Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26856
5.8.06 18:38

Jéééé Woodoo promiň, psát u jídla o takových věcech :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:39

Woodoo no a pak se divíš, že ti JI polívají nějakou dezinfekcí :lol: :lol: :lol: Co to vlastně bylo za sfinstvo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:44

Silvic do příštího léta to břicho stáhneš. No a Zdenda už si snad na něho zvykl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 18:44
cecetka píše:
Woodoo co že to máš dole? Téééééda 8O Ale to musela být sranda, když ti to manžel sundával. Ale ještě víc by mě zajímalo, jaké to bylo, když ti to tam nějaký cizí chlap dával :oops: (nebo ženská?)

Byla to baba, ale i kdyby to byl chlap, mě by to bylo fuk. Mám tam 2 - teda teď jsou naložené v peroxidu a po porodu půjdou hezky zpátky. Ve vnitřních stydkých pyscích :oops: manža nejdřív těžce protestoval, ale teď by chtěl abych si dala ještě 1 nad poštěváček :lol: No a nechávala jsem si je píchnout oba naráz - sice mě od toho odrazovala, ale já to chtěla mít při jednom hojení a šlo to. Porod je horší! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 18:46
cecetka píše:
Woodoo no a pak se divíš, že ti JI polívají nějakou dezinfekcí :lol: :lol: :lol: Co to vlastně bylo za sfinstvo? 8O

To bych taky ráda věděla, fčera mě prohlížel primář a nebolelo to vůbec a to do mě šťáral jak do vosího hnízda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:47

Woodoo tak takhle odvážná nejsem. BOJIM BOJIM jakékoliv bolesti.
Silvic jen nechápu, že ti to v tom pupku nevadilo, když jsi ho už měla vyvalený. Já mám pocit, že pupek každým dnem praskne a ještě tam mít něco vraženého … tak to by mi asi upadlo samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:49

No já uvažuju, že po porodu změním svého Dr. Vždycky jsem si myslela, že mě TO při kontrolách bolí, protože jsem úzká a že se to po porodu změní. Ale během těhu jsem poznala další 2 Dr., od kterých jsem skoro necítila, že do mě sahají. Tak ten můj asi zrovna šetrný nebude :? Ale nikdy mi Ji nikdo ničím nepotíral. To musel být asi nějaký úchyl, ne? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 18:51
cecetka píše:
Holky, tak já už láduju 4. krajíc chleba 8O Ale dneska mi fakt chutná. To by byla junda, kdyby to na mě přišlo a nekontrolovaně bych třeba u toho i zvracela 8O :oops:

Neříkej 2× - to se Ti klidně může splnit ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/12.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/12.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 18:54
cecetka píše:
No já uvažuju, že po porodu změním svého Dr. Vždycky jsem si myslela, že mě TO při kontrolách bolí, protože jsem úzká a že se to po porodu změní. Ale během těhu jsem poznala další 2 Dr., od kterých jsem skoro necítila, že do mě sahají. Tak ten můj asi zrovna šetrný nebude :? Ale nikdy mi Ji nikdo ničím nepotíral. To musel být asi nějaký úchyl, ne? 8O

Kdyby potíral, ale on ji tím POLIL a ještě si očváchal tu gumovou rukavici v té dezinfekci 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:54

Woodoo no právě 8O Naštěstí na toto netrpím.
I když můj poslední zážitek byl na veřejnosti … ale umím zvracet elegantně a tiše :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:56

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :evil: přiznám se, že mám velký strach i z těch prohlídek v průběhu porodu, na kolik prstů jsem otevřená. Porod bude mou morální potupou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 18:56

Sem si naložila 2. porci, když blbě tak blbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 19:02

Dobrou chuť. Já jsem nakonec snědla 5 krajíců. No dneska jsem toho do žaludku dostala fakt abnormálně hodně 8O nechci vidět tu váhu v pondělí v poradně 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 19:05
cecetka píše:
BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :evil: přiznám se, že mám velký strach i z těch prohlídek v průběhu porodu, na kolik prstů jsem otevřená. Porod bude mou morální potupou :roll:

To Ti bude pak už fuk. 2 nebo 5 doktorů. Horší je, že někteří jsou fakt úplní saďouři - a já osobně mám nejhorší zkušenosti s doktorkama - kolikrát chlap s tlapou jak medvěd a skoro jsem o tom nevěděla a pak přišla baba a já málem proletěla dveřma přes celou místnost
""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/28.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/28.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 19:15

Jdu se naložit do vany. Dneska jsem tady už toho napsala dost … koho by taky bavilo číst ty moje „monology“ :roll:
Zítra se snad zvládnu upravit bez obřízky a během dne nakouknu, co je nového u Mischiinky. Moc na ni myslím, chuděrku naši malou :?
Papa a přeji vám klidnou noc bez poslíčků. Povolují se jen opravdové porody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital