Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
7.8.06 12:14

:lol: Tak to asi vážně bude nějaký můj známý(á), jelikož po otázce, od koho to je, mi přišla odpověď od bráchy :-) A prý Ada ještě nic. Taky je to možná omyl, protože žádnou těhotnou Adu neznám :-D
To jsou mi teda náhody :-) Tak já radši vymažu to číslo…
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.06 12:17

cecetko, teď jsem mischiine psala, tak Verulince se na svět vůůůůbec nechce, parádnice prý tam asi zůstane do září:-))
Tak to zatím nevypadá na porod, ale znáte to, může se to změnit:-)
Ode všech jsem ji pozdravila:-)

No a jinak hudba mne natolik naladila, že jsem vysála celý byt, ostříhala kvítka, umyla nádobko a linku:-)) A tak nějak jdu pokračovat:-)) Ještě prach, podlahy a upeču bábovku, jen nějakou obyč, ale ať je tu najěká mlska, jen, aby mi ta energie vydržela :lol: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.8.06 12:17

Jůůů, tak jsem právě vylezla z vany…to bylo žůžo :oops:
No s tím vařením jsem taky na štíru, jenže já to prostě nestíhám, musím řešit štukování, malování, nákup koberce, ještě se starat o nemocnýho manžuchu a ještě vařit…hrůza. Sice se pořád bráním mraženým jídlům, ale asi už do toho půjdu, protože mi dochází nápady na rychlá a nenáročná jídla :(
Poraďte mi něco co vařit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.06 12:19

janey.. moje rychlovky, slanej koláč z cukety, lasagne, zapíkané brambory, těstoviny, pizza no, můžu pokračovat, jestli budeš chtít:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.8.06 12:21

janey : tak to tě vážně lituju. Člověk by si chtěl užít těch posledních týdnů trochu v klidu a ono to nejde… Taky budem muset malovat, ale naštěstí je taťulda zdravý jako rybička (i když po práci vždycky mrtvý), přesto to zvládnem společně. Ale na tobě to leží všechno a ještě i on. To je k zbláznění. Snad bude ok, až se mimčo narodí.
Taky jsem přemýšlela, co by to mohlo být a napadá mě fakt jen alergie. Stejné období, dlouhotrvající příznaky. Zkusili jste nějaký prášek na tohle?
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.8.06 12:23

Matulienko dík, tohle už jsem ale tak nějak vyčerpala…lasagne už jsme měli, pak šunkafleky, Francouzský brambory…ještě tu pizzu mám v zásobě :lol:
Ještě jsem dělala čínské nudle se zeleninou, špagety s bolognes omáčkou, gůláš, různé polévky k večeři…on je teď brouk takovej vybíravej a chce dvě teplý jídla denně…no, někdy to odfláknu a jsou jen toasty a nebo pomazánka…to je hrůza, když jsem byla v práci, to byl klid, jen večeře a to jsem vždy něco sfoukla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.8.06 12:29

Kacenko no, alergie mu už taky zkoumali, dokonce mu brali nějaké biopsie, kousky kůže nebo co, dělali toho milion, jenže těch alergií je, že až hrůza :roll:
Já jsem si říkala, že by mohli zkusit nějakou tu autovakcínu, protože to vypadá doopravdy, že je to jen jeho nemoc, nikdy to nikdo nechytnul, vždycky jen on…už fakt nevím a doktoři jsou tak laxní, jak nemáš někde známé, tak máš smůlu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.06 12:32

janey ..rychlovka jsou i uhlířské špagety a chlapi je milují, jestli neznáš písnu receptík.
taky mám takovou rychlovku na kuře upečené zároveň s bramborama, taky rychlý a dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.8.06 12:36

Matulienko sem s receptíkama, prosím :! Beru všechno a tohle zní moc dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.06 12:46

janey uhlířské špagety:

uvaříme balík špaget, 6 vajec na tvrdo.
Na pánvi osmažíme slaninu..obyč, angl, uzený bok..prostě cokoliv, jen na drobné kousky.
Do špaget dáme slaninu, pak na kolečka vajíčka a pořádně zamícháme a je to hotové:-)) to je rychlovka, co? Já tam nědy přidám i osmahnutou zeleninu, kuř., maso, cokoliv, co je po ruce.

Kuře s bramborama

syrové brambory, u nových i se šlupkou nakrájíme na tenší plátky, poklademe první vrstvu na plech, pak dáme kuřecí kousky masa / jde i jiné maso, ale kuře je nejrychlejší/, pak posolíme, dáme koření, na jaké máme chuť, pak zase brambory a tak neustále vrstvíme. Nakonec zaleju rozšlehanou smetanu s vajíčkem a kořením.
Je to brzy hotové a brambory nasají chuť masa a koření a je to mňamka.
Až budeš chtít další receptíky, není problém:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.8.06 12:47

Matulienko mockráte děkuji, asi to hned zítra uvařím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.06 12:50

janey.. není zač, vaření miluju a ráda se podělím o zaručené receptíky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
7.8.06 12:53

Matulienka,
nakukuju ze října a okopčila jsem si ty Tvoje recepty,
tak doufám, že neva!! :roll:

Dík Ti! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.8.06 12:54

Matulienko klidně mi jich naposílej ještě víc, pro mě je to teď novinka, že jsem doma a musím vařit…já teda vždycky vařila, ale jen večeře, protože jsem byla vždycky v práci, ale teď na mateřský a pak na rodičovský budu muset vařit o stošest :roll: Klidně mi to písni do SZ až třeba nebudeš mít co dělat (třeba po ránu, ty toho taky moc nenaspíš, co? :( ) Budu vděčná za nějaký osvědčený rychlovky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.06 13:02

zu ..jasně, jen kopíruj, nikdy nevíš, kdy se to bude hodit:-))

janey ..no, to máš pravdu, moc toho nenaspím a určo něco sesmolím a pošlu ti, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí