Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Tak koukám jak se nám tu už pěkně rozrodilo
Náš Ondra včera slavil 3 narozeniny a tak jsem nostalgicky vzpomínala na tu dobu před 3 lety
Dnes jsem byla v poradně a měla jsem velikánskou radost, protože drobek v břiše se nakonec přece jen umoudřil a otočil se hlavičkou dolů ! Nechápu, že jsem si té změny od minulého týdne nevšimla, ale jelikož je nejaktivnější když v noci spím, tak to mohlo být ve spánku, už jsem v to nedoufala. Mám tak před sebou možnost porodu normální cestou, což by při poloze KP u mně nehrozilo vzhledem k prvnímu porodu císařem /nepostupující porod/ a předpokládané velikosti miminka.Tak jsem se zároveň začala i bát,zakoupila jsem honem malinové listí, mleté lněné semínko a olej na masáž hráze
Termín mám až 29.8., tak jsem zvědavá, jak dlouho vydržím, poslíčky mám noc co noc a vždycky jsem vykulená co se děje, protože při prvním mimču nic takového nebylo
Tak přeju všem rychlé porody a těším se na debaty o mimíscích ![]()
Zatím papa
Bazalka
bazzalko.. taky jsem u prvního nezažila poslíčky, bolesti, prostě jen rupla voda a já věděla, že to přijde. Takto každou noc přemýšlím, jestli se to rozjede nebo ne ![]()
je mi jasný, že až to přijde, poznám to, ale to čekání v noci zda se rozjede nebo ne, to je děsný. ![]()
Tak se přidávám k obrovským gratulacím Cinq a Mischiine. Hlavně ať jsou miminka zdravá a pěkně rostou .
Teda u Cinq to byla taky pěkná rychlovka, skoro mě trumfla ![]()
Matulienko - no vidíš, já právě ty poslíčky nemám a pořád naopak čekám, kdy mi jako rupne ta voda (protože kontrakce ve zkracujících se intervalech jsou pro mě naprosté sci-fi
). Takže si v noci akorát furt trapně šahám mezi nohy a čumím do gatěk
- taky nic moc!
lentilko… jo, já taky čumím do gaťulí..normální deformace či co:-))
Hurráááááá, konečně se rodíííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!
Obr gratulace Mischiině i Cinq, ať jim dětičky dělají jen radost a jsou hodné jako ty naše.
Tak to Cinq přeci jen vyšlo bez vyvolání… ![]()
Saary tak o rychlych porodoch ani nevrav… lebo budem len ticho zavidiet. Alebo mozno ze aj nahlas. Este dnes mi muz len po troskach pusta info co si ani nepamatam ze sa tam dialo.
Lentilko , myslim, ze gate si tady kontrolujeme uplne vsechny…
Dokonce si na vnitrek nohavice saham i na verejnosti - kdyz mam pocit, ze se neco deje… A kdyz na me vsichni blbe ziraji… Zatim ale nic… ![]()
Jeste ze uz nejsou takova vedra - kdyby mi rupla v noci voda, tak by urcite do rana uschla a ja bych nic nepoznala… Takhle to bude aspon studit… ![]()
Nicmene - ja se citim cim dal lip…
Jen ten pupik je cim dal tim napnutejsi… ![]()
Kdo to tady nabizel ten zachodovy virus????? ![]()
Hojky,,,jen nakukuju,,,
uz to mam za sebou,,,taky jsem porad cekala tu velkou vodu,,a prd,,ani nevim, co to jsou kontrakce..prdolinek sel pro nepostupujici porod cisarem, a ze na nej zkouseli vsechno mozny…
Drzim palecky,,at je to hodne rychly a pohodovy
Mab a Elda
Kacatko - taky si ten porod zavidim a hrozne si toho vazim a musim rict, ze kazda zenska si za porod zaslouzi velikou poklonu ![]()
Holcinky tak jsem vam dala obrazek nasi berusky do galerky, abych se taky pochlubila.
Jo a maminy, jak jste na tom s kilama po porodu? Ja byla prekvapena, ze jsem nechala v porodnici celych 8 kilo a po par dnech doma uz skoro oblecu svoje veci, dneska jsem zkousela dziny a skoro to jde, jeste chvilenku.
Jéééééééééé tak Mischiina a Cinq užmají svojemiminka. To je supééééééééééééér. Hrozně moc gratulujuuuuuuuuuuuuuu Takové krásné datum ![]()
Holky, tak hrachovka zatím nezabírá. Jen cítím pořád česnek
Ale snad vám zítra nenapíšu, že jsem už nebyla 3 dny ![]()
Lentilko sušené švestky doma nemám. Ani normální. Ach jo. Leda, že bych se pustila do povidel … ale tp bych zas umřela z toho sladkého ![]()
no s tymi kilami pravdupovediac neviem ahj ked by ma to sakra zaujimalo. Ale katata uz z pred tehotenstva dopnem aj ked nie su este prijemne na nosenie… strosku tlacia.
Ale pre mna zacala dalsia trauma..... proste vrchne veci potrebujem koli mojej mliekarni vsetky nmove… a teda uz sme boli s muom nieco kupovat a ked mi bola velkost 46 mala… nedola som gombiky tak som dostala traumu a zdrhla z obchodu. Je to desne… asi budem musiet objavit niekde XXL obchod a tam si nieco na seba kupit. ![]()
Kacatko přesně tohohle se děsím. že nebudu mít co na sebe přes prsa ![]()
Kacatko a jestli můžu … o kolik jsi přes prsa přibrala? Kolik jsi měla při porodu a kolik máš teď, když kojíš? Jen ať mám nějakou představu. Ikdyž každá budeme i na kojení reagovat jinak.