Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
5.8.06 20:55

Holky, promiňte, že sem lezu - jen jsem nakoukla, abych viděla, jak tu rodíte :lol: :lol:

xaxks - musím reagovat na tvůj příspěvek - mokrýma kalhotkama začal před rokem můj porod - tekla mi totiž plodovka. Nejdřív maloučko, pak víc a pak pokaždý když jsem se zvedla, udělala jsem loužičku. Takže to pozoruj a přeju hodně štěstí. Mimochodem, koukala jsem, že máš ještě čas, ale já rodila 37+1

Všem vám přeju hodně štěsí, krásný zdravý a hodný mimísky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 21:02
Isis píše:
Holky, promiňte, že sem lezu - jen jsem nakoukla, abych viděla, jak tu rodíte :lol: :lol:

xaxks - musím reagovat na tvůj příspěvek - mokrýma kalhotkama začal před rokem můj porod - tekla mi totiž plodovka. Nejdřív maloučko, pak víc a pak pokaždý když jsem se zvedla, udělala jsem loužičku. Takže to pozoruj a přeju hodně štěstí. Mimochodem, koukala jsem, že máš ještě čas, ale já rodila 37+1

Všem vám přeju hodně štěsí, krásný zdravý a hodný mimísky :wink:

Isis - tak děkuji. Já jsem to měla zatím jednou a to tak před 4hodinama. Ale já pak usnu a nebudu vědět nic :cry: , kdyby náhodou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.8.06 21:11

Neboj, když budeš mít mokrý prostěradlo, tak to poznáš :lol: :lol: Ale třeba to neni ani ono.

Já čekala první dítě a byla jsem úplnej mimoň, myslela jsem, že když praskne voda, teče to proudem, takže když se mi stalo tohle, tak mě vůbec nenapdalo, že by to byla plodovka :oops: :oops: To až když jsem to řekla mámě, tak ta mě hnala do porodinice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 21:15
Isis píše:
Neboj, když budeš mít mokrý prostěradlo, tak to poznáš :lol: :lol: Ale třeba to neni ani ono.Já čekala první dítě a byla jsem úplnej mimoň, myslela jsem, že když praskne voda, teče to proudem, takže když se mi stalo tohle, tak mě vůbec nenapdalo, že by to byla plodovka :oops: :oops: To až když jsem to řekla mámě, tak ta mě hnala do porodinice :wink:

Isis - já měla první vyvolaný, takže si připadám jako prvorodička. Hlavně nechci vypadat jako cvok a hnát
do porodnice 8O :oops: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.8.06 21:18

Evikk - to je super, že už to máš za sebou. Škoda, že jsem nevěděla, že jsi v Podolí, já tam taky byla od pondělí do dneška, tak jsme se mohly aspoň potkat. Při čtení tvého porodu si o to víc vážím toho mého, protože Klárka vykoukla asi jenom po 10 minutách tlačení a zvládli jsme to celé bez epidurálu, tak to jsem zpětně taky šťastná, i když během kontrakcí jsem o něj prosila. :roll:

No, tak hezky roĎte, ať si můžeme začít povídat o miminkách, to naše je strašně krásný a jsem z ní úplně mimo. I když hlavně když nebrečí :D

Tak já si jdu chvilku schrupnout, když naše zlatíčko spinká, ať nejsem vyřízená v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.8.06 21:18

Pokud se ti to stalo jenom jednou a už před několika hodinama, tak si myslim, že můžeš být v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 21:28
Isis píše:
Pokud se ti to stalo jenom jednou a už před několika hodinama, tak si myslim, že můžeš být v klidu :-)

Snad jo :D Ale to jsem se jako počůrala, jo :oops: :?: Ježíši , to dopadnu, jak ty v tý reklamě - budu si kupovat plíny i s malou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.8.06 21:35

xaxks - poslala jsem ti SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 21:47
Isis píše:
xaxks - poslala jsem ti SZ :wink:

Díky, já také :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.8.06 21:58

Dobrý večer vespolek! :wink:
Evikk musím ti říct, že jsi strašně statečná! Já dneska poslíčkovala asi 7 hodin v kuse a hysterčila jsem jak …jak hysterka! :? Vůbec si neumím představit tak dlouho rodit jako ty 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Ženské, ty posly by měli zakázat!!! :twisted: To je prostě děs… :x
Už jsem dneska říkala manžílkovi, že mám takového tucha, že si to rodění pěkně vyžeru - žádné prásk prásk a hotovo, ale pěkně pomaloučku, polehoučku x-hodin brutal kontrakcí :?

No, nalila jsem do hlavy 2 dcl bílého, hned je ten svět krásnější.
Mějte se.

Cinq a ty už kašli na gymnastické cvičení a hybaj rodit! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 22:05

Noggie ja cekam na tebe :lol: abych udelala radost Varence a holkam :lol: Takze ty si pospes,at nemusim cekat dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
5.8.06 22:09

Evikk vítám tě doma!!!

Anajka přeji Alžbětce všechno nejlepší k narozeninám!!!

Cecetka z fotbalu jsem neporodila, zato z těch osmi nebo kolika stránek, co jsem teď dolouskala málem jo!!!! :lol: :lol: :lol:
Kdože je to dneska nejrozežranější??? To by byla prekérka, kdybys z toho žraní začla rodit, pak házet metlu a pan doktor by si říkal - tééda, ta maminka je ale čuně, koukejte co všechno snědla…
No, já do sebe pro změnu nacpala místo pořádnýho jídla jogurt, dvě nektarinky a banán, ale jelikož to smrdělo málem, jdu asi načít broskvový kompot. Hovězí s rýží už se mi navečer moc nechce 8)

Woodoo ty tu taky pěkně hlásíš!!! No a na fotbale jsem na lidi ani zlá nebyla, oni neprudili, což mě silně překvapilo 8O . Bylo to v normě!!!

A pak jsem se byla podívat na takové slavnosti, co je tu každý rok (středověké trhy a tak), ale ono to akorát skončilo. Tak jsme zasedli ke stánku, já samozřejmě zdravou kolu a našla jsem první hračku pro naší holčičku!!! PRAK :!
Takže můžete hádat, co jsem celou cestu domů dělala :wink: !!! A teď asi půjdu do okna a až půjde někdo z hospody, tak jí dostane.
To mi připomíná, že jsme hned s kamarádkou naplánovaly, že vysypu půlku tašky do porodnice, nacpu to šutrama a jak mě nějaký doktor naštve má šutrák mezi očima :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.8.06 23:46

Saary vítám tě doma i s Klárkou. Takovej porod ,jako jsi měla ty bych přála všem srpňátkám :D .

Evikk tebe taky vítám. Davídek je skvělej. Zato ty sis to taky užila.Psala jsem holkám že EPI taky doporučuju. Jo a ktěm prsoum - asi třetí den, když jsem se vzbudila, jsem měla pocit, že mi někdo přes noc voperoval silikonvé implantáty :roll: . Teď si připadám jak banka mateřského mléka - musím pořád odstříkávat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
5.8.06 23:57

Evikk Davídek je moc krásný!!! Taky jste vybrali krásné jméno!!! (můj přítel je taky David a kdybysme měli chlapáka, bude David po tátovi :! :lol: )

Jinak se pro dnešek loučím, Cecetky štafetu samomluvy se mi přebírat nechce :D !
Tak se mějte hezky a zítra (jsem zvědavá na nová miminka - noooo já to nebudu… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
6.8.06 06:59

Brý ráno!

Tak dneska od 5:45 hodin straším já, to aby Ti to nebylo líto Matulienko

Tamiku s těma butrákama a prakem do orodnice to není blbeeej nááápad :wink:

Xaxkx nic si z toho mokra v gaťkách nedělej - já jsem si tu Tena Lady musela pořídít už někdy před měsícem - a je to lepší, než kdybych furt stresovala, jestli mi to náhodou zase neuteklo a jeslti to není vidět :oops: No a kdyby to byl plodovka tak toho bude stejně o kapku víc,taklže to bych poznala - teda snad

Nevím jak jinde ale tady je venku 14stupňů a chčije a chčije

Jo a otázka na tělo: Rodím? Ani náhodou i poslíci teď ustali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí