Poradna duly
Jana Čurdová
Cinq ,
drž se človíčku, vím, že nástup do nemocnice je moc těžký, al ena druhou stranu, lepší být pod kontrolou a navíc, brzy už možná budeš mít Gabrielka u sebe.
Moc na tebe budu myslet držet pěstičky bude i to moje malý v bříšku. Zrovna děsně kope, tak to ti má asi toto vyřídit.
Tamik ..hm, tak ty jsi dal apřednost jiné buchtě? Hm, že bych si to vzala osobně?
![]()
matulienka píše:
Tamik ..hm, tak ty jsi dal apřednost jiné buchtě? Hm, že bych si to vzala osobně?![]()
To néééé
!!!
Ale lenost zvítězila a ty hrnečky mi přišly jednodušší než se ohnout pod kuchyňskou linku, kde máme váhu, pak jí celou umýt, ohnout se s ní zpátky…
Tu tvojí udělám příště
!
Holky, už jsem to sem psala, Mischiiňátku se nechce ven, takže zítra se budou lékaři domlouvat na císaři.
Cinq… pokud jsi na tři prsty, nezní to špatně, tím zákrokem to ti asi fakt dělali Hamiltona.
Tak se drž!!!!
Tamik… no, jen aby..né, dělám si srandu, je to tvoje věc, proco se rozhodneš:-))
Holky, mě tak děsně zase bolí hlava, už z toho magořím.Teď je to každý den, asi se vracejí moje předchozí stavy, i po operaci mozku mi t b olesti přetrvávají tak 5 dní v týdnu
Ach jo
Tož se s tím budu muset poprat.
Matulienko kdyz ja bych radeji aby me to chytlo doma
takhle kdyz vim co a jak a kdy budou delat,je to horsi
a hlavne chteji zacit rano
proc ne vecer
treba bych to zase vsechno zaspala ![]()
No,citim se na hov** abych rekla pravdu,radeji bych nekam utekla
ale ven musi
Tak doufam,ze pujde rychle…jsem 3cm otevrena,je to hodne nebo malo?????
Cinq ,
já vím holka, že bys raději, aby šel malej sám. Ani nevíš, jak moc na tebe myslím.
Na tři prsty, no není to na porod ihned, ale je to připravený, ale zase se to může během chvíle změnit, jsou rodičky, kterým se to hned změní a jiným zase ne. Těžký něco předvídat.
Noggie ty umis cloveka potesit
ja jsem byla tak stastna,ze mam sve 3 cm a ty mi reknes,ze musim mit 10cm
ztratila jsem posledni odvahu,co jsem mela
asi si pujdu hodit lano ![]()
Cinq tak ti držím palce ať se ti v noci mimčo vysype a nemusíš se trápit ![]()
Cinq tvé tři jsou rozhodně(!) lepší než mých 0 ![]()
Neboj, půjde to, ani nebudeš vědět jak! Přítel bude s tebou, ne?
![]()
Noggie rano jde pritel se mnou…ale pocitam s tim,ze ho poslou domu a zavolaji az to zacne
radeji bych aby byl porad se mnou…
Monalisa - dik…tak to jsem necekala, moc Mischine drzim palce!