Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrý večer, vespolek … tak až teď jsem se po dvou dnech utrhla od začarovaného kruhu kojení-přebalování a dostala jsem se sem a postupně dočítám, co jste tu plodně vytvořily.
Kačenko , já měla císaře neplánovaného, což je trochu jiné, od plánovaného.
Měla jsem plnou narkozu, protože prcek už byl v porodních cestách a na zabrání epidurálu už nebyl čas. Rodila jsem ráno v 10 hod, odvezli mě na JIPku, kde jsem se úplně probrala někdy kolem jedné hodiny. Malého mi přivezli na kojení až v 6 večer a potom ještě v 9 večer a pak až ráno ve 12 hodin, ale to už bylo na pokoj. V té době jsem měla ještě v močáku cévky, takže jsem stejně mohla kojit jen v leže. Jizva bolí ještě teď, ale už vstávám z postele lépe a radostněji.
Po epidurálním císaři snad nejseš na JIPce a mimčo Ti přiloží hned.
A pak už stejně záleží na Tobě, kdy chceš mimčo na pokoj. Já jsem si ho až do středy odpoledne nechala jen nosit na kojení, protože ta jizva bolela a strašne špatně se hýbeš a mimčo ani pořádně neuneseš. Na druhou noc jsem jim ho taky ještě dala, ale pak ráno už jsem si ho nechala přinést napořád.
Takze vy si tu rozdavate recepty
Taky jsem si je rovnou ulozila ![]()
Takze jsem otevrena na 3 cm(nevim jestli je to hodne nebo malo
Na ozvech jsem byla asi hodinu(normalne 30 minut) prdola totiz nechtel vstavat…takze do nej porad rypala az ho vzbudila
to tak miluju,kdyz mi nekdo strka do bricha
![]()
A to nejdulezitejsi
zitra v 8.00 hodin rano mam byt v nemocnici
holky ja tam nechci
normalne se bojim
doufam,ze si to prdola rozmysli a dnes v noci vyjde dobrovolne
at tam zitra nemusim
jo a po prohlidce jsem krvacela jak prase
neco mi tam udelala,bolelo to
a dokonce mi dala i nejaky prasky domu na noc,kdyby me bolel podbrisek ![]()
Jo a jeste jsem zapomela
Noggie mas cas jenom do zitrka
ja na tebe cekala 7 dni…ted si musis pospisit ty ![]()
Matulienko ten mřížkový koláč znám, ten je vynikající, taky ho udělám ![]()
Cinq, budu na Tebe moooc myslet a držet palečky, aby se ten porod rozjel nejpozději do rána sám!!!
Cinq jestli to nebyl ten Hamilton, nebo jak se to píše, to co ti tam provedla, že krvácíš ![]()
Monalizo tak to mi ty palce drz i na nohou ![]()
Janey taky jsem nad tim premyslela…
ale to by mi snad rekla,ze mi neco udela ![]()
Cinq drž se holka, taky na tebe moc myslím!!! Neboj, všechno bude OK, určitě dneska v noci to půjde samo!
Nooo, na mě taky přítel chudák koukal jak blázen, když jsem mu říkala, že pokud prcka nevyženem do konce týdne tak jdu na vyvolání.
Jsem hned říkala, že tam dneska musíme řachnout tu lahev červeného, radši celou…
Jinak nakonec vyhrál Cecetky koláč, už se peče! Já se cpu zbytkem jablek, no zbytkem… je jich celkem dost…
Ale taková nastrouhaná jablíčka se skořicí, hmmmm, to miluju! Škoda že prší, došla bych sousedům načórovat další
! Ještě na ten koláč od matulienky
!!!
Hmmm, už vidím, jak večer skučím, že mě příííšerně pálí žáha
, no co, dobře mi tak, když se tak cpu!!!
Tak se zatím loučím, frčím odvézt kus koláče rodině, jestli bude chutnat. Každopádně provoněl nádherně celý byt!!! Ještě že je zatím teplý, jinak už bych ho futrovala.
My se s přítelem dneska pěkně pos…
, koláč, přítel si dá k večeři párky
, okurkový salát (musela jsem ho udělat hodně, okurky už tu máme dýl…), já do toho futrovala ty jablka no a ještě asi půjdou broskve, až se vrátím
, to mi bude zle!!!
Třeba tím ale prďolku vypudím
(no to je blbost, já vím
).
Cinq: Držím palečky, ať se to rozjede v noci!!
Přeji krásný večer, já si jdu lehnout, bolí mě nožky!
Ahoj skoro maminky, nezlobte se, ze Vam sem lezu, ale chci se zeptat na Mischinu…Vim, ze sla na vyvolavacku, ale nevim, kdy porodila, jestli je vsechno v poradku…doufam, ze se dlouho netrapila..Jestli muzete, tak mi prosim napiste co a jak…Dik ![]()
Jinak Vam preji at uz to brzy mate za sebou…To cekani je desne! Znam to, ja prenasela pred 6 lety dva tydny…
(TP 7.8., porod 19.8.)
Cinq já to po dnešní kontrole vzdávám - NA POROD TO OPĚT NEVYPADÁ…
jak se vyjádřil můj doktor. Hlavně pak po někom vzkaž, ať to můžu napsat do diskuze „těhotná“.
Budeme na tebe myslet, třeba je to dnes poslední noc, kdy jsi bez Gabrielka
zítra už budeš zasloužilá mamina…
Myslím na tebe!!!! ![]()
Alinka píše:
Ahoj skoro maminky, nezlobte se, ze Vam sem lezu, ale chci se zeptat na Mischinu…Vim, ze sla na vyvolavacku, ale nevim, kdy porodila, jestli je vsechno v poradku…doufam, ze se dlouho netrapila..Jestli muzete, tak mi prosim napiste co a jak…DikJinak Vam preji at uz to brzy mate za sebou…To cekani je desne! Znam to, ja prenasela pred 6 lety dva tydny…
(TP 7.8., porod 19.8.)
Alinko, Mischiina stále nic… Je mi jí líto, chudinky ![]()
Noggie urcite napisu,dam vedet pres Panoramku…uz mam jeji cislo
ale stale doufam,ze si to rozmyslis a budes rodit se mnou ![]()
Monalizo to jeste chudinka neporodila
Co tam s ni delaji
Snad to budu mit rychlejsi ![]()