Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
5.8.06 19:15

Silvic - ropucho, no to víš, že už jsem na tebe myslela :wink: . Mozek mi bohužel fakt měkne, ale ze sexu to nebude :roll: … vy si snad myslíte, že celé dny kromě souložení a psaní heftů na emiminu nic jiného nedělám 8O - tak pro vaši informaci: dneska jsem stihla navařit i zasouložit - to jsem šikulka :lol: . Akorát mě chytla depka, manželovu bratrovi se dneska narodil syn :? (včera v jedenáct dopoledne rupla voda a na svět přišel dneska ve tři), áchjo a já nic 8O (tak je fakt, že oni měli termín včera, ale stejně :? …). Si připadám, jako bych čekala na popravu :roll: (ehm, vlastně na porážku, když jsem jak ten čuník :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 19:32
Len-til-kah píše:
Akorát mě chytla depka, manželovu bratrovi se dneska narodil syn :? (včera v jedenáct dopoledne rupla voda a na svět přišel dneska ve tři), áchjo a já nic 8O (tak je fakt, že oni měli termín včera, ale stejně :? …). Si připadám, jako bych čekala na popravu :roll: (ehm, vlastně na porážku, když jsem jak ten čuník :lol: ).

Dyk ty máš eště čas, co mám říkat já, Cinq a Tamik
""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/22.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/22.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
5.8.06 19:48

Ahoj holky, tak nevím, jestli se to k vam dostalo, ale nakonec jsem, ac dost nechtene, taky v rade predbehla a v pondeli porodila. Dnes si nás s Davídkem hrdý tatínek dovezl domů.
Porod byl jak ze špatného hororu, myslím, že co se týče krve a bolesti, ani Stephen King by se neměl za co stydět. A to mi moje gyndr tvrdila, že jsem s mou pánví sen každého porodníka … jo, pěkný sen, noční můra :(
Tak abych to zkrátila … v sobotu odpoledne mi praskla voda, v půl sedmé mě přijímali v Podolí, kontrakce celou noc a celý den v neděli, nakonec o půlnoci otevřená na 3 cm, pak do mě lili oxytocin proudem, takže v 6 hodin ráno konečně vytoužených 10 cm! No, a pak to začalo … tlačili jsme naplno něco přes 2 hodiny, střídali polohy, strkali do mě kdeco, mezi kontrakcemi cévkovali, 2 porodní asistentky mi ležely na břiše, 4 doktoři okolo mě a malý vždycky jen maličko vystrčil hlavičku a pak zase zalezl … nakonec jsem zaslechla, že už má mimčo moc nateklou hlavičku a tak půjdeme na císaře … fakt se mi dost ulevilo. A prý asi za 15 minut už prcka manželovi donesli.
Jsem se pak ptala, co se stalo, prý se tam mimčo asi nějak hlavičkou vzpříčilo … však ji taky měl dobře hranatou, když mi ho přinesli.
Už jsme oba v pořádku, jen jizva mě bolí a chodím, jak když mi vrazili ná:,–(u od koštěte do zadku. Prsa se mi včera nalily tak, že vypadám, jak špatný vtip plastického chirurga, mléko ze mě teče proudem a Davídek, protože má trošku žloutenku, nechce pořádně pít.
Tak to je zhruba u nás všechno nového … budu muset ve volném čase dočíst, co se tu za ten týden stalo, ale teď jdu spát.
Zatím pa a držím palce, ať to máte šup šup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
5.8.06 19:57

Ještě jedna zpráva … Podolí je absolutně úžasné, nemohu si stěžovat vůbec na nic, ukrutně příjemný personál i prostředí, především na těch sálech.

Jo, asi na 3 hodiny jsem měla v pondělí ráno, ještě před tlačením, epidurál, a je to to nejlepší na světě … chodíte, skáčete, cítíte kontrakce, ale bez bolesti … jděte do toho, fakt doporučuju, bez toho bych to nekonečné tlačení asi opravdu nezvládla.

Dávám do galérky pár fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.8.06 20:08

Teda vy jste toho zase napsaly!!!

Máme vypráno, vyžehleno, uvařeno i napečeno. Manžílek mi připravil teploučkou koupel s mořskou solí - to bylo žůžo!
Teď si dávám trochu vínečka a poslíčkuju!
Verunka půjde brzy spinkat, protože nespala odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 20:15

Evikk to je fakt jak z hororu, ale konec je pohádkový ne? Prďolku už máte doma a když na Tebe byli hodní, tak je to taky o něčem jiným, než kdyby po Tobě řvali. Jsem zvědavá jaký porod budu mít já a jen tiše závidím, že vy jste UŽ doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 20:17

Teda Holky co je to tu za bordel 8O nejsem tu jedno odpoledne a 10 stranek je popsanych 8O ted abych celou noc cetla 8O :lol:

Dcerka mi odjela :( ale s usmevem,tak aspon vim,ze se bude mit v pohode :wink: uz se tesi na zvirata u tchyne :D bude opet cist knizky vsem :lol:
Byli jsme s pritelem nakupovat nejake naradi a pomucky :roll: tak jsem se poradne prosla a taky jsem se natahla :roll: udelala jsem provaz(protoze tam vytrel nejaky IDIOT a ani to tam nenapsal nebo neoznacil:! :idea: Boli me pipina a stehenni sval :? chodim jako s natrhnutou prdelkou 8O :lol:

A to jsem zapomela,zazitek z nemocnice :D jak jsem lezela na ozvech(pritel s dcerkou se mnou v mistnosti) tak ze mi vezme krev,rikam dcerce,at se nekouka a ona si zacpala usi :lol: tak se sestra rozesmala a rekla ji,ze maminka urcite kricet nebude :wink:

Tak a ted jdu docitat :lol: :idea: :arrow:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 20:22
Cinq píše:
taky jsem se natahla :roll: udelala jsem provaz(protoze tam vytrel nejaky IDIOT a ani to tam nenapsal nebo neoznacil:! :idea: Boli me pipina a stehenni sval :? chodim jako s natrhnutou prdelkou 8O :lol:A to jsem zapomela,zazitek z nemocnice :D jak jsem lezela na ozvech(pritel s dcerkou se mnou v mistnosti) tak ze mi vezme krev,rikam dcerce,at se nekouka a ona si zacpala usi :lol: tak se sestra rozesmala a rekla ji,ze maminka urcite kricet nebude :wink:

Fakt provaz? Ty jsi tak pružná? Tyyy jo, tož to čumím! ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/24.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/24.gif

Hmmm a s těma zacpanýma ušima to je milý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.8.06 20:23

Evikk ty jsis teda prožila, psala jsem ti SZ,někdy během týdne,ale nepodařilo se mi to odeslat a ty jsi stejně už byla v porodnici.Hlavně, že jste doma a v pořádku. Davídek se narodil přesně o 2 roky jako Alžbětka :) ,taky po určitém čase císařem. Tak hlavně hodně štěstí :!
Cecetko -díky za recept, musím to vyzkoušet, pořád dělám dokola jedny a ty samé věci, že to toho mého chlapa vůbec baví,se divím :roll: :roll:
Jdu si dát taky víno jako Verulinka , ale bez poslíčků, ty mě fakt míjejí a asi je to lepší, když to říkáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 20:25

Jdu mrknout na telku - snad tam něco bude a nakouknu kdyžtak až v noci nebo možná až ráno. Takže rodění zdar a miminkům taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 20:26

EvikK - taky pěknej zážitek! Hlavně, že jste doma a v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.06 20:27

Woodoo provaz neumim 8O to byla nehoda 8O a boli me to 8O treba z toho porodim :lol: i kdyz ted nevim,jestli to chci…mit porodni bolesti a nemoct roztahnout nohy 8O protoze ja je ted nemuzu ani natahnout 8O :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 20:32
Cinq píše:
Woodoo provaz neumim 8O to byla nehoda 8O a boli me to 8O treba z toho porodim :lol: i kdyz ted nevim,jestli to chci…mit porodni bolesti a nemoct roztahnout nohy 8O protoze ja je ted nemuzu ani natahnout 8O :? :roll:

Tož to Ti teda nezávidím a je docela i možné, že to porod vyvolá. :?

Začaly mě šíleně svědit bradavky a mám co dělat abych si je nedrbala chjooo a to ani nekojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.06 20:32

Je večer a už se zase ozývá žáha. Tohle je fakt šíleně otravný, co? :? A pak když mě to vzbudí v noci :! :evil: Máte některá zkušenost s „mokrými kalhotkami“? Já si teda připadám :oops: … Ale najednou jsem je měla nějaké vlhké :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.8.06 20:36

Tak se mi Vás podařilo dočíst!

Verunka je už v postýlce a manžílek kouká na telku, tak jdu za ním. Přeji Vám krásný večer! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí