Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, promiňte, že sem lezu - jen jsem nakoukla, abych viděla, jak tu rodíte
![]()
xaxks - musím reagovat na tvůj příspěvek - mokrýma kalhotkama začal před rokem můj porod - tekla mi totiž plodovka. Nejdřív maloučko, pak víc a pak pokaždý když jsem se zvedla, udělala jsem loužičku. Takže to pozoruj a přeju hodně štěstí. Mimochodem, koukala jsem, že máš ještě čas, ale já rodila 37+1
Všem vám přeju hodně štěsí, krásný zdravý a hodný mimísky ![]()
Isis píše:
Holky, promiňte, že sem lezu - jen jsem nakoukla, abych viděla, jak tu rodíte![]()
![]()
xaxks - musím reagovat na tvůj příspěvek - mokrýma kalhotkama začal před rokem můj porod - tekla mi totiž plodovka. Nejdřív maloučko, pak víc a pak pokaždý když jsem se zvedla, udělala jsem loužičku. Takže to pozoruj a přeju hodně štěstí. Mimochodem, koukala jsem, že máš ještě čas, ale já rodila 37+1
Všem vám přeju hodně štěsí, krásný zdravý a hodný mimísky
Isis - tak děkuji. Já jsem to měla zatím jednou a to tak před 4hodinama. Ale já pak usnu a nebudu vědět nic
, kdyby náhodou!
Neboj, když budeš mít mokrý prostěradlo, tak to poznáš
Ale třeba to neni ani ono.
Já čekala první dítě a byla jsem úplnej mimoň, myslela jsem, že když praskne voda, teče to proudem, takže když se mi stalo tohle, tak mě vůbec nenapdalo, že by to byla plodovka
To až když jsem to řekla mámě, tak ta mě hnala do porodinice ![]()
Isis píše:
Neboj, když budeš mít mokrý prostěradlo, tak to poznáš![]()
Ale třeba to neni ani ono.Já čekala první dítě a byla jsem úplnej mimoň, myslela jsem, že když praskne voda, teče to proudem, takže když se mi stalo tohle, tak mě vůbec nenapdalo, že by to byla plodovka
![]()
To až když jsem to řekla mámě, tak ta mě hnala do porodinice
Isis - já měla první vyvolaný, takže si připadám jako prvorodička. Hlavně nechci vypadat jako cvok a hnát
do porodnice
![]()
Evikk - to je super, že už to máš za sebou. Škoda, že jsem nevěděla, že jsi v Podolí, já tam taky byla od pondělí do dneška, tak jsme se mohly aspoň potkat. Při čtení tvého porodu si o to víc vážím toho mého, protože Klárka vykoukla asi jenom po 10 minutách tlačení a zvládli jsme to celé bez epidurálu, tak to jsem zpětně taky šťastná, i když během kontrakcí jsem o něj prosila. ![]()
No, tak hezky roĎte, ať si můžeme začít povídat o miminkách, to naše je strašně krásný a jsem z ní úplně mimo. I když hlavně když nebrečí ![]()
Tak já si jdu chvilku schrupnout, když naše zlatíčko spinká, ať nejsem vyřízená v noci.
Pokud se ti to stalo jenom jednou a už před několika hodinama, tak si myslim, že můžeš být v klidu ![]()
Isis píše:
Pokud se ti to stalo jenom jednou a už před několika hodinama, tak si myslim, že můžeš být v klidu
Snad jo
Ale to jsem se jako počůrala, jo
Ježíši , to dopadnu, jak ty v tý reklamě - budu si kupovat plíny i s malou ![]()
Dobrý večer vespolek! ![]()
Evikk musím ti říct, že jsi strašně statečná! Já dneska poslíčkovala asi 7 hodin v kuse a hysterčila jsem jak …jak hysterka!
Vůbec si neumím představit tak dlouho rodit jako ty
Ženské, ty posly by měli zakázat!!!
To je prostě děs… ![]()
Už jsem dneska říkala manžílkovi, že mám takového tucha, že si to rodění pěkně vyžeru - žádné prásk prásk a hotovo, ale pěkně pomaloučku, polehoučku x-hodin brutal kontrakcí ![]()
No, nalila jsem do hlavy 2 dcl bílého, hned je ten svět krásnější.
Mějte se.
Cinq a ty už kašli na gymnastické cvičení a hybaj rodit!
![]()
Noggie ja cekam na tebe
abych udelala radost Varence a holkam
Takze ty si pospes,at nemusim cekat dlouho ![]()
Evikk vítám tě doma!!!
Anajka přeji Alžbětce všechno nejlepší k narozeninám!!!
Cecetka z fotbalu jsem neporodila, zato z těch osmi nebo kolika stránek, co jsem teď dolouskala málem jo!!!!
![]()
Kdože je to dneska nejrozežranější??? To by byla prekérka, kdybys z toho žraní začla rodit, pak házet metlu a pan doktor by si říkal - tééda, ta maminka je ale čuně, koukejte co všechno snědla…
No, já do sebe pro změnu nacpala místo pořádnýho jídla jogurt, dvě nektarinky a banán, ale jelikož to smrdělo málem, jdu asi načít broskvový kompot. Hovězí s rýží už se mi navečer moc nechce ![]()
Woodoo ty tu taky pěkně hlásíš!!! No a na fotbale jsem na lidi ani zlá nebyla, oni neprudili, což mě silně překvapilo
. Bylo to v normě!!!
A pak jsem se byla podívat na takové slavnosti, co je tu každý rok (středověké trhy a tak), ale ono to akorát skončilo. Tak jsme zasedli ke stánku, já samozřejmě zdravou kolu a našla jsem první hračku pro naší holčičku!!! PRAK ![]()
Takže můžete hádat, co jsem celou cestu domů dělala
!!! A teď asi půjdu do okna a až půjde někdo z hospody, tak jí dostane.
To mi připomíná, že jsme hned s kamarádkou naplánovaly, že vysypu půlku tašky do porodnice, nacpu to šutrama a jak mě nějaký doktor naštve má šutrák mezi očima
![]()
Saary vítám tě doma i s Klárkou. Takovej porod ,jako jsi měla ty bych přála všem srpňátkám
.
Evikk tebe taky vítám. Davídek je skvělej. Zato ty sis to taky užila.Psala jsem holkám že EPI taky doporučuju. Jo a ktěm prsoum - asi třetí den, když jsem se vzbudila, jsem měla pocit, že mi někdo přes noc voperoval silikonvé implantáty
. Teď si připadám jak banka mateřského mléka - musím pořád odstříkávat
![]()
Evikk Davídek je moc krásný!!! Taky jste vybrali krásné jméno!!! (můj přítel je taky David a kdybysme měli chlapáka, bude David po tátovi
)
Jinak se pro dnešek loučím, Cecetky štafetu samomluvy se mi přebírat nechce
!
Tak se mějte hezky a zítra (jsem zvědavá na nová miminka - noooo já to nebudu…
)
Brý ráno!
Tak dneska od 5:45 hodin straším já, to aby Ti to nebylo líto Matulienko
Tamiku s těma butrákama a prakem do orodnice to není blbeeej nááápad ![]()
Xaxkx nic si z toho mokra v gaťkách nedělej - já jsem si tu Tena Lady musela pořídít už někdy před měsícem - a je to lepší, než kdybych furt stresovala, jestli mi to náhodou zase neuteklo a jeslti to není vidět
No a kdyby to byl plodovka tak toho bude stejně o kapku víc,taklže to bych poznala - teda snad
Nevím jak jinde ale tady je venku 14stupňů a chčije a chčije
Jo a otázka na tělo: Rodím? Ani náhodou i poslíci teď ustali…