Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
4.8.06 12:44

No mne taky odtekala voda jen malicko a stahy jsem taky skoro nemela. Ale proste nam rikali - od zacatku odtekani do 2 hodin v porodnici. A i kdybych nemela jeste vsechno, tak bych tam poslala manzela samotnyho az po nahlaseni v porodnici…

Nekdo tu psal, ze ho sveti strie (sice jeste pred porodem), mne taky svedi a nevim, co s tim mam delal. Kdyz to drbu, tak tam vzniknou pupinky… Vite nekdo co s tim? Nebo to musim proste vydrzet a moc nedrbat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.8.06 12:45

Milhauska:
Tvůj porod mi připomíná můj první porod, doufám, že to teď bude rychlejší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.8.06 12:48

IvacM:
Na to svědění bych Ti doporučila měsíčkový olejíček od Bubchen - je pro maminky i pro děti a to svědění přestane. Nebo nějaké hydratační mlíčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 12:53

IvcoM.. já volala do porodnice a řekli mi, že tam mám dojet, až budu mít stahy:-))Proto jsem byla v klidu a jela si to koupit :lol:
Co lékař, to jiný názor:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.8.06 12:54

Dekuji za radu.

Jdu obedvat a pak na projizdku s kocarkem.
Tak hezky zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.8.06 13:02

Matulienka No docela užila,ale když mi jí dali na bříško, okamžitě jsem na všechno zapomněla. Takhle nádhernej pocit se vůbec nedá popsat a přeju ho každý ženský. Teď když se podívám na ten uzlíček,co tu mám v košíku, je ten pocit pořád stejně nádherneja mám slzy v očích. Je to prostě zázrak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.8.06 13:21

8O 8O 8O Vy jste hrozný spisovatelky!!! Kdo to má pak fšechno dočítat?

No já samozřejmě na ktg totálně placatý záznam děložní činnosti, lautr nic. Čípek sice měkký a volně na 1 prst, ale pokud mi neprdne plodovka, tak porod nebude a nebude. V Po znovu na kontrolu, a v Út na UTZ, jestli mimčo není moooc veliké, aby to kdyžtak vyvolali dřív než až po 10 dnech přenášení :?
Tož tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 13:25

Milhausko,
taky jsem to tak po prvním porodu měla. Prostě jakmile jsem to tělíčko měla u sebe, vše zlé bylo pryč. Vidět toho človíčka, cítit jeho srdíčko…i teď mám z toho husí kůži. A věř mi, že to přetrvává doposud. I když zlobítkuje, prostě pořád není nic hezčího, než cítit jeho teplo u sebe, jak voní, přimáčknout ho k sobě, držet a nepustit.
Když není doma, stýská se mi strašně, večer chodím čmuchat k jeho polštářku :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 13:26

Jé zase škytáme, celý pupík se mi mrská:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.06 13:28

Woodoo už jsem si říkala, jestli ten termín nedodržíš :lol: , když jsi se od rána neozvala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 14:21

Veliká gratulace Evikovik k Davídkovi!!! Ať krásně rostete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 14:24

Ahoj holčinky,
tak jsem tady:-)

Dnes jsem se opičila po Matulience a udělala manžílkovi k obědu přírodně játra, brambory a oblohu:-), ten se olizoval a já také:-)))

Jinak moc myslím na Mischiinu , aby jí to dobře dopadlo a moc dlouho se netrápila.
Mě dnes manžílek vyfotil a poslali jsme mojí mamče MMS s bříškem a tak mi hned volala a říkala, že určitě vydržíme do termínu, protože ho tak dole ještě nemám. Ach jo… a přitom mám pocit, že jo, protože to, co mi to moje tělo vyvádí, je děs! Dokonce mě dnes začalo píchat v p… nevím, jak to napsat slušně :lol: a to je teda dooost nepříjemný:-(

Matulienko, to jsi rodila Petříčka docela dlouho! Mě začalo něco jako kontrakce asi ve 2hod. v noci, v 5h. jsem jela s 5-ti minutovkama do porodnice a v 10:05 se Pitrýsek narodil. Takže to byla rychlovka. Chtěla bych takový i druhý porod, prosííííím!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 14:25

A abych nezapoměla:

Veliká gratulace k dnešním narozeninám Kulíškovi od Woodoo a ať se co nejdřív dočká sourozence!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 14:28

Monalisa24 ,
nebylo to tak hrozné, horší bylo to, že mi bylo od rána zle a tak jsem nejedla a museli mi dávat infuze s glukozou, ale zvládli jsme to s Petřínkem krááááásně.
Taky bych brala rychlý porod, ale která asi ne, co?
Kdyby jsi se chtěla motivovat, zítra dělám rajdu :lol: :lol:
Játra jsou dobrá věc, je to mňamka a hned..i když já je nejím, jen při prvním těhu měl velkej jen ty brambory a cibulku :oops: , jelikož jsem ochutnávala a ochutnávala…Ale včera jsem chuť neměla. Naštěstí pro něj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.8.06 14:55

EvikK-moc gratuluju k Davídkovi a přeju hodně štěstí !!! 

A taky vše nejlepší Kulíškovi !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital