Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
8.8.06 16:29

Oooooobr gratulace Mischine a Cinq k miminkům! 

Michina to měla děsně dlouhé, ale na štěstí už má malou u sebe a Cinq nejenže stihla porod bez vyvolání ale porodila i rychle a takového obříka! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.8.06 16:30

Saary tak k těm kilům - já nechala v porodnici jen Terezku - takže cca 4 kg. Ale dneska jsem se vážila a překvapivě mám o tři kila míň. Tak snad to takhle pěkně půjde dál. Už normálně nosím džíny, co jsem nosila před těhotenstvím. Je pravda, že jsou to bokovky a bříško mi přes ně trochu přečuhuje :cry: .

Cecetka mě se prsa už moc nezvětšily, spíš nalily. Ale já měla větší (75 E) už před těhu. Teď mám kojící podprdy 75F a je to akorát. Ale to je u každého jiné… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
8.8.06 16:37

No a já jdu na indukci zítra ráno na 7 hodin. Zavedou mi tabletu, za 2 hoˇdky další a pak za další 2 píchnou vodu…

Podle UTZ má malá 3,4 kg, což je menší než Kulda, ale uvidíme, dr. říkal, že taky klidně může vážit 4 kila.

Na indukci jdu hlavně kvůli stydké kosti - říkala jsem mu, že mě fčera dooost bolela, tak mě znovu prohlídl (včera mě prohlížel taky on) a jak mi na ni šáhl (na tu kost jako) tak jsem jen cukla bolestí. Hmmm a prej to někdy dělá, že se rozpojuje, hooodně to prý bolí po porodu a při něm a je docela možné že mě pak budou muset stáhnout, dát mi nějaké hormony a udělat radši i RTG. :cry: No ale stejně se těším i tak na Malou. Nachystané na porod je to prý krásně - tvrdí mi to už týden 3 různí dr., tak snad nekecají a bude to zítra bez problémů. Dneska si ještě radši odlakuju nehty, co kdyby byl potřeba císař, tak aˇt mi můžou dát na prst tu klipsu a nestreesujou s acetonem.

Jsem trochu nervozní, trochu se těším!

Na večeři chci udělat játra s bramborem, tatarkou a zeleninou, aˇt si ještě trochu užijeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
8.8.06 16:41

Woodoo tééééééda, tak hlavně, ať to jde zítra rychle a máš princeznu brzy u sebe. Ale třeba se malá ještě sama rozhoupe a ohlásí se už v noci :D
To jako musí být odlakované nehty? I na nohách? Abych si taky udělala celkovou přípravu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 16:43

woodoo… no holka, vůbec ti nezávidím, na druhpou stranu je lepší, jít na indukci, než mít pak trvalé potíže třeba.

Moc ti držím pěstičky a drž se!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 16:44

No,. jdu si na chvilku lehnout, jsem děsně utahaná a jestli mě čeká zase taková noc, tak nevím nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.8.06 16:45

Woodoo - tak at to zitra vsechno dobre a rychle dopadne!!! Drzim palce!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.8.06 16:52

Tak ja uz taky dneska jdu… Manzilek se z prace vraci driv… tak aby me tady zase nenachytal… :lol:

Toz pekny zbytek dne… Jsem zvedava, co se tady do zitra zase ‚semele‘...... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
8.8.06 16:56

Woodoo, třeba se to rozjede v noci jako u Cinq. Moc bych Ti to přála!!! Držím palečky a myslím na Tebe!!!

Holky, tak takový porod, jako Andynka od nás z deníčku, bych brala také:-) http://emimino.cz/…s/story/4951

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.8.06 17:01
cecetka píše:
Kacatko a jestli můžu … o kolik jsi přes prsa přibrala? Kolik jsi měla při porodu a kolik máš teď, když kojíš? Jen ať mám nějakou představu. Ikdyž každá budeme i na kojení reagovat jinak.

normalne som obliekala velkost L… teraz je to dost zle… hlavne je problem s podprdami… su bez kostic a to je tragedia lebo v tom vyzeras ze mas prsia az pod zem. Teraz mam kojo podprdu E, ale poviem pravdu ze mi je mala… takze sa chystam niekam na nakup a kupi tak F alebo nieco vacsie. Na centimetre to nemam odvahu ani merat… ono je pravda ze moj hrudnik nikdy nebol nejaky malinky ale toto je sila. Moj muz vzdy len kuka a pozvdychne ze to este teda nevidel. Ono ale ja mam mlieka straaaaaasne moc..... krmim malu a denne este odstriekam 3/4 a 1 liter mlieka. Takze dojna stanica. Slubili mi v nemocnici ze sa to upravi… ale prestavam tomu verit. Takz uvidime.

Je to asi vazne tazko povedat o kolko sa prsia zvacsia.

AKo ste na tom postatne maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353

Ahojky srpňátka,

nakukuju a vidím, že miminka přibývají jako po másle. :wink:

TAKŽE VELIKÁ GRATULACE VŠEM MAMINKÁM A MIMINKÁM :wink:

Woodoo: přeji jednoduchý a rychlý porod 8)

Jinak pro ty, kterým nechtějí mimča dobrovolně vylézt ven: dneska jsem obdržela zase opět super zaručenou babskou radu- když už všechno selže, tak vysypat krabičku sirek a po jedné ze stoje sesbírat, prý se pak hned jede :D :D :D Kdyby to chtěl někdo vyzkoušet, tak ať potom určo nahlásí výsledek :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856

Monaliso tak to byl super porod. Při své smůle můžu na něco takového zapomenout :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
8.8.06 17:03

zziny přemýšlím, jak bych se jen k té zemi shýbla HA HA HA :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
8.8.06 17:07

cecetka: no jo, o to asi jde :D To člověk musí vymyslet nějakej „shyb“ a mimčo to už pak asi s nervama nevydrží a jde dobrovolně ven :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.8.06 17:11
Woodoo píše:
Na indukci jdu hlavně kvůli stydké kosti - říkala jsem mu, že mě fčera dooost bolela, tak mě znovu prohlídl (včera mě prohlížel taky on) a jak mi na ni šáhl (na tu kost jako) tak jsem jen cukla bolestí. Hmmm a prej to někdy dělá, že se rozpojuje, hooodně to prý bolí po porodu a při něm a je docela možné že mě pak budou muset stáhnout, dát mi nějaké hormony a udělat radši i RTG. :cry: No ale stejně se těším i tak na Malou. Nachystané na porod je to prý krásně - tvrdí mi to už týden 3 různí dr., tak snad nekecají a bude to zítra bez problémů. Dneska si ještě radši odlakuju nehty, co kdyby byl potřeba císař, tak aˇt mi můžou dát na prst tu klipsu a nestreesujou s acetonem.

:?: :?: :?: Woodoo, co to má být s tou kostí??? Ty mi dneska fakt dáváš 8O , nejdřív mě rozesměješ a pak vyděsíš!!! Mě taky pořád bolí, jen mě zatím nenapadlo jim to říkat…já myslela, že nás standartně bolí všechny :! Možná se zítra zmíním, spíš zeptám, nebo radši ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí