Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
8.8.06 12:46
saary píše:
Ahoj holky maminy.
Taky vaše dítka tak škytají? Nevíte, čím by to mohlo být? Mám pocit, že se třeba přepije a potom škytá, nevím nevím…

To som si myslela ze len ta moja breberka je majster sveta v skytani...... takze je to asi v pohode… moc sa jej nechce odgrgavat, tak si skyta...... ale vidim ze v tom nie je sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.8.06 13:17
matulienka píše:
Tamik ..jen se napapkej, zelí dlouho baštit nebudeš:-) :lol:
Už zase začínám poslovat, kurňa a to jsem si chtěla jít lehnout i velkej nevěřil, že si půjdu lehnout :lol: :lol: no, tak to s bolestma asi fakt nepůjdu :roll:

Mňam mňam, byla to dobrota!!!
Nálada se lehce zlepšila, ale moc ne :( . No lepší než doma mezi čtyřma stěnama!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.8.06 13:18

Kacatko - Klarka taky nejak nechce krkat, ale nastesti zatim ani moc neblinka, teda dneska si to malinko vynahradila, ale jinak dobry a skytavku ma tak trikrat denne. No a jak to zvladate? Uz jste byli nekde na prochajde? Ja chci jeste nejakou chvili pockat, dokud nebude lepsi pocasi, prijde mi ted docela vetrno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.8.06 13:24

saary no my sme na tom podobne… neblinkame, nekrkame, skytame :lol:
no prochajdy mame od piatku kazdy den..... v piatok sme hned sli nakupit… kedze nas tatik moc nezvladol ten tyzden sam doma...... (aj ked sa priznal ze uz je mooooc rad ze sme konence doma ze uz nemusi s nikym nikam ist. To su ti otcovia v neskorsom veku :-)… ale teda mala som pocit ze tu bola nejaka hirosima kym sme boli v nemocnici :lol:

Ale dnes tu mame slniecko a je tu pekne… aj ked dnes som vyhlasila sama sebe leharo…a oddych. Ale asi to nevydrzim a pojdeme nachvilku von. Ono mala je cela spokojna vonku… sice je poriadne zabalena… ale paci sa jej to… vcera spala 5 hodin kym sa prebrala ze chce papat… no cerstvy vzduch je cerstvy vzuch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.8.06 13:26

Holky viete mi poradit kam sa da dat mliecko ktore mame navyse..... som ako dojna krava a nemam srdce to vyhadzovat. Rada by som to poskytla nejakym miminkam ktorych maminky nemali tolko stastia a mliecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.8.06 13:27

maminky : jak často převlíkáte? Kolik toho „spotřebujete“ za den? Jen chci mít představu, jestli mi to oblečení bude stačit. Když ještě teď můžu vyrazit na nějaký ten nákup, tak abych byla připravená. Je něco, co vám třeba chybí nebo máte nedostatek? Díky za rady :-) Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.8.06 13:31

kacatko : přebytečné mléko můžeš dát do porodnic. V Podolí mají určitě mléčnou banku. Dokonce ti za něj zaplatí - myslím, že 200,– za litr. Upozorňovali nás na to na předporodním kurzu. Asi to má víc porodnic. Tak se na to zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.8.06 13:37
kacenka78 píše:
maminky : jak často převlíkáte? Kolik toho „spotřebujete“ za den? Jen chci mít představu, jestli mi to oblečení bude stačit. Když ještě teď můžu vyrazit na nějaký ten nákup, tak abych byla připravená. Je něco, co vám třeba chybí nebo máte nedostatek? Díky za rady :-) Kačkač

ono bude zalezat asi na tom ake ublinkane bude tvoje mimco… my neblinkame takze sa prezliekame raz denne..... ale uz dnes vidim ze nekupujte 56 oblecky… najma dupacky… mala je krpec a mozno este par dni a koniec...... a ked jej dam 62 tak ma v tom priestor a je spokojna. Kac ono zalezi co sa bude tebe pacit na pouzivanie… ja som spokojna s bodyckami… akosi troicka mi nelezu. Mam pocit ze sa z toho mala vykase, ale to je vec nazoru.

Asi to moc neprehanaj… ak bude mimco ublinkane radsej dokupis, ak nie tak to potom vsetko ani nepoobliekas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.8.06 13:44

Ahojte!!!

Tak od Cinq zatim zadna zprava… :roll:

Jinak jsem na tom jako Tamik… sama zacpa… :?
Uz me nic neboli, jen mi je nekdy spatne od zaludku… Takze to asi s mimiskem dotahneme spolecne az do terminu… :lol:

Koukam, jak varite a pecete… na vecer budu dneska delat ratatouille s mletym masem… hokus pokus… :)
A mame taky spoustu blumek, tak premyslim, co s nimi… Asi nejaky kolac ci buchtu… Nemate ( Matulienko ) :wink: nejaky jednoduchy recept?
I kdyz - mozna kdyz jich snim kilo, tak me to prozene… :roll: :lol:

Jo, mam jednu otazku - nevite, proc se rika, ze mimi ‚pasou koniky‘, kdyz pri lehu na brisku zvedaji hlavicku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 13:53

Panoramko ..já bych udělala klasický táč, je to hned a dobrota:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
8.8.06 14:13

Ahoj holčinky,

tak jsem si dnes odseděla v porodnici 4 hodiny :! :! :! Nakonec mě nějaké starší paní prostě strčily do ordinace, jinak bych tam snad seděla ještě teď:-(.
Tak jsme otevření na 2cm, paní dr. už cítila hlavičku, prý to bude veliké mimi. Také mi udělala stěry na toho streptokoka a pak jsem šla na ozvy. Byly to super pyramidy:-).
Sestřička mi ve dveřích ještě řekla, že už mě příští týden nechce vidět s břichem, jedině s mimi v náručí, tak snad jí to splním:-).
Ale… od rána mám 10-15-ti minutovky a jsem z toho na nervy. Prý to nechce sedět ani polehávat, ale hýbat se!!! Takže budu chodit po bytě nebo co :lol: .
Také mám nějaký výtok, tak jsem dostala krém… brrrrr… prý je to asi z koupaliště, hlavně že můj dr. řekl, že to nevadí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 14:23

Monaliso24 ..tak se ti to taky přibližuje, co?
No, ale sedět tam 4 hod. je fakt síla, by mě asi trefil šlak.

No, i já mám zkušenost, že je nejlepší to rozcházet, než ležet a sedět. To mi nějak nejde, ale rázování po bytě, to je ono, už teď budu mít brzo prošlapanou cestičku:-) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.8.06 14:26

monalisa : No tak vidíš, už to máš za pár :-) Tudíž přeji nenáročný a v klidu proběhlý porod se zdravým miminkem.
Koupání je prospěšné, ale jde vážně o to, kde se koupeš. Nejlepší jsou prostě bazény na zahradě, protože víš, kdo tam chodí a co je v tom za sr…y. V těch vedrech bylo v bazénech nakvašeno moře lidí, takže čistota asi nic moc. Hlavně, že to bude dobrý a léčí se to :-)

Kacatko : no právě, já mám třeba taky dost 50 a předpokládám, že je asi nevyužiju. I když ségra zase tvrdí, že velikost není jako velikost.. Takže se nechám překvapit a kdyžtak půjde nakupovat taťka. Alespoň už bude vědět, jestli růžový nebo modrý :-D

S tím pohlavím je to zvláštní.. Nejdřív jsem to viděla na jistýho kluka. Potom mě ale nahlodal taťulda, že by chtěl holčičku a dokonce se mi o ní i zdálo. Taky většina lidí, co tipujou, mi tipujou holčičku, ale kupují věci na kluka. Těch mám samozřejmě taky víc. No uvidíme. Ale je to sranda a jsem nedočkavá už jen kvůli tomu, co to bude. Asi budou všichni překvapení. :idea:
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
8.8.06 14:31

Matulienko, ty 4 hodiny, to byl děs! Kluci zatím čekali venku, a pak jsme hned jeli na oběd, protože bych jinak pošla hlady. Jen ty bolesti mě děsí, bolí bolí… :-(

Kačenko, já se přímo nekoupala. Jen jsem se tam na vteřinku ponořila a vylezla, dokonce jsem si i sundala ty mokrý plavky (spodek od plavek) a stejně:-(. Když jsem to říkala minulý týden svému dr., že mám výtok a je mi to dooost nepříjemný, tak mi řekl, že to je v těhu normální a ani mě nevyšetřil. Ta paní dr. v porodnici byla fakt pečlivka. Klidně bych ji měla u porodu :wink:

Holčinky, ale když jsem čekala na chodbě na ty ozvičky, tak PA byla zrovna u porodu. Normálně se mi strachy stahovaly půlky… bože, čím víc se to blíží, tak začínám mít panický strach… a přitom se na to moooc těším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
8.8.06 14:35

Pozor pozor na vědomost se dává, že Mischina už má svou Verunku u sebe v náručí!!! Dnes 8.8.2006 se ve 12:37 hodin narodila Verunka, váží 2600g a má 45cm. Jsem drobek ale my to doženeme mlíčkem s maminkou! Míša a David. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí