Poradna duly
Jana Čurdová
Silvic - ropucho, no to víš, že už jsem na tebe myslela
. Mozek mi bohužel fakt měkne, ale ze sexu to nebude
… vy si snad myslíte, že celé dny kromě souložení a psaní heftů na emiminu nic jiného nedělám
- tak pro vaši informaci: dneska jsem stihla navařit i zasouložit - to jsem šikulka
. Akorát mě chytla depka, manželovu bratrovi se dneska narodil syn
(včera v jedenáct dopoledne rupla voda a na svět přišel dneska ve tři), áchjo a já nic
(tak je fakt, že oni měli termín včera, ale stejně
…). Si připadám, jako bych čekala na popravu
(ehm, vlastně na porážku, když jsem jak ten čuník
).
Len-til-kah píše:
Akorát mě chytla depka, manželovu bratrovi se dneska narodil syn(včera v jedenáct dopoledne rupla voda a na svět přišel dneska ve tři), áchjo a já nic
(tak je fakt, že oni měli termín včera, ale stejně
…). Si připadám, jako bych čekala na popravu
(ehm, vlastně na porážku, když jsem jak ten čuník
).
Dyk ty máš eště čas, co mám říkat já, Cinq a Tamik
""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/22.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/22.gif
Ahoj holky, tak nevím, jestli se to k vam dostalo, ale nakonec jsem, ac dost nechtene, taky v rade predbehla a v pondeli porodila. Dnes si nás s Davídkem hrdý tatínek dovezl domů.
Porod byl jak ze špatného hororu, myslím, že co se týče krve a bolesti, ani Stephen King by se neměl za co stydět. A to mi moje gyndr tvrdila, že jsem s mou pánví sen každého porodníka … jo, pěkný sen, noční můra ![]()
Tak abych to zkrátila … v sobotu odpoledne mi praskla voda, v půl sedmé mě přijímali v Podolí, kontrakce celou noc a celý den v neděli, nakonec o půlnoci otevřená na 3 cm, pak do mě lili oxytocin proudem, takže v 6 hodin ráno konečně vytoužených 10 cm! No, a pak to začalo … tlačili jsme naplno něco přes 2 hodiny, střídali polohy, strkali do mě kdeco, mezi kontrakcemi cévkovali, 2 porodní asistentky mi ležely na břiše, 4 doktoři okolo mě a malý vždycky jen maličko vystrčil hlavičku a pak zase zalezl … nakonec jsem zaslechla, že už má mimčo moc nateklou hlavičku a tak půjdeme na císaře … fakt se mi dost ulevilo. A prý asi za 15 minut už prcka manželovi donesli.
Jsem se pak ptala, co se stalo, prý se tam mimčo asi nějak hlavičkou vzpříčilo … však ji taky měl dobře hranatou, když mi ho přinesli.
Už jsme oba v pořádku, jen jizva mě bolí a chodím, jak když mi vrazili ná:,–(u od koštěte do zadku. Prsa se mi včera nalily tak, že vypadám, jak špatný vtip plastického chirurga, mléko ze mě teče proudem a Davídek, protože má trošku žloutenku, nechce pořádně pít.
Tak to je zhruba u nás všechno nového … budu muset ve volném čase dočíst, co se tu za ten týden stalo, ale teď jdu spát.
Zatím pa a držím palce, ať to máte šup šup ![]()
Ještě jedna zpráva … Podolí je absolutně úžasné, nemohu si stěžovat vůbec na nic, ukrutně příjemný personál i prostředí, především na těch sálech.
Jo, asi na 3 hodiny jsem měla v pondělí ráno, ještě před tlačením, epidurál, a je to to nejlepší na světě … chodíte, skáčete, cítíte kontrakce, ale bez bolesti … jděte do toho, fakt doporučuju, bez toho bych to nekonečné tlačení asi opravdu nezvládla.
Dávám do galérky pár fotek.
Teda vy jste toho zase napsaly!!!
Máme vypráno, vyžehleno, uvařeno i napečeno. Manžílek mi připravil teploučkou koupel s mořskou solí - to bylo žůžo!
Teď si dávám trochu vínečka a poslíčkuju!
Verunka půjde brzy spinkat, protože nespala odpoledne.
Evikk to je fakt jak z hororu, ale konec je pohádkový ne? Prďolku už máte doma a když na Tebe byli hodní, tak je to taky o něčem jiným, než kdyby po Tobě řvali. Jsem zvědavá jaký porod budu mít já a jen tiše závidím, že vy jste UŽ doma ![]()
Teda Holky co je to tu za bordel
nejsem tu jedno odpoledne a 10 stranek je popsanych
ted abych celou noc cetla
![]()
Dcerka mi odjela
ale s usmevem,tak aspon vim,ze se bude mit v pohode
uz se tesi na zvirata u tchyne
bude opet cist knizky vsem ![]()
Byli jsme s pritelem nakupovat nejake naradi a pomucky
tak jsem se poradne prosla a taky jsem se natahla
udelala jsem provaz(protoze tam vytrel nejaky IDIOT a ani to tam nenapsal nebo neoznacil:!
Boli me pipina a stehenni sval
chodim jako s natrhnutou prdelkou
![]()
A to jsem zapomela,zazitek z nemocnice
jak jsem lezela na ozvech(pritel s dcerkou se mnou v mistnosti) tak ze mi vezme krev,rikam dcerce,at se nekouka a ona si zacpala usi
tak se sestra rozesmala a rekla ji,ze maminka urcite kricet nebude ![]()
Tak a ted jdu docitat
![]()
Cinq píše:
taky jsem se natahlaudelala jsem provaz(protoze tam vytrel nejaky IDIOT a ani to tam nenapsal nebo neoznacil:!
Boli me pipina a stehenni sval
chodim jako s natrhnutou prdelkou
![]()
A to jsem zapomela,zazitek z nemocnice
jak jsem lezela na ozvech(pritel s dcerkou se mnou v mistnosti) tak ze mi vezme krev,rikam dcerce,at se nekouka a ona si zacpala usi
tak se sestra rozesmala a rekla ji,ze maminka urcite kricet nebude
Fakt provaz? Ty jsi tak pružná? Tyyy jo, tož to čumím! ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/24.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/24.gif
Hmmm a s těma zacpanýma ušima to je milý
Evikk ty jsis teda prožila, psala jsem ti SZ,někdy během týdne,ale nepodařilo se mi to odeslat a ty jsi stejně už byla v porodnici.Hlavně, že jste doma a v pořádku. Davídek se narodil přesně o 2 roky jako Alžbětka
,taky po určitém čase císařem. Tak hlavně hodně štěstí ![]()
Cecetko -díky za recept, musím to vyzkoušet, pořád dělám dokola jedny a ty samé věci, že to toho mého chlapa vůbec baví,se divím
![]()
Jdu si dát taky víno jako Verulinka , ale bez poslíčků, ty mě fakt míjejí a asi je to lepší, když to říkáte ![]()
Jdu mrknout na telku - snad tam něco bude a nakouknu kdyžtak až v noci nebo možná až ráno. Takže rodění zdar a miminkům taky!
EvikK - taky pěknej zážitek! Hlavně, že jste doma a v pořádku ![]()
Woodoo provaz neumim
to byla nehoda
a boli me to
treba z toho porodim
i kdyz ted nevim,jestli to chci…mit porodni bolesti a nemoct roztahnout nohy
protoze ja je ted nemuzu ani natahnout
![]()
Cinq píše:
Woodoo provaz neumimto byla nehoda
a boli me to
treba z toho porodim
i kdyz ted nevim,jestli to chci…mit porodni bolesti a nemoct roztahnout nohy
protoze ja je ted nemuzu ani natahnout
![]()
![]()
Tož to Ti teda nezávidím a je docela i možné, že to porod vyvolá. ![]()
Začaly mě šíleně svědit bradavky a mám co dělat abych si je nedrbala chjooo a to ani nekojím
Je večer a už se zase ozývá žáha. Tohle je fakt šíleně otravný, co?
A pak když mě to vzbudí v noci
Máte některá zkušenost s „mokrými kalhotkami“? Já si teda připadám
… Ale najednou jsem je měla nějaké vlhké ![]()
Tak se mi Vás podařilo dočíst!
Verunka je už v postýlce a manžílek kouká na telku, tak jdu za ním. Přeji Vám krásný večer! ![]()