Poradna duly
Jana Čurdová
cecetka píše:
Woodoo s tím vašim Kulíškem musí být taky sranda![]()
![]()
jj, v neděli jsme kooonečně poskládali postýlku, on byl zrovna venku, takže byl hezky vykulený, když přišel do pokoje a tam stála postýlka. Tak se hned začal rozplývat - on si ještě potrpí na hezké věci - než bude puberˇták - a říkal že je moooc hezká. A pak říkal: A mami myslíš že se bude líbit i tomu mimínkovi? ˇZe nebude třeba křičet: Já chci zpátky do bříška? Tak jsem mu říkala že to bude mít smůlu, páč zpátky do bříška už nemůže. On mě ale uzemnil: No jo ledaže by ti roztáhli myšku a dali ho tam zpátky že jo!
![]()
cecetka
Prosím pošli mi odkaz na ty naše stránky. Začali jsme používat jiný program na net a už tu nemám své oblíbené stránky… ![]()
woodoo..Kulíšek je chytrá hlavička, roztáhli ti myšku..fakt super, to mě dostalo, totálně se smíchy valchuju na pc
EvikP http://www.srpen2006.estranky.cz/
Woodoo jojo, ještě je v tom správném věku. A s tou myškou je to taky dobrý
![]()
Synovec už má 10 a už to na něho pomalu leze. Kampak zmizel ten miloučký hošíček? ![]()
matulienka
Moc kujuuuuuuuuuuu
Já vám bacil klidně pošlu. Stačí říct. Ho na vás prsknu a bude to…
EvikP neprovokuj, jo? Měla jsi termín až po mě ![]()
Ale já vím, že sis vytrpěla svoje. Hlavně, že to všechno dobře dopadlo ![]()
Holky, jdu na tu hrachovku (doufám, že se z ní konečně vy****
)
A po obědě si snad zdřímnu, protože jsem od dvou do půl páté zase čumákovala do zdi ![]()
Pak nakouknu. Doufám, že tu budou nějaké dobré zprávy ![]()
Holky, jdu taky vařit, tak hezky roďte a až se vrátím po obědě, ať je tu nějaký nový miminko, jo? ![]()
Tady je jeden porodní bacil, tak chytejte:
PPPPPPPPPPRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
cecetko ..držím pěstičky, aby hrachovka zapůsobila..ovšm dovedeš si představit ten porod, který by následoval, to aby měli klimču naplno, co?
Jé, tak to jsme ponocovaly spolu stejně:-))Akorát já prostě už večer neusnula, až ve 4 ráno, po vaně a rozcházení poslů. Kočka se na mne ještě teď divně kouká, jestli nemagořím.
![]()
EvikP ..jsem fakt magor, ten prskanec hypnotizuju očima:-))
Třeba zapůsobí ta červená ![]()