Poradna duly
Jana Čurdová
Mimulik ale to jsi přece nebyla ty … to bylo miminko v bříšku ![]()
Holky, tak já jsem zase opačný extrém. Včera jsem nebyla vůbec
Já se snad budu i na ten porod těšit … po Yalu se snad vyprázdním dokonale ![]()
Mimulik..... no, ti chlapi, že oni chrápou pořád je fuk, ale ty si jednou řežeš dubový a on to hned zdokumentuje:-) ![]()
Já se teď dovalila z nákupu, hromada lidí na mě opět čučela jako na výtvor z jiné planety ![]()
Nu, což, už jen pár dní..snad:-)) Táhla jsem dvě tašky jako magor, jelikož jsem ještě chtěla koupit krmení kočce, aby tu nestrádala.
No, ale pak jsem si koupila za odměnu dvě špičky ![]()
A vrcholem všeho byly knedlíky bramobrové s uzeným, já a kupuju polotovary
, ale při představě, že bych měla vařit jsem raději sáhla do mrazícího boxu, no, moc pyšná na sebe nejsem, ale zítra už něco uvařím normálně, jen dnes prostě relaxuju. ![]()
Čečetko , to je nápad, Vidíš, to bolo z bruška. Inak takto sa už dosť dlho vyhováram, keď jem niečo sladké, jedno pre mňa, jedno pre našu malinkú. Chúďa malé, zvediem na ňu všetko, čo pojem. ![]()
Matulienko já jsem teď hrozně lenivá. Včera se mě manžel ptal, co budeme mít dobrého na oběd, když ležím u TV a dívám se na Jakuba Skláře. Tak jsem mu řekla, že řízky od soboty a ty sobotní brambory, že opeču. A jako změna nebude okurkový salát, ale rajčatový
Ale že pokud to nechce, tak může uvařit něco sám. Masa je v mrazáku dost.
A dneska bude jen rizoto. Už mám všechno nachystané, jen to na oběd smíchám a k tomu dodám nějakou zeleninku.
Mimulik jojo, taky vždycky říkám, že má malý málo sladkou plodovku, tak mu tam musím něco sladkého poslat ![]()
Já myslím, že s tím vařením je to nějaký předporodní syndrom, když i Matulienka se vrhla na polotovary
. Poslední zbytky chuti něco uklohnit mě opustily před týdnem
. V pátek se manžel ptal, co jako budeme v sobotu jest a já Aha, tož to mě nenapadlo
. Dneska tam ještě zbývá segedín, ale co zítra
… každý den si říkám, že zítra už stejnak budu v porodnici, tak co
- s tímhle přístupem asi neporodím, že
?.
Lentilko tak dneska mi Dr. vzal poslední kapku naděje, že bych se mohla v nejbližších dnech vaření vyhnout
Ale nebudu to přehánět … žádné rozmazlování, kdo ví, jak na tom budeme s obědama po porodu ![]()
Holky, já vařím každý den, ale poslední týden vařím jen rychlovky, vůbec se mi do vaření nechce!
lentilko… však se taky hluboce stydím:-)
Jo, MonikaB má od pátku 16:03 chlapečka Danielka, 4,20, 53 cm.
No, jinak si to právě tančím u Simona and Garfunkela/ tuhle muziku a Landu si beru do porodnice, asi budou koukat, když já prostě poslouchám miš-maš od všeho/, nějak jsem chytla energii a jdu vytáhnout masínko na staeky ![]()
Polotovary nechť zůstanou pro dobu, kdy budu v porodnici:-)
Ahoj holky,
před desátou mi přišla zpráva:
Už máme Lucinku, čas narození 8:45, délka 51cm. Má neteř
Nevíte, kdo by to mohl být?? ![]()
Kačkač
Kačenko a co má znamenat to „má neteř“? Písni číslo, ze kterého ti to přišlo a zkusíme ho pohledat v seznamu.
To nevím, asi píše někoho neteř
Číslo už jsem hledala, ale není tam. Zkuste to i vy: (číslo vymazáno
- doufám, že mě pak někdo nezabije, že tu zveřejňuju to číslo. Ani mě nikdo ze známých nenapadá, kdo by nebyl z Emimina… Tak jsem odpověděla a zeptala se. ![]()
Kačkač
No, hledat podle čísla asi ne, evidentně to psal někdo, komu se narodila neteřinka, tudíž na něj číslo nemáme, kdopak chtěl mít holčičku Lucinku?
No, myslím, že se kacence ozve ten někdo jeste jednou:-)) Pokud to tedy nebyl omyl:-)
Holky, to je dneska den na prdlačku. Nějak nemám tu správnou náladu. Asi se dám do toho žehlení než se manžel vzbudí po noční. A pak smíchám to rizoto.
Tak papa, večer nakouknu.
Matulienko a kdyby se ozvala Mischiinka, tak že na ní pořád myslíme. Nechci ji psát, abych neotravovala. Myslím, že má svých starostí dost. Chuděrka naše ![]()