Poradna duly
Jana Čurdová
Woodoo to ne, leda by mi kopala do žeber a křupala ty žebra, protože já při tom třeba ležím…fakt to asi bude ona…bojím se, aby neměla třeba málo vitamínů ![]()
Janey tož babo raď! Teda baba fakt neví, co by to mohlo být. Ale nedostatek vitamínů u prďolky to nebude - tělo má výživu mimča jako prioritu, takže i kdybys měla nedostatek nějakých vitamínů nebo minerálů, tělo ho sebere Tobě a dá ho mimču - např. větší kazivost zubů při nedostatku vápníku v těle a i to je teď už celkem vzácné - těhuvitamíny, pestrá strava atp. to bylo hlavně dřívávějc, takže neboooj. Ale pro klid v duši se můžeš zeptat příště v poradně
Woodoo no, je fakt, že jsem vitamíny brala…teda do nějaký doby, tak, abych neměla obříka
No, zkusím se zptat na tý poradně, ale bude to už 13 dní před termínem, takže už se tím asi stejně nic nezachrání…budu věřit, že je vše ok…kdyby byl nějaký problém, tak už by na to snad přišli…
Janey me to prdola dela obcas taky
nemyslim si,ze to je neco spatneho
s dcerkou jsem to mela taky a je v poradku ![]()
Cinq díky moc, to mě uklidnilo
Občas jsou to takový lupance, že se až divím ![]()
Janey - taky už jsem se na to lupání ptala v jiných diskusích - mně tam soustavně křápe jak když Marfuša požírá ořechy
… asi to patří do Akt X, ale když se to stává i ostatním, tak už se tím neznervózňuju
.
Cinq - co ty tu furt strašíš
??? To bych ty boty prohrála, kdybych je vážně v:,–(ila
. Byla jsem si jistá, že to tvoje blitíčko předznamenává mimko
…
Verulinko - s tím přirozeným porodem to můžeš v pohodě stihnout
, držím ti pěst
.
Komu jsem to negratulovala
… tak že by Evikovi a Bambulce - tož baby hodně zdaru, štěstí, zdraví a hlavně mlíííííka
!
Lentilko to je fakt, AktaX na to sedí…říkám si, že dle pohybů a boulí na břiše je to chobotnice, ale k tomu mi zas nesedí to křupání…leda, že se vždycky přilepí těma špuntíkama a pak jak se odtrhává od břicha, tak to křupe ![]()
Křupání taky neznám. Ale včera tam bylo nějaké bublání … tak mě napadlo, jestli třeba už i miminka v bříšku prdí? ![]()
Matulienka tu dneska celý den nebyla, že by už rodila? A kdo ví, jak je na tom Mischiina ![]()
Lentilko, vím, že to můžu stihnout, ale nemyslím si, že to stihnu. Nemám žádné příznaky blížícího se porodu. Jen sem tam poslíčkuju a tvrdne mi břicho.
Matulienka psala, že jede za malým a že se ozve večer!
Mischiina mě úplně děsí, tak dlouhé vyvolávání!?!
janey to taky nevím ![]()
Dneska už mi musel nohy oholit manžel … holky, já už se vůbec neohnu
No ale dole se zkusím oholit sama. Ať je výsledek jakýkoliv, Dr.mi tam už stejně nečumí, jen sahá
takže si ostudu neudělám. A v porodnici jsou, myslím, zvyklí na všechno ![]()
Verulinka píše:
Matulienka psala, že jede za malým a že se ozve večer!
Mischiina mě úplně děsí, tak dlouhé vyvolávání!?!
Vlastně jo, byla tady a psala o mylým … ach ta těhudemence ![]()
Mám pocit,že včera večer Matulienka psala, že MIschiině pořád připravují porodní cesty. Tak dlouho
Jen aby nakonec nezkončila chudinka taky pod kudlou jako holky
To je snad rarita českých Dr. Potrápit rodičku co nejdéle a pak udělat císaře. Takže se chuděra holka léčí nejen dole, ale i na břiše. Fakt chuťovka ![]()
Cecetko já už jsem blbá, četla jsem, že si musel nohy oholit tvůj manžel ![]()