Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26856
5.8.06 17:11
Woodoo píše: Čečetko s těma kremšnikama mi děláš chutě a jsi moooc šikovná. Oproti mně - já se totiž odhodlávám už několik let, že je jako upeču sama,ale vždycky vyměknu a koupím si je :oops:

Je to mnohem jednodušejší než třeba olejová bábovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 17:12

woodoo.. přesně tak, můžu si dělat co chci, chodit kde chci atd. Zato ona je tam chudáček zavřená na gyndě a jen čeká, co se bude dít.

hééééj cecetko ..jak to, že si tu povídáš sama, co woodoo a já? Si to vezmu osobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 17:13

Ale je fakt, že si ještě nemám na co stěžovat. Pořád mám do termínu skoro 3 týdny, takže času habakuk :roll:
Slibuji, nebudu předbíhat a hezky počkám, až na mě přijde řada … MOŽNÁ :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 17:14
cecetka píše:

Kecáš? No já jsem sice zkoušela péct ledacos, ale tohohle se nějak podvědomě bojím, že se mi to rozpadne, když to budu krájet, nebo rozleze, nebo že se to bude zase moooc drobit… jsem blbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 17:15
matulienka píše:
hééééj cecetko ..jak to, že si tu povídáš sama, co woodoo a já? Si to vezmu osobně :wink:

No když tady byly skoro všechny příspěvky postupně jen ode mě? :lol: :lol: :lol:
Já za to nemůžu,ale jsem děsně ukecaná a dneskasi prostě nemám s kým popovídat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 17:18
matulienka píše:
woodoo.. přesně tak, můžu si dělat co chci, chodit kde chci atd. Zato ona je tam chudáček zavřená na gyndě a jen čeká, co se bude dít.hééééj cecetko ..jak to, že si tu povídáš sama, co woodoo a já? Si to vezmu osobně :wink:

Ani krášlící den si nemůže udělat jako my :lol: Naplácat si masku a polekat tím kolemjdoucí rodinné přílušníky - moje dnešní zkušenost

Čečetko Ty asi ale dostaneš na prdel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 17:22

cecetko ..já taky nezavřu pusu celý den a jsem sama doma:-)

Teď jsem volala velkýmu a když jsem začala mluvit, tak se zklamaně zeptal, jo, ty nerodiš? Ja myslel, že volaš, že rodiš. :roll:
Tož jsem si teď ještě smskou u něj objednala dvě špičky, až pojede domů. Potřebuju povzbudit a špičky jsou to správné:-)

woodoo ..já to stihla dřív, než jsem velkýho v deset vzbudila. No, bodejť, když jsem vylezla z pelechu v 5:45 :lol: :lol: to je fůra času :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 17:22

Otočila jsem ty stehýnka, ať se propečou a voněly tak krááááááááásně, že bych je nejradši sežrala :oops: hned teď fčíl, bych si teda spálila hubu, ale mňamky mňamky už aby byly hotové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 17:24
Woodoo píše:
cecetka píše:
Kecáš? No já jsem sice zkoušela péct ledacos, ale tohohle se nějak podvědomě bojím, že se mi to rozpadne, když to budu krájet, nebo rozleze, nebo že se to bude zase moooc drobit… jsem blbá

Ale ne, neboj. Správný postup je takový:
Těsto rozválíme na plát silný asi 4 mm, rozdělíme jej na pruhy široké asi 10 cm. Přeneseme na plech, na několika místech propícháme vidličkou a v dobře vyhřáté troubě upečeme. Polovinu pásů potřeme krémem. Druhou polovinu potřeme nejprve tence marmeládou a pak polevou. Teprve potom tyto pásy nakrájíme na dílky a položíme je na krém. Po ztuhnutí dokrájíme ostrým nožem namočeným v horké vodě spodní část.

Přiznám se, že takhle se s tím nepářu. Prostě mám dva velké pláty těsta, které spojím a nechám ztuhnout v ledničce. Pak ostrým nožem namočeným v horké vodě nakrájím. Jde to celkem bez problémů, pokud je to vytažené z ledničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 17:26
matulienka píše:
woodoo ..já to stihla dřív, než jsem velkýho v deset vzbudila. No, bodejť, když jsem vylezla z pelechu v 5:45 :lol: :lol: to je fůra času :wink:

A to jsi ještě čilouš? 8O Já jsem se vypelešila ven až po 9, pak si dala tu vanu provedla GO svého soudečkovitého těla - říkal Kulich - a vytuhla jsem :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 17:26

Matulienko dneska jsem už taky několikrát slyšela "Kdyby něco, volej. "To jako, kdyby nic, tak volat nemám? 8O Ale volala jsem, ať se staví pro ty zákusky. A dovezl i špičku … no bodejť, když ji miluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 17:28

Jak jste psaly o tom zkrášlování … taky jsem dopoledne říkala, že se připravím, ale nechám to na zítra, ať jsem fešanda do pondělní poradny :oops: I když Dr. už do mě nečumí, jenom sahá :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.8.06 17:30

Ahoj holky, jdu vás pozdravit a mrknout,kdo rodí atd. Asi to bude znít blbě,ale závidím vám, které nějaké posly máte, protože já taky nějak nevím co to je, ani to tvrdnutí břicha a průjem( teda ten znám :lol: ale ne teď před porodem) a jiné známky blížícího se porodu. Takže mám pocit, že neporodím nikdy a přitom by mi to už tak bodlo.
Cecetko -můžeš napsat recept na ty pudinkové řezy, taky bych si dala. Včera jsem po tvém vzoru spráskala po snídani taky jeden balíček oplatků :roll: a nikomu jsem nenechala.
Saary -ahoj doma, přeju ti,aby se ty bradavky spravily, to musí být moc nepříjemné.Ale vydrž, snad bude líp.Jak jste to teď zvládly?
Tvůj porod ti docela závidím :lol: A ještě jedna otázka, jak to vypadá teď v Podolí :?: Mají hodně rodiček a který den vás pustili domů :?: Já totiž nemocnice moc nemám ráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 17:30

woodoo… no, čilouš , já prostě neumím lenošit a tolik bych to chtěla zkusit:-)) teď zrovna na stroji zašívám a opravuju potah na autosedačku.

cecetka… špička, správný přístup, alespoň z něčeho si člověk musí v našem stavu užít. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 17:33

anajko ..tak ti řeknu, že není co závidět, díky poslům, průjmu a bolestem břicha a zad nespím už asi týden, pořád čekám, že se to rozjede a ono to jen sviňsky bolí a porod nikde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí