Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
8.8.06 11:33

To je náš Kulda - teˇd zrovna sundávali se švagrovou autodráhu z hůry, on stál dole a volal na ni: Teto držíš to opačně. Tak opatrně aˇt to nespadne a nerozbije se to a taky aˇt si nerozbiješ kokos! :lol: :lol: :lol: Teda JÁ JSEM DRŽKA NEVYMÁCHANÁ ale co vyroste z něho :roll:

Nic babizny, jdu se oblíkat a pak na vlak na ten UTZ. Jsem napnutá jak šráky…

PS: Ještě vám musím napsat tohle: Jak jsme vycházeli z KTG tak na chodbě bylo7 cikánů a něco tam hluuučně řešili s PA a Kulich se mě zeptal, jestli jsou to černoši. Tak říkám nee to jsou romové a on a to je kdo? No cikáni. Aha mami a oni ciganí (lžou) jenom ostatním, mezi sebou ne a mami bacha oni taky kradou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
8.8.06 11:34

Tož jsem se právě nechala EvikemP poflustat, co to dá, tak běda, jestli to příští mimino nebude moje :lol: .

Cecetko - s hrachovkou fakt nevím :roll: , zkus ty sušené švestky :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.8.06 11:34

Posielam tiez porodny bacil

hapciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

len pozor/… pretoze ak je tento presne taky ako ten co rodil moju malu, tak to potes koste....... mozno by som sa mu na vasom mieste vyhla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.8.06 11:35

Woodoo ty mi teda dáváš do těla :lol:

Já se teď trošku probrala, ale z toho polospánku na gauči mě bolí ty kyčle ještě víc než z postele :roll: . To je fakt opruz. Už nevím co mě nebolí.
Jo a nemám průjem… Jsem ráda, že si sotva dojdu.

Náladu mám pod psa, protože kromě všeho ostatního to vypadá, že náš rodinný kvartální piják (nebo jak se tomu říká odborně) začal zas chlastat, takže se ještě kromě sebe a miminka asi budu muset starat o notorika :cry: . Chjo, moc přeju všem, kdo to nezná, aby se ho to nikdy netýkalo :roll: . Fakt děs :!
Ještě že přítel je takové zlatíčko. Jenže nám se to sešlo. Během měsíce už máme druhý pohřeb v rodině, na prvním jsem nebyla, bylo to až u Mikulova, na druhý taky nejspíš nepůjdu, přítel říkal, ať jsem radši doma a do toho alkohol. Já včera myslela, že mi jebne.

No nic, tak jsem vás zavalila svým splínem, pardóóón, snad mě to trošku přejde. Asi si vyrazím do práce na obídek a přijdu na jiné myšlenky. Snad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 11:41

Tamiku… no, teda nic pozitivního s tím chlatem, co?

Jasně, zajdi si na dobrou mňamku, to pomůže vždy :lol:

No, poflusné jsme, tak třeba už..i když nevím, kam spěchám, když mám 7 dní do porodu, asi ta nedočkavost, že malej byl už touto dobou 14 dní venku bůůůůůůůůůů
Zrovinka mi volal kamarád, že ať na něj počkám do pátku, přijede z Německa a pomůže velkýmu mrně pořádně zapít :roll: ha ha vtipálek, já se budu trápit a oni myslí jen na zapíjení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.8.06 11:47
matulienka píše:Zrovinka mi volal kamarád, že ať na něj počkám do pátku, přijede z Německa a pomůže velkýmu mrně pořádně zapít :roll: ha ha vtipálek, já se budu trápit a oni myslí jen na zapíjení.

Nééé asi. To mi v neděli taky jeden říkal. Plánovali totiž nějakou picí na sobotu (jakože by to spojili hnedka po fotbale, aby nemuseli kalit nadvakrát či co :lol: ), tož to jsem mu řekla, ať rozhodně nečeká, že se kvůli němu protrhnu a jeslti mu jde o chlast, tak že přenášet budu měsíc :wink: SCHVÁLNĚ!!! Navíc je to sice blízký kamarád, ale mám pocit, že se chce fakt jen najíst a napít :x !
Nic, jdu vypustit psa, pak zavřít psa a razím, dneska je prý vepřo knedlo, to si dááám! Snad mě tam trochu rozveselí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 11:57

Tamik ..jen se napapkej, zelí dlouho baštit nebudeš:-) :lol:
Už zase začínám poslovat, kurňa a to jsem si chtěla jít lehnout i velkej nevěřil, že si půjdu lehnout :lol: :lol: no, tak to s bolestma asi fakt nepůjdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.8.06 12:02

Ahoj holky maminy.
Taky vaše dítka tak škytají? Nevíte, čím by to mohlo být? Mám pocit, že se třeba přepije a potom škytá, nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.8.06 12:13

saary

Po každém jídle a strašně se rozčiluje,že škytá. Nevím čím to je,ale škytá dost.

Do galerky k sobě jsem dala fotky Zdenečka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 12:14

EvikP… to je krásný brouček:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.8.06 12:18

už má 2300g… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.8.06 12:19

EvikP-tak to je u nás stejný, tak aspon neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.8.06 12:21

Máme téměř navařeno - dnes budou ptáčky. Dokonce jsem i uklidila, všude jsem vysála, utřela prach a umyla celou koupelnu.
Mimískovi se pořád ven nechce, tak jsem zvědavá, co mi řeknou zítra v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.8.06 12:22

EvikP: Nádherný mimísek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.8.06 12:26

Děkuju… :oops: :wink: