Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
5.8.06 07:16

Cinq ,
no to nevím, i to by bylo řešení, ale nějak to půjde, říkala jsem si, že bych požádala sousedku, pokud by to bylo v noci, aby k němu šla sem k nám a pak by se zmobilizovala Petříkova prababička, že by ji taťka dovezl.
No, třeba to nebude potřeba:-) Přes den bych ho zkusil ai šupnout k druhé švagrové, sice oba chodí na směny, ale mají dvě téměř dospělé děti, tak snad i oni by pomohli. Jejej, raději na to nemyslet.
Malá je roztomilá, že se ti nasomruje do ložnice, já chci takýýýýýý. Teda ne k vám do ložnice :lol: , ale malýho u sebe v pelíšku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 07:18

Cinq ,
jdu na tu vanu, pak se zase ozvu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 07:26

Matulinko uz jsem se lekla,ze chces jit k nam do loznice 8O copak ja,ja bych to prezila :D ale co chudak pritel :?: 8O dve tehotne 8O myslim,ze ja s tehu-hormonama mu uplne stacim :lol:
Ted jsem si vzpomela,vcera mi rikal,ze jeho sekretarky(jsou 3) jsou vsechny tehotne 8O a delal si srandu,ze doufa,ze v tom nema prsty nekdo od nich(teda ono se to prstama nedela :lol: a ja mu tak rikam,ze ja doufam,ze v tom nema ty prsty on 8O ze kdyz se mu to povedlo se mnou,tak jestli si to jeste nechtel z opakovat jeste s nekym jinym :lol: ze to vazne funguje(ty jeho spermata :oops:protoze je ma spatne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 08:09

Cinq ,
koukám, že kolem tvého přítele je to samá těhule:-)
Ale neboj, ty jsi ta jeho nej nej:-)

Já si právě dala tu vanu, no, tak záda bolí, ale možná o trošku míň, poslíčci jsou taky asi na ústupu, zatím to moc nerozeznám, jsem rozpařená jako rak. Ale vydržela jsem tam 30 minut:-))

Jinak psala mischiina , právě dostala další tabletku, je to zatím preindukce, což je příprava porodních cest, teprve až ty budou připravené, budou jí dávat klasickou vyvolávačku. Tak kdoví, jak dlouho si tam chudinka poleží.

A jak je tobě? Co poslíci, stejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 08:25

Matulienko tak jsem ze sebe byla udelat cloveka :lol: cela rodinka mi vstala 8O za hodku jdeme do nemocnice :D tak pak pisnu :wink: a pozdravuj Mischiinu a ze na ni myslime :wink:
A poslici jsou,ale nic velkeho…ja snad budu skakat pres provaz a treba ho vyklepu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 08:31

Cinq ,
vyklepávacví metoda? No, pak dej vědět a třeba ti to budou patentovat:-))
Míšu budu pozdravovat, to víš, že budu.
Jinak u mne jsou ti poslíci skoro pryč, takže koupel to uklidnila..ach jo :roll:
Držím pěstičky, třeba už se ti to blíží. Pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 08:54

Ahoj holky :D

Jdu nakouknout co Mischiina a vidím, že zatím nic. No asi to nbude tak hned, že jo? :?

Po včerejšku, jak jsem se tady smála jako blázen :lol: , mě pak rozbolel podbřišek jako při MS (mnohem hůř než při MS 8O ), že jsem ani usnout nemohla. Trvalo to asi do půl jedenácté a k tomu ještě křížové bolesti a ten rachot v břichu, jak sebou malý mlel … no řeknu vám, byla to síla 8O Uvažovala jsem nad vanou, ale nechtělo se mi vylízat z postele. Byla jsem ráda, že jsem našla nějakou vhodnou polohu. Ale jestli mě při porodu bude mezi kontrakcema bolet tak silně i ten podbřišek, tak to nevydržím 8O
Naivně jsem si myslela, že třeba UŽ a ono NIC :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 08:56
Woodoo píše:
Tak sem do galerky hodila fotku toho dortu - dejte si ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/4.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/4.gif

Woodoo ty mě chceš zničit? Já mám na dort už nějaký ten den hroznou chuť. Že bych upekla nějakou rychlovku s krémem? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.8.06 09:11

Krasne dobre ranko i cely vikend,

konecne vse docteno a dodatecne gratuluju novopecenym maminkam k nadhernym mimiskum.
Galerka rovnez preplacana fotkama-jojo, slusi Vam to :wink:

Mně se teda posle vyhybaji, ale uz druhy den je mi totalne na zvraceni
(to mam z toho, ze jsem si precetla, ze se u nekoho blicí potize v 9.M vraci. Haha, jako bych si to do 5.M vybrala malo). Na wecku rovnez travim vice casu nez obvykle, ale svadim to na zelezo, ktere do sebe kazde rano laduju (blééé). A taky na merunky, at nekecam. :oops:
Jinak vse v poho, nic me neboli a k predbihat se jeste nechystam.

Nevite nahodou, co je pravdy na tom, ze s blizicim se porodem zaleze pupik (zatahne se zpet do briska) :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.8.06 09:20

Matul : hej, pohni :! , ja si v porodnici naplanovala ozvy na utery s tim, ze prijdu šmírovat dve mimiska (Tve a Mischiino) a zatim kde nic tu nic. Misu pozdravuj, chudacek, snad uz to pujde rychle.
A vubec, dnes Ti chlap smrdet hospodou nebude, tak popozen Tadeaska, at tam neni Mise smutno :lol: :arrow: šup šup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.8.06 09:43

Dobré ráno holky,
zase mi tvrdne břicho, včera jsme změkčovali, tak snad to pomůže.

Mischiině teda vůbec nezávidím, myslela jsem, že to bude rychlejší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
5.8.06 09:55

Ahoj srpňátka,
tak nás včera pustii z porodnice a jsme doma!Vůbc jsem Vás ještě nečetla tak nevím kdo co a jak a kolik je tu už miminek, ale bud se snažit to dohnat.
Teď něco k porodu - v úterý v noci o půl třetí mi praskla plodová voda, asi tak po třetí vyjela celá naše rodinná delegace směr porodnice Olomouc.Pořád se nic nedělo žádné bolesti, prohlédl mě Dr. a říkal že to bude určitě delší porod, sestřička kontrolovala zda to co ze mě vyteklo byla plodovka ale test ukázal že ne. Třikrát to opakovala a zase nic, tak Dr. mi dělal UTZ a plodovka nikde, ale dle měření je miminko moc velké dokonce větší než Tomášek při porodu(4150g).Ptal se jak jsem byla se svým Dr. domluvená ohledně porodu zda klasický či CS.Samozřejmě jsem se na ničem nestihla domluvit, potom proběhla předporodní příprava a vzhledem k tomu že měl být porod dlouhý kluci jeli v šest hodin ráno domů s tím že až se to bude chýlit ke konci že zavolám a oni dojedou-pořád jsem neměla žádné bolesti.Chtěla jsem epidurál, ale vzhledem k mé nemoci mi jej dát nesmí což jsem nevěděla tak mi Dr. nabídl že za chvilku přijde a domluvíme se na jiné úlevě od bolestí, že je hodně dalších možností.Šla jsem s PA na porodní pokojík a celou dobu jsem chodila po pokoji, ale už v 6.12 mi začali kontrakce po třech minutách, před půl sedmou přišel Dr., primář a ještě další PA domluvit se co mi mohou nabídnout od bolesti a potom mě primář prohlédl a říká maminko to už je velice pokročilý nález, jste otevřená na sedm prstů a za chvilku tu bude miminko.Což byl pro mě šok, volala jsem hned klukům ať jedou, PA hlídala ozvy miminka a pořád mě kontrolovala a druhá PA chystala potřebné věci k porodu, v 6.40 už došlo na tlačení, Dr. říkal pa ať nastřihne hráz že to miminko je moc veliké, ale obě PA dělali vše pro to aby nemuseli, ale Nellinka nemohla pořád ven, ozvy byly slabé a neměla kyslík, vždycky jí vykoukla hlavička a vrátila se zpět, nakonec se PA nějak podařilo hlavičku zachytit a pomaloučku snad po centimetrech malá postupovala ven, musela jsem pořád tlačit tak jak Pa říkala a po skoro půl hodině tlačení konečně byla malá venku. Měla dvakrát kolem krčku omotanou pupeční šňůru a celá tou šňůrou byla svázaná jako když je omotané klubíčko, proto nešla vůbec ven.Nakonec nebyl ani nástřih potřeba, mám jen jeden kosmetický steh a to jen proto abych byla prý zase vespod kočka říkal Dr., fakt jsem se nasmála.PA říkala Dr. tak co pane doktore kolik odhadujete porodní váhu já tak tři kila a Dr. se jenom smál. Klukům jsem volala kde se courají že už je malá na světě a oni že už jedou a jsou tak v půli cesty. Pak se mnou na pokoji zůstali půl hodinky a jeli domů.
Tak to byl můj porod, vzpomínám jen na slova Dr. v pondělní poradně ,,maminko na porod to v žádném případě nevypadá za týden se uvidíme znovu".Na celý můj pobyt v porodnici budu vzpomínat jako jeden z nejhezčích okamžiků v mém životě díky těm lidičkám co se tam o nás tak krásně starali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.8.06 10:13

Nello,
moc gratuluju a tiše závidím, že to máš tak hezky za sebou. Taky bych si chtěla z porodnice odvézt jenom pěkné vzpomínky jako ty! Co říkají kluci na Nellinku?
Cinq, Matulienka, jak to děláte, že jste pořád tak vysmáté? Já jsem dneska vstávala levou zadní, z postele nejsem schopná se vůbec vykulit tak brzo jako vy a ta blbá nálada pořád ne a ne zmizet. Kdybych si na sebe patlala proužky nebo masku, tak se už asi dneska rozbrečím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 11:25

janikak ,
já jsem celkově smíšek a tak to u mne jinak nejde, i přes to noční hekání, bolesti a nespaní, prostě si udělám hezký den. A po té masce je mi tááák hezky, jsem taková odpočatá. No a co chceš taky dělat, když jsi tak brzy vzhůru :lol:

NellB ,
však jsme to tu komantovaly, jak to na porod nevypadá a najednou je Nelinka na světě.Moc moc gratuluu a jsem moc ráda, že vše dopadlo dobře.

Maggy , v úterý očumneš Verunku od Míši, se mnou holka nepočítej. :roll: Sice poslíčkuju jako blázen, ale to je tak všechno. Abych nakonec nebyla později, než ty:-)

No a volala jsem tchýni, co malej a prej je na mě hrozně fixovanej, že takovej nebýval, že se furt na mne ptá a večer se ptal, babičko, taky ti chybí maminka? A jak to mám udělat, abych si ji přivolal do snu? Holky, už zase řvu, on je tak roztomilej, že si mě chce i přivolat do snů. Dala bych nevím co za rychlý porod nejlíp teď hned a za pár dní už bych ho mohla mít u sebe. Chudáček, jak se asi trápí. :cry: :cry:

No janikok ..vidíš, i já řvu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 11:48

Cinq, Matulinko taky mám dnes zkrášlovací den :D Dala jsem si vanu, pořádně horkou, ráno byl dokonce i sexík, umyla si vlasy, oholila se kompletně, odrhla si paty, odlakovala nehty, napatlala si masku a teď si ještě zkusím udělat svařák… ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/17.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/17.gif

A to by bylo aby nebylo…

NelloB tak to je skvělý porod - sice s problémama - ta pupeční šňůra - ale pak to jak máš malou u sebe - no já se už nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí