Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
4.8.06 18:58

EvikP… to bude ono, prostě trošku míň vypil, hlavní je, že už se to upravilo a za chviličku budeš mít zase hromadu plínek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.8.06 18:59

matulienka

Teda to jsou ale problémy. Bylo či nebylo hovínko…? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 19:00

EvikP… to k tomu patří. Já nedělat v dětské, nezvládla bych návrat z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.8.06 19:01

matulienka

Moc děkuju… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 19:02

jj, Matulienko , blbě… ale z ničeho nic… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.8.06 19:03

Jen nakukuju..a hlavně kvůli Evikovi…já už mám holčinu skoro dvouletou a tento problém s kakáním jsem řešila taky…ale dětskařka mi říkala,že pokud je mimi plně kojené tak nemusí kajdit klidně i 10-14dní..!že všechno spotřebuje.....no pro mě to byl celkem šok,ale u nás to tak opravdu skoro měsíc bylo …tak předpokládám,že Zdeněček vzhledem k tomu,že je takový drobek opravdu vše spotřebuje ale pokud máš nějaké obavy myslím,že není problém zavolat do porodnice nebo na nějakou tu laktační linku a oni Ti určo vše vysvětlí a uklidní Tě nějaký odborník..tak se holky držte..jak maminy tak těhulky…K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 19:03

Monaliso24,
a od žaludku nebo je ti slabo? Nesnědla jsi něco špatného? nejsi vynervovaná z Petříka? Přeci jen tohle je náročné na jednu těhulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 19:05

EvikP
nemáš vůbes zač děkovat. Ráda pomůžu, pokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 19:05

Matulienko, tak nějak slabo… vynervovaná ani tak ne, už jsem se smířila, že si ho vezmeme domů a také co uděláme, když náhodou přijdou bolesti. Teď se cítím tak… pocit na zvracení, já nevím, prostě dooost divně:-(.
Třeba je to tím, jak tu celé odpoledne u PC sedím, třeba se to Vojtíškovi nelíbí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 19:06

Ale vážně… musím si jít na chvíli sednout na sedačku, neb je mi divně… tak zatím, holčinky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 19:06

Monaliso24,
utíkej si lehnout, dej si nějaké chladné tekutiny, jen po doušcích. Může to být z toho sezení, ale taky se miminko může chystat na svět. Já to měla takto u malýho, blbě, na zvracení a pak šup a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.8.06 19:24

Tak jsem zkusila vanu. Teda než jsem se z ní dostala!!
Břicho mi tvrdne, jinak žádné kontrakce. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.8.06 19:25

tak teplotu má 36,7C což je normál. Apatický nevím jestli je. To se jak pozná? Teď tady na mě juká a přitom se směje a dělá různé ksichtíky… a zpívá mi u toho. A bříško má nemá tvrdé. On jak se pořád protahuje,tak se to ani nedá pořádně zjistit.Jo ale má ho měkké.Snaží se pořád tlačit. Ale už jsem manželovi nakázala,ať jede z práce domů, kdybychom museli na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.8.06 19:28

Kammi35

Kammi moc díky za zprávičku. On toho včera asi opravdu moc nevypil, takže bych řekla, že to co vypil, tak spotřeboval. Ono by to i odpovídalo. Zácpu by mít neměl,když je plně kojen,tak to spíš přisuzuju tomu,že toho málo vypil. A v porodnici tam jedné mamině taky říkali,když malá celý den nekakala,že je to normální. Tak ho budu bedlivě sledovat a uvidíme. Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.8.06 19:44

EviP- v normě je 7 dní nekakání. Opravdu to vše spotřebuje. Buď v klídku.

Jinak holčiny vás ráda čtu. Přeji Vám rychlé a co nejméně bolestivé porody.
Pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital