Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
4.8.06 11:51

Holky, já mám také všechny příznaky- na záchod chodím často, kontrakcena monitoru, ale slabé, tvrdne mi břicho několikrát za hodinu, poslíčky, odešla hlenová zátka a pořád nic. Z té indukce mám strach. Tak jsem zvědavá co Mischiina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 11:51

cecetko …nech si čvachtat, já sbaštila banán a misku hroznů, jsem líní něco si vařit a zbytek nechávám pro velkýho na večer, jelikož to budu ještě lenošnější:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 11:52

Verulinko.. třeba se to všechno už brzo rozjede, abys na tu indukci nemusela, držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.8.06 11:54

Tak nejdřív obr gratulace Evikk.Ale nechali ji trápit pěkně dlouho.

A k vašemu dnešnímu tématu - já měla průjem dva dny před porodem a říká se ,že se tělo připravuje na porod. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.06 11:59

milhauska že by Matulienka už dneska??? Když už jí to trápí dva dny!!!

Matulienka víš jak je to s tím předbíháním jo???

Oběd - dneska máme rajskou!!! Už se na ní moc těším! A večer - nevim nevim, ale možná se přemluvím něco spáchat k jídlu. když už jsem dneska i nakoupila :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 12:00

Milhausko …hm, v tom případě zítra rodím:-)), ne, dělám si srandu, je mi jasné, že jsme každá jiná, ale vůbec by mi to zítra nevadilo, bylo by to jako u malýho,dnes jedeme nakoupit do tesca..ha ha, že by polodovka udělala rup:-) a pak mimi šup ven??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 12:01

Tamik..... neboj, nějak tuším, že předbíhat nebudu. Jej, a rajdu dělám zítra:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 12:04

Holky,vemte si priklad ze me :lol: uz 3 dny prenasim…je to tak uzasne :lol: vubec se mi nechce rodit :lol: ............................................................. POMOOOOOC

A predbihat muzete(teda me predbihat muzete…uz mi to nevadi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.06 12:06
matulienka píše:
Tamik..... neboj, nějak tuším, že předbíhat nebudu. Jej, a rajdu dělám zítra:-)

Jojojo, to známe!!! :lol:
Tesco a šup na to a do září budu strašit já!!!
Jo vlastně to jsem se chtěla zeptat, já vím, že už jsi to psala, ale jakže to v tom Tescu probíhalo? To ti prdla voda, košík byl samozřejmě plný, tak jste jako došli zaplatit - v klidu - samozřejmě, a pak jste dojeli dom pro tašku a vyrazili do nemocnice 8O :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
4.8.06 12:18

Cecetka - to s tim velkym pupikem je sranda… ja si ho taky v sede rovnam do pohodlne polohy - kdyz teda sedim zpusobne s nohama u sebe… Jinak ho nechavam propadnout se… :lol:
A co vas ucila PA?

Tamik - taky mame dneska rajskou… mnam… :lol:
A vecer to vidim na nejakou rybissku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 12:22

Tamik,
no, plodovka mi pomalu začala odtékat v pátek v 11:30 dopoledne, tak jak přijel velkej z práce, vzali jsme tašku a jeli do globusu nakoupit vložky atd, jelikož jsme to měli v plánu jet koupit v sobotu.
No a tam mi najdenou teče voda po nohách, za mnou loužičky ajá v botách rybník:-)
Tak manžel ze srandy volal cestou k pokladně, zdovolením, žena rodí:-)) A lidi koukali a ustupovali od pokladny, já byla rudá i na prdeli:-)
No a kolem 17 hod. mi začaly stahy a melej ráčil vykouknout v noci ve 2:35 hod:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.8.06 12:27

Matulienka já bych ti to přála,když chceš třeba zítra.

Mě začaly kontrakce v pondělí večer,ale to byla pohoda. Myslela jsem,že jsou to posly. V noci se to trochu zhoršilo, ale ještě jsem trochu spala. A v úterý ráno jsem si začala psát intervaly, které se během dne zkracovaly. Odpoledne jsem šla nakoupit a k babičce s tím, že to třeba rozchodím :lol: ,ale to se nepovedlo. V sedm šel manža na tenis ( chudák na mě nemohl koukat,jak skučím - křížové bolesti jsou křížové bolesti :? ).Přišel v půl desáté, já se osprchovala a jeli jsme. To už jsem měla kontrakce po šesti minutách. Po příjmu a vyšetření mi bylo sděleno, že jsem otevřená na dva prsty a ať jede manža domů. Od půlnoci byly kontrakce po čtyřech minutách a já už nevěděla,jestli chodit, stát,sedět nebo ležet. Když mi PA řekla ať si zkusím zdřímnout, myslela jsem, že ji nakopu!!! :twisted: Takhle mě nechali až do šesti, pak Yal, holení, zavolat manželovi. V sedm už jsem ležela na sále připíchlá na monitor. Pak mi rupli vodu, že se to třeba urychlí. Bohužel,nález pořád na čtyři prsty. V půl deváté už jsem na sále okusovala dlaždičky a manžela :lol: .
Dr. mi nabídla epidurál, že by to mohl urychlit. Byla jsem tak utahaná, že bych jí vodkejvala všechno. Musím říct,že napíchnutí nebylo nic moc, ale ta obrovská úleva stála za to. A pak už to šlo celkem rychle, v půl desáté jsem mohla začít přitlačovat, v deset přišla Dr. a v půl jedenácté byla Terezka na světě. Na tři zatlačení… :D . Jesli se holky budete někdo trápit tak jako já, tak EPI doporučuju. I když jsem pak nemohla dvanáct hodin vstát, stálo to za to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 12:32

Milhauska ,
no, teda jsi si užila svoje, co? Ale jsi šikulenka vše jsi zvládla.

A jsi zlatá, že mi to přeješ na zítra, ani nevíš, jak moc bych to tak chtěla, příští týden totiž máme ještě hlídání Petříka, pak už ne a kluci chtěli jet koncem srpna na pánskou jízdu, což už bych chtěla být doma z porodnice a zkusit nastolit nějaký řád.
No, nevím, kdo to tu doporučil campari, ale jdu do něj:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.8.06 12:34

Gratuluji novym maminkam a mimiskum a preji jen to nejlepsi !!

Matulienko - tak to muj porod byl podobny, jako ten tvuj. Ale s tim rozdilem, ze jsem po odtekani vody nejela nakupovat ale po asi 1,5 hodine do porodnice :) Vazne by mne ani ve snu nenapadlo, jet jeste na nakup …

Dneska byla u nas dopoledne porodni asistentka, nebo jak ji mam vlastne rikat cesky.. Zvazila nam Jonaska a ma jiz 3770 g, takze jiz hezky pribral. Opecovala mu pupicek a tak jiz tam nema svorku. Pristi stredu prijde znova a to ho budeme koupat ve vanicce. Jinak jsme ho zatim koupali jen jednou v porodnici a jinak omyvame zinkou.

Zitra jednou moje rodice domu, tak tu budeme s manzelem sami. To jiz asi nebudeme mit takove dobre obidky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 12:39

IvcoM …no, ona mi do toho globusu odtékala jen maličko:-) neměla jsem stahy a ty věci jsem koupit musela, navíc to máme po cestě.

Teda, Jonášek krásně prospívá, jste šikulínci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí