Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
5.8.06 14:19

NellaB zdravím tě zase mezi námi!!! To je super, že už jste s Nellinkou doma a že jste to takhle zvládly! Kéž bysme to tak měly všechny :wink: !

Xaxkx 8O 8O 8O to musela být fakt hrůza. Kdeže to bylo poprvé? Neboj, teď to bude určitě dobrý, jiný špitál, super přístup, ani jeden steh :wink: !!!

Já bych taky pochrupkala, ale ne vleže v postýlce, to už je pro mě mučírna :roll: ! Teď jsem dvakrát po sobě vytuhla v křesle. Taky nic moc poloha, ale aspoň na chvíli se to dá vydržet!

No, jinak mě je dneska od rána nějak divně. V břiše takový tlaky jako před MS, ale nic pravidelného, dost mě začly bolet záda, ale to taky asi nic neznamená. Tak přemýšlím, jestli dneska půjdu na fotbal, nebo ne. Na jednu stranu se mi chce, na druhou ne. Protože už slyším ty dotěrný dotazy :twisted: !

Taky už začínaj dotěrný telefony :evil: !!! Zatím jsem milá, ještě jich nebylo moc, ale na dlouho to nevidím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.8.06 14:45

Chtěla jsem dát po obědě Verunku spinkat, ale po hodince jsme to vzdali. Tak jdeme pověsit a posbírat prádlo, pak žehlit a chi něco upéct!
Táta nám usnul hned! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 15:22

Taminku Tak Ty tu taky ještě čumákuješ jak já? Jsem si říkala, že bys třeba mohla bejt už ve špitále :wink:

No já mám poslíky jak kráva, ale zase se nezkracujou a nezesilujoujo a jestli je fakt že před porodem bývá hyperaktivní nálada, tak já teda budu rodit až někdy v listopadu, bo se mi nic nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 15:32

Tamík - v Mělníce a na doporučení mého, tenkrát, gynekologa a taky , že prý přijede k porodu. No, ňák to nestihl z chalupy :evil: Pátek - pohodička. Zmetek. Já si stejně myslím, že to vyvolali jen proto, že jsem tam byla. Protože tam jsem měla tlak normální. A oni mě tam uvěznili :x a šup na to :! Já jsem s tím vůbec nepočítala! Nic jsem s sebou neměla a byl to tam fakt hnus. I ti lidi, řvali na mě, že nepoznám „prdy“ od „stahů“ a takový kecy. A že jsem moc přibrala a tak to se teda pěkně blbě rodí a ať mlčím a tlačím. Fakt děs :? . Jenže tenkrát mi bylo dvacet a byla jsem vyjukaná, a to i z bolesti, tak jsem byla zticha. :oops: Akorát jsem po mnoha dnech utekla na revers, protože si vymýšleli hovadiny, neměli rodičky a potřebovali body, svi.. :! A tak když mi pediatr potvrdil, že z hlediska dítěte je vše OK, tak jsem šla domů! Ale že s dělohou to není OK, tak to je nezajímalo. Já jsem po porodu vůbec, ale vůbec nekrvácela. Jen ten den a pak celý šestinedělí nic. A nikomu to nevadilo. Pak jsem z toho měla pěkný polízanice i na čípku. 2× operace… Bylo to dost bezvadný. :twisted: :! Je fakt, že dnes je to mnohem dál, celý ten přístup. Alespoň na Bulovce, kde jsem te'd určitě. Takže jsem klidnější a myslím, že ten děs se snad dvakrát prožít nedá. Jen mám problém se střevama a tak to může komplikovat porod. Ale to je věc, kterou lékaři neovlivní. Takže jim teď věřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
5.8.06 15:45

Xaxkx týýýjo, to je fakt hukot!!! Jenže co si na nich člověk vezme, viď? Je rád, že je rád a i když kolikrát jednání doktorů je třeba na žalobu, oni spoléhají na to, že ten dotyčný z toho nic dělat nebude, protože se s nima nebude chtít dohadovat :twisted: !

Woodoo jasný, budu tu strašit ještě v půlce srpna… Podle toho jak popisujete posly vy, mě asi zatím nic podobného ani nepotkalo. Jen občas ta bolest jako před nebo při MS, nebo večer když uléhám na levý bok tak trošku jakože křeč do podbřišku. Ale nic zá:,–(ního 8) . V pondělí jdu na kontrolu, uvidíme!!! Každopádně pár stránek předtím jsem popisovala důvody, z jakých stejně ještě nemůžu rodit. O jeden ubylo, přítel už přidělal polici nad pračku :lol: , ale pořád jich dost zbývá!!!

Verulinka tátové usínají zpravidla jako první a pak jsou nejvíc unavení :wink: !!!
A vůbec, ty už bys taky měla být někde jinde ne :D :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.8.06 15:45

Ahoj těhulky a maminy,
tak už jsme dOma z porodnice, dneska si nás taťka odvezl a zvládli jsme to krásně. Malá spinká, tak mám čas na vás juknout a rychle prolítávám stránky, kdo má ještě miminko, ale nevím nevím, jestli to zvládnu. Můžete mi někdo písnout, kdo už to má za sebou?

No a musím vám aspoň v krátkosti napsat, jaké to všechno bylo…rychlé :wink: Od začátku do konce 3a3/4 hodiny, odtekla mi voda a hned kontrakce (auauauaua) po 5 minutách, než jsme dojeli do porodnice (cca 1,5hodiny), tak už jsem měla kontrakce po třech minutách a po 2 hodinách na porodním sále už byla malá na světě.
Holky, já se bála, jestli se rozbíhající porod pozná a fakticky se to nedá přehlídnout!! 8O Takže žádný strach, poznáte to taky.

Jinak malá je hodná, akorát bojujeme s kojením, mlíčko je, ale stihla mi rozkousat obě bradavky a hrozně to bolí. Až budu mít chvilku, tak vám dám do galerky fotečky.

Zatím se mějte, já jdu ještě prolítnout nějaké poslední stránky a abych nezapomněla, MOC DĚKUJEME ZA GRATULACE A VZPOMÍNKY NA NÁS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 15:51
saary píše:
Jinak malá je hodná, akorát bojujeme s kojením, mlíčko je, ale stihla mi rozkousat obě bradavky a hrozně to bolí. Až budu mít chvilku, tak vám dám do galerky fotečky.

To jako těch rozkousaných bradavek ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/32.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/32.gif

Tyyy jo ale takový porod je snem snad každé z nás - no můj určo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 15:55

""http://www.phpbbsmiles.net/g/8s/26.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/8s/26.gif

Neodololala jsem

""http://www.phpbbsmiles.net/g/1s/13.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/1s/13.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.8.06 15:59

wOODOO - nene bradavek ne, to byste se rozhodli, ze kojit nebudete, protoze to je fakticky hruzostrasne, ale mimiska vam tam hodim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 15:59

Tamíku-nevezme si nikdo nic, protože lékaři proti sobě nepůjdou!

Ale hlavně na to nebyla ani nálada, bylo mi tak zle, že jsem byla ráda, že mě dali u Apolináře dohromady 8O

Saary - vítejte doma! Z toho kojení mám taky hrůzu. Poprvé jsem neměla mlíko a když jsem ho měla, tak už ho malý nechtěl.. :cry: , takže také nevím, co mě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.8.06 16:03

xaxkx - dekujeme za privitani, jsem stastna jako bleska, ze uz nemusim byt v porodnici

Jo jeste chci k Podoli - bylo to tam docela dobry, kdyz se vezme, ze to je nemocnice, na pokoji jsme byly tri a same holcinky. Akorat sestricky na sestinedeli moc nechodily, to me docela prekvapilo, ale jinak muzu doporucit, pece je tam vyborna.

Nemam vubec silu docitat, co jste psaly, ale mrkla jsem na nase stranecky, tak uz vim, kdo ma mimiska.
Zase se na vas mrknu, ted se jdu psychicky chystat na kojeni, mala se pomalu bude budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.8.06 16:07

Saary - máš koupený Bepanthen??? Prý je supr na rozžužlané bradavky…

Holky, dneska mě posly asi zničí, mám MS bolesti asi co minutu - jdu se naložit do vany jinak tu budu ohryzávat stěny… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 16:08

Saary tak hezky nakrm malou Klárinku a jak budeš mít chvilku hoď nám do galerky její fotky, ať my, co tu ještě furt nerodíme :cry: , se můžeme aspoň kochat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 16:12

xaxka neboooj po 2. se hrůza konat nebude, jednak trochu víš co můžeš čekat, jednak jsi starší a nenecháš se jako když Ti bylo 20 a bála ses cokoli říct ""http://www.phpbbsmiles.net/g/2s/4.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/2s/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.8.06 16:19

Noggie - jojo, bepanthen mam, snazim se vsemi moznymi zpusoby, ted budeme zkouset pres kloboucky, tak uvidime, zatim bojujeme a nechci to vzdat.

Jo a jeste jeden poznatek jsem v porodnici udelala, ze jsem byla hloupa, kdyz jsem nechtela brisko, to bylo super, samy valeni, ted to jsou starosti, tak si vazte pupiku, dokud je mate. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí