Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
5.8.06 11:52

Woodoo… vítej do klubu zkrášlovací den jen pro mne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 11:58
matulienka píše:
Woodoo… vítej do klubu zkrášlovací den jen pro mne:-)

No že jo, když z toho nebude porod, tak si aspoň chvilku budu myslet, že jsem kláááásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 12:21

Holky tak jsem opet zpatky ozvy jsou krasne :D ale kontrakce minimalni 8O takze zase nic :roll: takze v pondeli opet a to uz je naposledy,potom uz vyvolavani…jo a mela jsem v ruce nejake tlacitko,vzdy kdyz se prdola hybal,tak jsem to mela mackat,pak mi rekla,ze pry je nejaky moc zivy 8O asi bude hyperaktivni :lol:

Janikak jsem asi jako Matulienka…takovy smisek…malokdy mam spatnou naladu(a pritel je jeste horsi 8O na jedne ruce bych mohla spocitat,kolikrat mel spatnou naladu za celou dobu co ho znam :lol:

NellaB tak vidis to…hlavne,ze to bylo rychle a holcina je v poradku :D a to jejich mereni je vazne na PRD :! :! Tak at vam dela jenom radost…

Woodoo my jsme prece krasne porad :lol:

Matulienko tak co poslicky???Jeste pokracuji????

Holky ktera je na rade?At vim,ktera opet bude predbihat(me samozrejme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 12:42

woodoo ..on z toho bude porod a ty k tomu ještě budeš krááásná :D Dvě mouchy jednou ranou, že áno?

Cinq ,
to je děs, co? Poslíčkuješ jako šílená a nic z toho.
U mne se to po vaně zlepšilo, ale už je to tu zase, ale pořád stejná intezita, takže opět nic, jen trápení s bolestmi. :lol:
Ale teď jsem 1/2hodiny pozorovala nožičku, jak mi jezdí po břišní stěně…fakt super, viděla jsem i prstíky, byla to nádhera.
No, ale říkala jsem té nožinečce, aby konečně vylezla, že se na ni bráška už moc těší. Ale asi to nezabralo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 12:47

Matulienko tak nejen že to nevypadá na porod ale chce se mi děsně spát…takže to tak vypadá že normálně zalomím :oops: Bolesti jsou ale páč je mám teď skoro furt a beztak u nich spím tak na to prdím a jdu chrnět. Leda bych měla takové štěstí jak Cinq a kontrakce bych zaspala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 12:58

Cinq - třeba to bude ještě do pondělí samo :wink:

Já od rána šůruju. Nevím, co se stalo, ale jsem tak hyperaktivní, že to jsem nezažila dlouho. Mám nahlas music, občas si při úklidu hodím taneček :! A cítím se naprosto úžasně, jako kdybych ani nebyla těhotná :! 8O Jsem tak plná energie… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 12:59

Matulienko to je fakt…kontrakce mam,ale je mi to nanic 8O a ten muj prdola mi jezdi po brisku taky,ale porad jenom prdelkou :lol: porad musim koukat na ty jeho dve pulky :lol:

Woodoo preju ti at je zaspis :wink: doufam,ze budu mit stejny porod jako prvni :D

Ted prijela tchyne 8O uz aby zase jela :lol: (ona je v pohode)ale obcas mi leze na nervy :? hlavne ted co jsem v tehu,jen co prijde,uz mluvi o prdolovi a co mu musi koupit a co potrebujem atd…nechape,ze si to chci koupit sama…ale jinak pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 13:01

Xaxkx tak to budes rodit 8O protoze vzdy pred porodem pry je nejvic energie :lol:
A on pujde sam ven(muj prdola :D protoze ho vytrepu,dneska budem jezdit po obchodech a vecer jdeme do lesa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 13:02

woodoo …no, tak si utíkej zchrupnout, taky mě to trošku bere. Tak třeba si na chvilku půjdu lehnout.

Cinq ,
taky jsou mi na nic..teda pozor, skoro se kvůli nim nevyspím…otázka, jaký z toho mám užitek, nějak mne žádný nenapadá.
Prdelka nebo nožižka, hlavně, aby už byli pánové venku, co? :lol:

Já teď hrozně zhřešila, nějak jsem ráno měla jen pribiňáčka a oběd nic, tak jsem teď shltla šlehačku s čokoládovým pikaem..mňamky.
Velkej šel totiž čistit auta do autoškoly a vrátí se až večer, tudíž rajskou uvařím až na večer.
No, spravuju potah na autosedačce a pak si fakt asi půjdu na minutku lehnout, třeba nabrat sílu na další noc s poslíky :lol: :lol: I když je mám i teď, ale slabší :lol: To, baych si jich užila dosyta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
5.8.06 13:03

Nello moc hezky jsi to napsala. Doufám, že i já budu na porod tak vzpomínat :D

Holky, už mi asi 4× totálně ztvrdlo břicho (jako by mě někdo omotal pásem a utahoval). Jestli jsou toto poslíčci, tak jsou to teda dost krutí poslové 8O Chudáček malinký se v bříšku ani nehýbe. Ale jak břicho povolí, tak na něho klepu, jestli žije a on mi odpovídá. To jsem ráda, že je v pořádku :D
Ale tam dole (jako kolem pochvy) necítím vůbec nic. Je tam úplný klid. Ani žádné píchnutí, jako třeba včera, ani žádný tlak.
Copak já vím, jak vypadá porod? 8O

Manžel je dneska v práci, stavil se akorát na oběd a před chvilkou zase odjel. Tak jsem mu musela slíbit, že kdyych lezla do vany, tak mobil si beru sebou do koupelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 13:08
Cinq píše:
Xaxkx tak to budes rodit 8O protoze vzdy pred porodem pry je nejvic energie :lol:
A on pujde sam ven(muj prdola :D protoze ho vytrepu,dneska budem jezdit po obchodech a vecer jdeme do lesa :lol:

Já ti to moc přeju :! Protože to vyvolávání :evil: , já jsem to zažila před 7a půl lety a dodnes mám z toho noční můru :! Ale je fakt, že každá jsme jiná. Co se týká mě, já bych pro porod byla. Malá má přes 3kila a tak bych nerada rodila 5kilové mimi :twisted: . :! Až pojedete na nákupy, tak si vyberte nějaký rozbitý silnice :! Aby to pěkně třepalo :! :D a pak půjde prďola ven a sám a rád :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 13:19

Xaxkx muj prvni porod(pred 7 lety) byl taky vyvolavany :lol: prenasela jsem 10 dni :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 13:40

Cinq - můj byl vyvolaný mezi 36. a 37.tt., nikdo neví přesně. Možná i 38tt :D . Prý kvůli tlaku a bůhví čemu. Úžasná zkušenost. 17hod jsem měla kontrkce po nějakých 3min., pak 3hod po minutě. Pak jsem se neotevřela úplně, ale na císaře nebyl UŽ čas! Hlavně mě nikdo ani nekontroloval!!! :evil: Tak mi to tam dole roztahoval jeden uměle, druhej čekal na hlavičku a třetí hopsal po břiše. Na bolest - nic mi nedali 8O . Měla jsem nástřih až za pr…, 34stehů. Malý byl pak na kyslíku a pak měl hodně silnou žloutenku, ani mi ho po porodu nedali. Jen jsem viděla, jak je modrý, když ho rychle nesli. Fakt bezva zážitek. Nemluvě o tom, že pak jsem musela na kyretáž, protože jaksi „zapomněli“ kusy placenty v děloze :cry: :x . No, takže teď jdu jinam a doufám, že se malá vysouká ven sama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.8.06 13:43

Matulienka, Cinq,
tak to já jsem klasickej náladovej vodnář. Buď mám pusu od ucha k uchu a jsem vysmátá, nebo mám blbou náladu, že všichni okolo vědí, že mi radši nemají lézt na oči…teď mě napadá, proč ten můj manžel pořád tak jezdí na kole… :lol: Kdybych už měla jedno dítě a ono po mě tesknilo, řvala bych taky, Matulienko!
Jinak na to, že termín mám za 4 dni nemám vůbec žádné poslíčky a ani jsem je ještě neměla. :roll:.....začínám být celá zvědavá, kdy porodím.
Na jednu stranu se mi sice líbí, mít bříško, zvlášť když vidím, jak je manžel z něj celej vedle a pořád na něj šahá a hladí ho, na druhou stranu se strašně těším, že začnu zase vést normální život jako před těhotenstvím - včera ráno jsem se třeba probudila a měla hroznou náladu vyrazit si někam zacvičit…nějaký pohybový aktivity mi už docela chybí a těším se, až budu moct oprášit tenisky…na tom jsme ale asi všechny stejně, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 14:04

Matulienko panove si davaji na cas :lol: aspon ten muj :lol: asi mu poslu doporuceny dopis,ze uz je cas vylezt :lol:

Xaxkx tak to ti nezavidim 8O muj porod byl v pohode,kontrakce zaspane :D snidane a pak porod,bolesti jsem mela posledni hodinu,ale nic hrozneho :lol:

Janikak tak ja jsem blizenec :lol: takze nic moc taky :lol: ale pritel to zvlada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí