Poradna duly
Jana Čurdová
EvikP… to bude ono, prostě trošku míň vypil, hlavní je, že už se to upravilo a za chviličku budeš mít zase hromadu plínek:-)
matulienka
Teda to jsou ale problémy. Bylo či nebylo hovínko…?
![]()
EvikP… to k tomu patří. Já nedělat v dětské, nezvládla bych návrat z porodnice.
Jen nakukuju..a hlavně kvůli Evikovi…já už mám holčinu skoro dvouletou a tento problém s kakáním jsem řešila taky…ale dětskařka mi říkala,že pokud je mimi plně kojené tak nemusí kajdit klidně i 10-14dní..!že všechno spotřebuje.....no pro mě to byl celkem šok,ale u nás to tak opravdu skoro měsíc bylo …tak předpokládám,že Zdeněček vzhledem k tomu,že je takový drobek opravdu vše spotřebuje ale pokud máš nějaké obavy myslím,že není problém zavolat do porodnice nebo na nějakou tu laktační linku a oni Ti určo vše vysvětlí a uklidní Tě nějaký odborník..tak se holky držte..jak maminy tak těhulky…K.
Monaliso24,
a od žaludku nebo je ti slabo? Nesnědla jsi něco špatného? nejsi vynervovaná z Petříka? Přeci jen tohle je náročné na jednu těhulku
Matulienko, tak nějak slabo… vynervovaná ani tak ne, už jsem se smířila, že si ho vezmeme domů a také co uděláme, když náhodou přijdou bolesti. Teď se cítím tak… pocit na zvracení, já nevím, prostě dooost divně:-(.
Třeba je to tím, jak tu celé odpoledne u PC sedím, třeba se to Vojtíškovi nelíbí ![]()
Ale vážně… musím si jít na chvíli sednout na sedačku, neb je mi divně… tak zatím, holčinky!
Monaliso24,
utíkej si lehnout, dej si nějaké chladné tekutiny, jen po doušcích. Může to být z toho sezení, ale taky se miminko může chystat na svět. Já to měla takto u malýho, blbě, na zvracení a pak šup a bylo to.
Tak jsem zkusila vanu. Teda než jsem se z ní dostala!!
Břicho mi tvrdne, jinak žádné kontrakce. Uvidíme.
tak teplotu má 36,7C což je normál. Apatický nevím jestli je. To se jak pozná? Teď tady na mě juká a přitom se směje a dělá různé ksichtíky… a zpívá mi u toho. A bříško má nemá tvrdé. On jak se pořád protahuje,tak se to ani nedá pořádně zjistit.Jo ale má ho měkké.Snaží se pořád tlačit. Ale už jsem manželovi nakázala,ať jede z práce domů, kdybychom museli na pohotovost.
Kammi35
Kammi moc díky za zprávičku. On toho včera asi opravdu moc nevypil, takže bych řekla, že to co vypil, tak spotřeboval. Ono by to i odpovídalo. Zácpu by mít neměl,když je plně kojen,tak to spíš přisuzuju tomu,že toho málo vypil. A v porodnici tam jedné mamině taky říkali,když malá celý den nekakala,že je to normální. Tak ho budu bedlivě sledovat a uvidíme. Ještě jednou díky.
EviP- v normě je 7 dní nekakání. Opravdu to vše spotřebuje. Buď v klídku.
Jinak holčiny vás ráda čtu. Přeji Vám rychlé a co nejméně bolestivé porody.
Pa J.