Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Woodoo tak se k tobě dneska přidávám, tak už tady čumákuju ![]()
janey píše:
Ahoj Woodoo tak se k tobě dneska přidávám, tak už tady čumákuju
To je úplně zvláštní pocit, když fšeci doma ještě spí a já jsem už dávno po snídani, u mě veelmi nezvyklé, nejradši bych tak vstávala k obědu, který by mi navařil někdo jiný ![]()
Woodoo jo, to já taky ![]()
Já jsem ke všemu normálně takový spáč…tohle je hrůza, takhle brzo vzhůru ![]()
No, alespoň jsem dočetla to co jste tady včera vytvořili a napsala si recept na trubičky ![]()
No nic, jdu to zkusit ještě na chvilku zalomit, ael moc si nefandím ![]()
woodoo a janey …ahóóój nespavci.
Já jsem sice už dlouho vzhůru, ale nějak jsem si polehávala ![]()
Aby taky ne, když si představte, v osm večer mi ustaly poslíci a celou noc byl klid, teď už to zase trošku začíná, ale hlavní je, že jsem se trošku vyspala a nemám už pod očima ty vaky, co včera.
Jinak evikk …vítej doma aať jen rostete a pijete hezky mlíčko:-)
Mischiina dnes dostala další tabletku na otevření por. cest, malé se z bříška moc nechce.
No a ještě jiná zpráva/ jsem informovaná jako FBI
/, bambulkaH mi ve 21:46 hod. psala, že má kontrakce po 2 minutách, plodovka zatím neodtekla, jedou do porodnice. Hm, ať má rychlej porůdek kočenka naše. Jí závidím
..má totiž stejný termín jako já ![]()
Jenže já budu jen poslíkovat jako magor a přenášet ![]()
Dobre ranko!
Tak my jsme taky stale 2v1… Minuly tyden me porad neco bolelo, ale tento tyden nic… takze to vidim na porod v terminu… ![]()
Aspon si poradne uziju briska… posliky uz taky moc nemam, takze si velke nadeje na brzky porod nedelam… ![]()
Jinak vcera jsme konecne postavili postylku a koupili kocarek…
Je celkem obycejny - zadna supr-cupr znacka… Ale vypada bytelne a je s autosedackou, coz je pro nas naprosto nepostradatelne. Rikali jsme si, ze kdybychom koupili kocar za 700€ a treba poskodili latku nebo jinak ponicili, tak bychom si pak rvali vlasy… Takhle jsme klidnejsi… ![]()
Navic manzel se straaaasne tesi na to, az bude moc maleho nosit v klokance na svym pupiku… ![]()
Cinq - pokud se nemylim, tak Ty mas kocar Quinny Buzz, ze jo? Na ten jsme taky koukali… A to sis ho koupila i s autosedackou??? To je temer zivotni investice… ![]()
Tak dneska jeste doperu posledni vecicky - vcera jsme dokoupili teplejsi na odchod z porodnice… je to supr… ale kolikrat si to nase mrne oblece, to fakt nevim…
Takova skoda, ze ze vseho rychle vyroste.
Trochu nostalgie - dnesek je mozna posledni nedele ve dvou..... ![]()
Tak nové miminko je na světě. BambulceH se dnes v 6:30 narodila holčička Evička, váží 3 kila, kolik měří taťka nenapsal. Obě jsou v pořádku.
Bambulko a Evičko…obrovská gratulace a přeji jen to nej nej
Bambulko - gratuluju k Evicce! At se vam dari co nejlepe a at jste brzy doma!
Bambulko - taky gratulujuuuuu…
![]()
Já budu mít taky Evičku, ale nevím kdy
doufám, že si to holka do vánoc rozmyslí a vyleze
![]()
Holkýýý, jedu na chviličku za mylým, prý se mu strašně stýská a slíbil, že nebude plakat, až budu odjíždět, no, to já budu řvát stopro. velkýmu už asi lezu na mozek, páč fňukám celý ráno, že on ho bude vidět a já ne.
Jsem to nejšťastnější stvoření na světě, protože za chvilku budu dlachnit toho svýho broučka. večer se ozvu, pa pa
Ahoj holky ![]()
Kremšnity se už chladí v ledničce, tak po obědě přijďte, hodíme je mimískům do bříška ![]()
**Bambulko moc moc velká gratulace ![]()
Evikk** holka užila sis,ale už to máš za seboua teď už to bude fajn ![]()
K tomu epidurálu … ve čtvrtek jsem se dozvěděla, že pokud ho chci, tak prý musím mít předoperační vyšetření
To mi to nemohli říct dřív? Já teda nevím, jestli ho chci.Když budu rodit rychle, tak nebude potřeba, ale po 20 hodinách ho už asi chtít budu. Takže v pondělí v poradně musím říct, ať mi ta vyšetření že pro jistotu udělají. Ach jo ![]()
Jinak poslíčci tuto noc nebyli. Jen mě už od čtvrtka v kuse bolí v kříži. No jestli se to u porodních bolestí zhorší, tak se mám na co těšit ![]()
Tamik dneska mě zatím žravá nechytá. Ale uvidíme odpoledne ![]()
Zatím pa, jdu na Jakuba Skláře ![]()
Bambulko -gratuluju k Evičce ![]()
Woodoo - děkuji za uklidnění
, byla jsem včera dost vyjevená
, doufám, že se to srovná
. To jsou věci, co musí ženská všechno zažít ![]()
Teď jdu dělat prdelačku a péct pstruhy s opečeným brambůrkem. Mňam. V noci mě to vzbudilo ![]()
Bambulko gratuluji k mimickovi! Tak at vam dela jenom radost, hezky papa a spinka…
Tak rodice odjeli dneska rano domu a tim se taky uvolnila pracovna s pocitacem a tak jiz muzu zase v noci pri kojeni koukat na emimino. Ale v patek prijede zase druha babicka…
Vcera jsme byli na hezke prochazce lesem s Jonaskem v kocarku. Nakrmila jsem ho u rybnicku v lese na lavicce a moc se mu to libilo. Doma je taky docela hodny, obcas teda nechce hnedka spat, ale asi musi byt taky nekdy vzhuru.
Desne svedici strie se jiz trochu zlepsily. Pomaha mi na to hlavne chladici alpovy krem.
Ahoj holky po vcerejsi nehode nemuzu moct chodit
boli me pipina ![]()
BAMBULKO preji ti vse nej a at jste vporadku
Zase se tu predbiha ![]()
Panoramko ano mam Quinny Buzz(korbicka,sportak i autosedacka,proste celou
u jsem koupila)
je to velka investice,ale vis jak,miminko nemam kazdy rok a je to i posledni,takze mi to nejak neprijde
a mela jsem slevu 25%…ale pssst
v obchode meli zrovna narozeniny a vse bylo se slevou 25% ale jenom jeden den ![]()
Opet mame pracovni vikend
dodelavame kuchyn a salon
ja si snad odpocinu az u miminka ![]()