Poradna duly
Jana Čurdová
Verulinko ty mě tím Hamiltonem úplně děsíš
Ale třeba to dneska konečně zabere a do pátku porodíš samovolně. Podle toho, co kde čtu, tak vyvolávačky nebrat! No jo, ale jak to ovlivnit, že? ![]()
Cecetko - ta diskuse o plínkách:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Schválně jsem se dívala a já mám tu Aničku. Nevím, jestli máte vlastní žumpu, nebo používáte kanalizaci … jde mi o to, že čistička sajrajt tohoto typu má určitě velký problém rozložit.
Tak já se hlásím po monitoru.
Pan doktor říkal, že JÍ mám přímo učebnicovou. Nooo, myslel křivku, samozřejmě
, ale dost mě ten výraz pobavil.
Taky bylo fakt k smíchu, jak mi monitor dojel a sestra říká: pane dr. pojďte to zkontrolovat - tak na to kouknul z metru, prohlásil o tý učebnici a šel pryč. Takže ani neproběhl dotaz na stydkou kost
!
Z toho asi vyplývá, že když je dr. takhle klidný, asi bych měla být taky.
Dneska jsem naplánovala dlouuuuhou procházku, pak tam řachnem zbytek červeného (včera jsme měli každý 2 sklenky a nestačilo to
), navíc teda je dneska ten úplněk ne? Pak bysme ještě měli udělat další krok k vyhnání (ten co tu všechny provozujem…) no a to by bylo aby nebylo. Ještě má ta kamarádka narozky, tak bych si šplhla
!!!
Verulinka držím palce!!!
Woodoo ty už to sice nečteš, ale taky tak!!!
Lentilko máme vlastní žumpu. Ale řeknu ti, žádná slast. Když nám ji přijedou vyvézt, tak je musíme s tím hovnocucem pořádně hlídat, jinak máme zaneřáděný celý dvůr
No a pak se ta dlažba stejně musí pořádně vydrhnout ![]()
Tamik a co křivka dělohy? Byly tam aspoň pořádné Himaláje? A co ti řekli k termínu? Vždyť už přenášíš ![]()
Na Woodoo taky myslím. Doufám, že do večera bude mít po všem.
Tamiku …a na porod to nevypadá? No, ono s epřenáší jak kde, u nás je zvykem 14 dní v klidu nechat, pokud si rodička nepřeje sama vyvolat porod nebo pokud samo nejsou nějaké potíže.
Tak doufám, že alespoň stihnu 4.9. doprovodit toho našeho prvňáčka:-) ![]()
Cecetko - tož to jó, to můžeš opravdu akorát tak něco ucpat
… ale jaký hovnocuc
, máš snad na mysli fekální vůz
! (Potkala jsem se s ním na chalupě jednou a musela jsem dočasně emigrovat
.)
Tak co holky, kulminace měsíční fáze se neodvratně blíží
, kontrahujete, kontrahujete
? Osobně v souvislosti s Měsícem věřím akorát na slapové jevy, ale což, tonoucí (nerodící
) se stébla chytá.
Lentilko přesně tak. Ale fekální vůz zní moc lichotivě ![]()
Matulienko neboj, do 4.9. tě přenášet určitě nenechají ![]()
lentilko a ještě jsem si vzpomněla, jak jsme byli v Řecku … ono zvyknout si vyhazovat hajzlpapír do odpadkového koše byla taky síla ![]()
lentilko… no, já mám ještě 6 dní, ale třeba se úplněk podepíše i na mých porodních cestách a bude to venku ![]()
Každopádnš to podporuju úklidem, ohýbáním se, ještě ta okna a večer vínečko, vana a znásilním Chvátala
jestli zase nevytuhne, jako včera ![]()
Cecetka no Himaláje - to já právě nevím, jelikož tomu rozumím jak koza petrželi
.
Hodím to do galerky, s prosbou, kdyby tomu někdo rozuměl (jako třeba matulienka), jestli z toho něco vyčte (teda když se mi to podaří správně naskenovat).
No a k tomu že mám po termínu - oni jsou právě dost klidný, tak mám asi být taky. Ale přiznávám, že už mě ten klid začíná opouštět
!!!
matulienka to nevím, jestli vypadá nebo ne. V pondělí tvrdil, že ne a dneska na mě nekoukal, jen na ten monitor
.
Cecetko - navzdory svému polořeckému původu jsem si vztah k balkánským záchodkům nevypěstovala
… tam, kde jsi byla ty, asi neměli vybudovanou kanalizační síť, ale já strávila MĚSÍC odkázaná na hajzlík typu dvě keramické šlapky a mezi nima ďura
(ještě kdyby mezi nima, ale ona byla spíš směrem dopředu, takže jsem se musela nasměrovat podle velikosti strany
- a když se mi chtělo na obě, točila jsem se jak holub na báni, až jsem to stejně zaneřádila všude a musela tam ten výtvor šoupat cuklí, fuuuuj
).
Tamiku ..no, hoď to do galerky, ony zkušené maminy ti určo poradí, já se vážně nevyznám ve všem:-))
Ale pokud k tomu je psaní v latině, tak snad něco vyčtu.
Holky, právě jsem velkýmu napsala výstražnou sms, že si dáme večer vínečko, horkou vaničku a pak že ho znásilním…doufám, že nedostal za volantem infarkt
![]()
matulienka psaní??? Bylo tam jen jméno (to jsem vymázla) a pak klikyhák od dr. Mám takový dojem, že se s tím prostě nemažou!
Nooo, uvidíš sama, už je to tam.
Tamiku,
no, popravdě tam vidím jen ty ozvičky, já měla jiný záznam, s třemi čárami pod sebou, tohle je jiný, tak ti vůůůbec neporadím ![]()