Poradna duly
Jana Čurdová
Mischiino - hodně štěstí a zdraví tobě i Verunce (která je rozhodně chytřejší, než ten náš nezvedenec, a uměla si počkat na takové super datum
)!!!
Tak se mi to líbí, já říkala, aby bylo už nové miminko na světě až se vrátím ![]()
Veliká gratulace Mischince a Verunce ![]()
Tak konecne!!! Zprava od Cinq:
** Ahoj, a je to tu. Bolesti zacali ve 3h rano, v 6h mi odesla voda a v 11.06h se narodil Gabriel, je to obrik, vazi 4,4 kg. Ale bylo to rychle. Cinq **
Tak to jsem fakt rada, ze si to maly Gabriel na posledni chvili rozmyslel a udelal radost mamince… ![]()
Téda, berun mě předběhla, já měla od Míši telefonek přímo od zdroje:-))
Malá je krásná, má světlé vlásky.
Nokonec Míša rodila císařem v epidurálu.
Je neuvěřitelně šťastná..no, aby taky ne, má to konečně za sebou a ještě k tomu má krásnou Verulinku.
Mischiinko..už jsme si to sice řekly, al ei tak ještě jednou..obří gratulace a přání všeho nej od tety ze Slatiny.
A kdyby jedno, on i Gabrielek so chtěl počkat na datum 8.8. ![]()
Cinq a Gabrielku, přeji hodně mlíčka, zdravíčka a štěstíčka
Obří gratulace Cinq a Michiince!!! Mám z vás velikou radost, že jste obě v pořádku!!!
Cinq - kurňa, ty umíš tak krásně rodit, proč ti ho chtěli vyvolávat
? Příště se k tobě hlásím do kurzu
. Ať jste oba ZDRAVÍ!
Veliká gratulace Mischiině k narození Verunky!!!
Veliká gratulace Cinq k narození Gabrielka!!!
Holkýýý, já vám tak závidím!!! ![]()
Matulienko: omlouvám se, ale když já tak hrozně ráda předávám krásné zprávičky!!!! Hlavně že je Míša v pořádku, musela to mít příšerně zdlouhavý a proto nakonec asi ten císař,ale mají to za sebou a to je podstatné.
A když už jsem tady tak vám všem gratuluji k srpňátkům!!!
Cinq: gratuluji specielně k obříkovi, ten náš měl 4490g takže vím co je to za pořádný tělo oproti těm ostatním miminkům v porodnici ![]()
AŤ vám ty porody všem dobře dopadnou!
Teeeda to jsou mi zprávy. A rovnou dvě najednou! Takže:
Všem čtyřem (vlastně 6) moc moc gratuluji. Přeju krásná a zdravá miminka, která budou alespoň tak hodná, jako předchozích čerstvých maminek!
kacenka78 píše:
Teeeda to jsou mi zprávy. A rovnou dvě najednou! Takže:Všem čtyřem (vlastně 6) moc moc gratuluji. Přeju krásná a zdravá miminka, která budou alespoň tak hodná, jako předchozích čerstvých maminek!
kačenko, jsem přemýšlela, proč „6“ a pak mi to docvaklo, vlastně i tatínkům, co??? Ach jo, to je ta těhu demence ![]()
Berun…to je v pohodě, já to věděla docela brzy, Míša mi telefonovala, ale nějak jsem to obrečela, tak jsem nestíhala:-)
jeeee clovek si odbehne nekrmit dieta a uz su tu dve dalsie.......
gratulujeme a prajeme krasne prve dni a este krajsie noci…
Kacatko a Dasenka