Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko, když o tom tak přemýšlím, tak v nejhorším bude tu chvíli, co budeme rodit, u tchýně. Peťulka ji má moc rád, ona jeho také, ale je jí 80let, tak proto ho tam nedáváme, náhoda je blbec. Ale vážně mě tak moc bolí, když mi pláče do telefonu…
![]()
Tamik já se tady řehním už hodinu. Ale asi bych měla jít připravit večeři. Nebo, že by mě manžel překvapil? Někdy ho to napadne. I když o kafčo jsem si dneska musela říct. Ale uvařil mi ho a donesl bez remcání. Jojo, asi je na mě vidět, že jsem fyzicky už neschopná čehokoliv.
Monaliso24 ,
když naše babičky jsou jedna 25 minut autem, druhá ještě dál a třeba vez ho tam v noci, jak by byl vystrašenej, že jde maminka do nemocnice a tak.
Možná bych zkusila domluvit sousedku, že by sem šla ona nebo manžel spát a do rána bychom zmobilizovali moji mamku, jeslti nebude už v práci. No, raději doufám, že ti poslíčci, co je mám už pár hodin a nejsou silnější
mi přinesou porod co nejdříve. Prosím, prosím, kvůli Petříčkovi.
cecetko… u nás večeře proběhla následovně..můj telefonát manožovi, že děsně toužím po pizze s extra slaninkou, tu jsem teď sežrala a on si zatím v troubě ohřál špagety od minula
jsem to ale žena, co? Al edělám to jen výjmečně, tak proč ne.
Jinak mischiina měla v 17 hod. dostat tu tabletu, ale oba lékaři byli na sále u císaře a tak zatím nic nedostala.
Ahoj kočenky,
tak vám jdu napsat o Zdeněčkovi. Takže je to asi to nejhodnější miminko pod sluncem. Všichni to v nemocnici říkali a já to můžu jen potvrdit. Vůbec nebrečí a když zabrečí,tak je to jen takové pískání. Ani se nedá říct,že je to pláč. V porovnání s jinými dětmi v nemocnici. Teď jsem ho vykoupala (většinou má oči navrch hlavy,jak je vykulenej) a napapal se a spinká. Za 4 hodinky se tak vzbudí a bude si v postýlce povídat a mlaskat. To je známka toho,že má hlad. Většinou se budí po těch 3-4hodinách. Někdy by vydržel asi i déle, ale jelikož je to drobek,tak ho musím ládovat co to jde. Teď vypije tak kolem 50ml.
Je sice takovej malinkatej skříteček,ale už jsem se naučila s ním zacházet.
Prso už nebolí,asi to byl začínající zánět, ale odchytla jsem to včas. Akorát musím vždycky po krmení ještě odstříkat. No a jelikož nemám mrazák (teda mám ale jen maličký), tak odstříkané mlíčko dávám pejskům. To jsem ale co?
Nojo ale co s ním jiného?
Holky maminy, řekněte mi, je normální když malej od rána nekakal. Naposledy kakal v noci a celý den nic.
Tak a ještě vám musím napsat o Holi. Potvrdili ji tu cukrovku, takže malej se narodil opravdu tak velikej díky cukrovce. Holi mi ukazovala jak ji začali černat kotníky. Docela síla. Ta si chudinka vytrpěla svoje. Porod 14h, protože prcek byl moc velkej. Nakonec císaře, k tomu ta cukrovka a ještě nemá mlíčko. Malýho jsem viděla a je to teda kus chlapa.
Tak papa a jak bude zase chvilku čas, tak se ozvu.
Matulienko, i já z toho mám hrůzu… ach jo:-( Snad mě ty bolesti „stihnou“ přes den, nebo aspoň do toho pondělí. Prosííím!!!
Ach jo, chudák Mischiina! Ať už to má za sebou, chudinka!
Eviku, myslím, že to není normální, že Zdeneček od rána nekakal, ale já si tohle moc nepamatuju, určitě poradí víc Matulienka.
Závidím Ti, že už máš broučka u sebe, já chci takýýý!!! Holi už psala, je to děs, co si všechno musela vytrpět… hlavně, že nepřišli dřív na tu cukrovku
![]()
Jenom nakukuju mezi dvěma návštěvama - jste se zase rozjely s tím psaním, kdoví kdy to budu moct dočíst ![]()
Brácha se švagrovou a ročním prckem odjeli teď a za chvilku mají přijet moji rodičové a i moje babička ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/5.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/5.gif /> Kulda je nadšený z toho jak mu všichni přejou k narozkám a dokonce v restauraci, kde jsme byli na oběd a já jsem při objednání říkala, že má malý dneska narozeniny tak aby mu tam dali hooodně žampionů, páč je miluje, tak mu donesli to jídlo náááádherně ozdobené broskvemi - i když tam nebyli v popisu - a Tomík byl úplně hotový. Pak ještě říkal, že tenhleten dort - fotky dodám - mu chutná ze všech dortů nejvíc - takže ani těch 7 stováků za něj mě nemrzí ![]()
Jestli některá další rodíte nebo už máte mimča u sebe tak přeji vše nej nej - konkrétně potom až to všechno dočtu ![]()
Holky, je mi nějak divně… nevolno… jdu na chvíli od PC a vezmu si knížku. Tak se zatím loučím, ale ještě dnes nakouknu!
EvikuP ..no, pokud normálně jí a měl dosud pravidelnou stoličku, měl by kakat alespoň trošku. Celý den nic
, ale zase pokud nepláče, nemá bolesti bříška, tak uvidíš.
Každopádně to hlídej, já bych asi pro jistotu zavolala do porodnice, určitě ti poradí. Kolikrát normálně tak tu stoličku má?
Woodoo, my kupovali Pitrýskovi dort „6“, hodím ho do galerky. Stál nás 650,–Kč, jsem nechápala!!! ![]()
Monaliso24 ..blbě? tak na mne šel první porod, držím pěstičky.
matulienka
No já to spíš přisuzuju změně prostředí. Ale měl ji tak 3-5denně.Bříško tvrdé nemá. Prdí o stošest. Já to právě hlídám, proto se radši ptám.
EvikuP.
zkusila bych ještě vyčkat, pokud má volné bříško, nebolí ho, je možné, že prostě víc tráví:-)
Hlídej i teplotu, pokud by stoupala a hlavně, aby bříško netvrdlo.
A hlídej i apatii, i ta může být signálem, že se něco děje ![]()
Jo a včera jsme s kojením měli problém. Než jsme našli ten správný polštář, správnou polohu. Byl včera takový roztěkaný.Je možné,že toho moc nevypil. Mám sice váhu (kuchyňskou),ale začala jsem ho vážit až dnes. A já ještě ke všemu měla včera problém s tím prsem. Teda teď vypadám, jako bych mu nedala najíst,ale včera jsme tak 3/4 dne proseděli u kojení. Jenže on občas jen cucá a nepije. A jak jsem neměla váhu, tak to nijak nezjistím…