Poradna duly
Jana Čurdová
Hele, hele, ty máš termín za pár - malej z tebe vypadne ani nebudeš vědět jak - to já mám prý ještě fůru času, tak mi dopřej tu radost z předčasného porodu maxidítěte…
![]()
Už se vidím jak ze mě leze ten malý tlouštík ![]()
Ahojíček maminyi pupíci,
tak jsem si v noci do čtyř rozcháztela poslíčky, bolesti jako prase, nestačila jen ta hlava
Byla to docela síla. Ale ve 4 jsem nakonec usnul a vstávala až v 7:45 hod., tak jsem to trošku dohnala.
lentilko ,
díky za pofoukání, jako od maminky:-) No, můžu ti napsat recept i na náročnou buchtu:-)
janikak ,
jo jo, jak chytnu slinu, přidám zase nějaký receptík ![]()
Tamiku ,
to víš, že mám dobrou náladu, teda večer mě to trošku zkosilo, ale už jsem zase ready, hlava už skoro nebolí.
Jinak Mischiina je na posledním vyvolání porodu, pokud se jí neotevřou por. cesty, jde odpoledne na císaře. Moc ji ode všech pozdravuji, nebojte. Už jí to chudince leze na mozek, bodejť by ne, ale Verunka se asi narodí na dnešní krásné datum. Tak jí držmě pěstičky ![]()
Dobre rano,
drzim pesti Cing i Mischiine, aby se mimiskum chtelo co nejrychleji ven a moc nezlobili ![]()
Nase detatko zase konecne usnulo. Rano je vzdycky nejak dlouho vzhuru a nechce usnout. Ale v noci nastesti usina vcelku hnedka.
Jinak nam taky chrochta a chrape. Ja jsem se uz ptala jestli je to normalni a bylo mi to potvrzeno, takze se niceho nebojte. Urcite se vam nenarodilo prasatko, ale miminko ![]()
Noggie, závidím!
Mě nic neklesá, a když by něco kleslo, tak by to nebylo břicho ![]()
To se tam tý malý prdelce tak líbí? Venku je přece líp!
Ahoj holky ![]()
Vidím, že se tady dost událo.
Cinq doufám, že ses přes noc otevřela ještě víc … snad až na těch 10 cm ![]()
Noggie tak ty už taky? No toto, to jsi neměla holka dělat
To já tady do září zůstanu sama ![]()
Lentilko včera jsem koupila v Hypernově futrálek na dudlík HEČ HEČ
A stál jenom 40,–Kč
Noggie - právě, mrkni na svůj metr a přestaň nás tu smolit
. Beztak nebudeš mít obříka, ale pidižvíka (kolik vám hádají
, nám tři a půl kila, jenže na rozdíl od tebe neměřím metr osmdesát, ale o šestnáct čísel míň
).
Matulienko - dík za nabídku ohledně receptu, mám jich ale dost
, už jsem nad jednou jablečnou buchtou skoro porodila
… až těch chlapů doma budu mít více, tak asi najedu jenom na bábovky - člověk se s tím půl odpoledne peče a pak mu to pán tvorstva sežere ještě teplé pod rukama
(ty už máš doma ty zástupce lepšího lidského poddruhu jisté tři a až se tví raubíři dostanou do puberty, budeš zadělávat těsto v neckách
).
Cinq, Mischiino, Verulinko - TFUJ TFUJ TFUJ
.
Tamik - třeba to fakt budeš mít nakonec tak jako já.Pořád nic nic, nebyla jsem ani otevřená, zašpuntovaná nejmíň špuntem od sudu a vidíš jak to dopadlo a jaký to byl fofr.Ale poslední dva týdny mě bolelo v podbřišku, možná to něco znamenalo, nevím.A to jsem se pořád bála že porod nepoznám.
Cinq,Mischiina - holky držím Vám pěstičky ať to máte rychle za sebou!
Jak to že ta Mischiina rodí už tak dlouho?Něco jsem určo nepřečetla a tak nevím co se děje.
Myslela jsem si že se mi bude po bříšku stýskat, ale zatím nestýská.Bříško už se mi hodně zmenšilo, ale nohy mám oteklé pořád Dr. říkal že ty otoky zmizí po šestinedělí a já myslela že hned.
Lentilko musím se Ti pochlubit, konečně mám prsa a dokonce trojky!!! Z těch mých pidi to je něco! Tobě se ty lentilky taky nafouknou to budeš čučet!
Lentilko… no, už tak i pomalu vařím, třeba když peču štrúdl, tak 6 nohavic, z čehož pán tvorstva sežera dvě na posezení:-)
![]()
NelloB…
mischina je porad na vyvolani porodu.Dávají jí tablety na otevření porodních cest, teprve až by se otevřely, tak by jí dali vyvolávačku. Jenže cesty ne a ne se otevřít, tak dnes má poslední šanci, jinak jde odpoledne na císaře.
woodoo se od včera neozvala, že by? tak nějak tuším, že asi ano
No je to kruté, co musí Mischiina vydržet
Proč je to rozmnožování tak náročné?
![]()
Jo a holky termofor zabírá perfektně. Vzala jsem si ho večer do postele, podložilasi jím kříže a během chvilky bolest ustoupila a já v klidu usnula. To byla tááááááááááková úleva ![]()
Myslím, že u porodu budu na 1. dobu porodní žádat vanu s horkou vodou. A kašlu na to, že v ní budu nahá a že mou patvarovou nahou postavu personál uvidí ![]()
cecetko.. myslím, že jsou tam na takové věci připravení a nevyvede je z míry ani nahota, ani postava různých patvarů))
Ahoj cholkyy!
Furt straším doma, akorát nám zdechnul harddisk, takže jsme museli pořídít nový - fakt správně načasovaná investice
a Tom to zprovoznil až někdy ve 2 ráno, bo u nás byla v noci děsnááá bouřka a vyhodilo to elektriku, Jooo když se daří tak se daří.
Na KTG naprosto rovná čára, dneska jdu na UTZ biometii - a snad zítra na indukci. Docela bych jo - Tom má příští týden dovolenou, takže by mi mohl pomoct s Kuldou, abych nebyla najednou na 2 děti sama ze dne na den. Tož uvidíme. Ani nedočítám, možná pozdějc. Držím palce všem co rodí a gratuluju mimčům, které se narodily!
Navíc, asi jsem máčka, ale hrozně mě bolí ta stydká kost a včera jak jsme šli s KUlíškem do nemocnice, pak na bus, pro chleba, a domů, tak jsem skoro brečela bolestí - tohle jsem u Kuldy neměla a i proto bych tu indukci uvítala, i když bych radši rodila spontánně.
Matulienka - díky za info, chudina Mischiina takovou dobu čekat a bez výsledku, snad už to dobře dopadne a brzo bude mimísek venku!
Holky nějak mi nejde vložit metřík pro Nellinku, nevím co zase dělám blbě.
Nello to img musí být v hranatých závorkách. Ale neboj, na to přijdeš ![]()
Woodoo tak o stydké kosti mi ani nemluv. Já sice nevím, co přesně mě včera tak silně bolelo, ale malý mi asi boxuje ručičkama tam dole do nějakého nervu nebo kosti nebo co, ale kolem té stydké kosti mi vždycky projede ukrutná bolest. A jeúplně jedno, jestli stojím, chodím, sedím nebo ležím. Ta bolest je tak příšerná a nedokážu ji ani k ničemu přirovnat ![]()