Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26856
7.8.06 05:15

Ahoj holky,

od půl čtvrté zase poslíkuju 8O Sama doma - manžel na noční. Ani jsem mu raději nevolala, že nespím. Však nerodím :? Jen v té posteli nemůžu vydržet, tak jdu surfovat. Snad nenarazím zase na něco miloučkého na mimibazaru … dost bylo utrácení 8O
A na 8 jdu do poradny, tak uvidíme, jestli děloha něco vykazuje na monitoru. Sakra, ale mohly by tam být pořádné Himaláje, kdo má ty poslíčky vydržet? :evil:

A venku zase prší. Takže do poradny půjdu v šustce. Ještě, že mám jednu větší, kterou přes ten svůj pupajz zapnu :lol:

Na Výměnu manželek jsem taky čučela. No HNUS. Já bych si snad raději někde postavila stan. Ale ROZHODNĚ bych tam té špindíře negruntovala :evil:

Na Mischiinku pořád myslím. Matulienko Příprava porodních cest nebolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.8.06 06:27

Ahojky po ránu!

Jen rychle písnu, že teda jako stále nerodím, sice od 11 večer asi 2 hoďky poslouni, ale zasejc nic.
Teď zrovna snídaňuju, už jsem si byla i umýt podvozek a načůrat do skleničky - teeeda já si připadám jak pouťová atrakcce: načůrat do pidi nádobky pod břuchem velkým jak sviňa a přitom si nepo… ruce :oops: :roll: No ještě že to nemusím předvádět na veřejnosti a dělám to jen doma. Jsem vyloženě zvědavá, co mi dneska v poradně řeknou…

Tož zatím pá. Mischine držím palce!

Tamiku jj termín máme stejný, ale mě to ten metřík počítá nějak jinak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.8.06 06:51

Ahojky!!! Já si taky hraju na ranního ptáka. Na Cecetku teda nemám, pravda!

Já frčím do poradny ve třičtvrtě na osm. Vzhledem k dnešní noci jsem ráda, že už jsem venku z postele :roll: ! Kdybych tak uměla spát ve stoje!

Poslíky jsem už asi taky měla, a to v sobotu v noci. Přítel byl po fotbale na pivu s klukama (hráli 1. zápas po nějaké té letní pauze a vyhráli), tož to se muselo oslavit. Dokonce přišel domů v přijatelném stavu, potichoučku polehoučku, ještě než dorazil, 2 x mi volal, že přijde za hodinu a fakt to dodržel :wink: , jsem koukala jak blázen!!! Ona ta fotbalová posezení bývají celkem náročná :lol: !
No a k věci, od tří do čtyř měl hroznou škytku (což nechápu, jak může spát a u toho škytat) no a já jak spát nemohla, tak jsem měla tu hoďku posly. Celkem humáč. Teď je to tak jednou, dvakrát za noc, ale z toho mraku nezaprší :!

K dešti - tady prší celou noc!!! To je s tím počasím k zbláznění. Musí to jít z extrému do extrému :!

Jinak jsem zvědavá, co mi dneska řeknou páni doktoři!!! Už to vidím na nějaké - když do středy nebo čtvrtka nic, nastupujete do špitálu :cry: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.8.06 06:54

Woodoo :lol: :lol: :lol: čůrání!!!
Pozor, já vypracovala techniku… pošlu to do malý mističky a pak to přeleju do nejmrňavoulinkatější skleničky, kterou ještě poté vyžaduju vrátit :lol: !
Ale je pro mě celkem složité nasměrovat i tu mističku správně 8O , anóbrž přes to břicho :arrow: trefte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.8.06 08:14

Dobré ránko, tak koukám, že dneska jsem žabař, zdaleka ne první…ale vzhůru jsem už od sedmi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.8.06 08:25

Ahoj holky,
já jsem dnes vzhůru od 6h, protože Verunka nechtěla spát, když jel táta do práce. Tak jsme koukali chvíli na pohádky, myslela jsem, že u toho usne, ale to bych dříve spala já.
Už hodinku je mi nějak špatně, jsem malátná, chodím na velkou a je mi špatně od žaludku, také mi tvrdne břicho, tak uvidíme, co se z toho vyklube! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.8.06 08:28

Dobre ranko :D teda tady se snad nikdy nespi :lol:

Takze v 9.30 hodin jdu na ozvy…a jak to tak vidim,tak zitra nastoupim do nemocnici :roll: prdola ma posledni noc na vylodeni :lol:
Jenomze tomu moc neverim :roll: ja uz totiz nemam ani ty posle :! 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.8.06 08:34

Ahoj holky, tak já dneska nespím od třičtvrtě na 4 :roll: :roll: :roll: Nemohla jsem usnout, páč můj manžel chrápal a to dóóóst. :evil:

Verulinka že by konečně? já myslím, že tentokrát to vyjde.
Cinq a tobě držím taky pěsti a´t na tu vyvolávačku nemusíš.

Já začínám být nějaká přecitlivělá :roll: , už jsem od rána dvakrát ronila slzy, a to je teprve půl 9.A navíc úplně bezdůvodně, co budu dělat po porodu :?: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.06 08:46

Krásné i když pěkně pršící ránko,
na kontrolách přeji všem pupíkům stahy a stahy, kopce obří prostě.
Já s poslíčky přestala zase v noci, takže jako vždy nic, už si připadám trapně, manžel furt volá..už? a já ne nic.
Dnes jsem měla jít na kosmetiku, ale manžel nemohl jet do práce na své milované mašince a tudíž mi zabavil autinko…bůůůů,moje dítko se mne lekne, kdyby náhodou, páč maminka kosmetiku nestihne.
Jinak nic nového, Mischiina zatím se neozvala, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.8.06 08:47

Cinq, Verulinko - ať vám to holky vyjde :! :! :! . Fakt nevím, co ti doktoři furt mají s vyvoláváním :evil: . Sama už jsem nějak rezignovala na vyhánění, ono na mě stejně pendrek působí :? . Ale včera jsem si hrála s nožičkou přes břišní stěnu, asi bude mít prcek tlapy po tatínkovi :lol: . Ne že by mi to těhotenství tak překáželo, ale už bych ho chtěla pomuchlat osobně :roll: .

K tomu čůrání - já dostávala v ordinaci takovou umělohmotnou zkumavku :wink: (bezvadná změna, po těch flaštičkách od alpy nebo přesnídávky, co jsem tahala předtím 8O ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.06 08:48

Jo a Anajko ..já taky furt řvu, velkej z toho má bžundu, že už ví, po kom malej tak rozkošně krčí nosík, když fňuká:-)
Teď jsou to těhu hormony, pak to zase budou vykojený mozky, no, nečeká ho doma žádná geniální žena ještě nějakej ten pátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.8.06 09:14

Ahoj holky,
no co se týká bulení, taky jsem doma předvedla dobrou scénu. Taťulda se mi potom ještě celý den smál a předváděl, jak jsem vypadala :-) Tož to sem se taky nasmála, protože to si nikdo nevymyslí..

Jinak já jsem celkem v pohodě. Do poradny jdu až v pátek a stejně mám ještě na porod dost času (i kdybych ho brala klidně hned). Noci nic moc, bolesti spíš při chůzi, jsem neohrabaná - asi včera mi musel miláček navlíkat i ponožku, protože se prostě neohnu. Ale tkaničky si zavážu, to je zvláštní… O pálení žáhy spojené se zvracením ani nemluvím, ale koukám, že nejsem jediná. Jinak mi pořád brní to břicho nahoře pod žebrama. Je to legrační, ale doufám, že se tam mminku líbí, že to není známka něčeho špatného. Jenže kdyby měl člověk rozebírat každou prkotinu, kde ho píchne, zabrní nebo zabolí, tak by nedělal nic jiného, že? :?

Tak se mějte a smějte a vy, co se chystáte dneska rodit, přeji příjemný (no to asi moc nejde), tak alespoň nebolestivý a rychlý porod se zdravým „výsledkem“ :lol:

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.8.06 09:18

Tak jsem jeste tak nakoukla :lol: pritel uz me vyhazuje,ze uz musime jit :roll:

Ubulena nejsem 8O :wink: ale spise naladova 8O :oops: :lol: jednou chci delat to a podruhe ani nahodou :lol:

Jo a musim se pochlubit…vcera jsem si udelala manikuru a pedikuru:D dalo mi to praci :roll: prece jenom se dobojovat k noham pres ten pupek neni takova legrace :lol:

Tak uz padim…jinak me sezere i z botama 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.8.06 09:22

Lentilko já jsem si ty zkumavky koupila ve zdravotních potřebách, ale trefit se do toho je teda už vážně nadlidskej úkon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.06 09:25

Cinq ,
držím pěstičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...