Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26854
9.8.06 11:08

Verulinko ty mě tím Hamiltonem úplně děsíš :evil: Ale třeba to dneska konečně zabere a do pátku porodíš samovolně. Podle toho, co kde čtu, tak vyvolávačky nebrat! No jo, ale jak to ovlivnit, že? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 11:09

Cecetko - ta diskuse o plínkách:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Schválně jsem se dívala a já mám tu Aničku. Nevím, jestli máte vlastní žumpu, nebo používáte kanalizaci … jde mi o to, že čistička sajrajt tohoto typu má určitě velký problém rozložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 11:10

Tak já se hlásím po monitoru.
Pan doktor říkal, že JÍ mám přímo učebnicovou. Nooo, myslel křivku, samozřejmě :lol: :lol: :lol: , ale dost mě ten výraz pobavil.
Taky bylo fakt k smíchu, jak mi monitor dojel a sestra říká: pane dr. pojďte to zkontrolovat - tak na to kouknul z metru, prohlásil o tý učebnici a šel pryč. Takže ani neproběhl dotaz na stydkou kost :wink: !
Z toho asi vyplývá, že když je dr. takhle klidný, asi bych měla být taky.

Dneska jsem naplánovala dlouuuuhou procházku, pak tam řachnem zbytek červeného (včera jsme měli každý 2 sklenky a nestačilo to :D ), navíc teda je dneska ten úplněk ne? Pak bysme ještě měli udělat další krok k vyhnání (ten co tu všechny provozujem…) no a to by bylo aby nebylo. Ještě má ta kamarádka narozky, tak bych si šplhla :wink: !!!

Verulinka držím palce!!!

Woodoo ty už to sice nečteš, ale taky tak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
9.8.06 11:15

Lentilko máme vlastní žumpu. Ale řeknu ti, žádná slast. Když nám ji přijedou vyvézt, tak je musíme s tím hovnocucem pořádně hlídat, jinak máme zaneřáděný celý dvůr :evil: No a pak se ta dlažba stejně musí pořádně vydrhnout :evil:

Tamik a co křivka dělohy? Byly tam aspoň pořádné Himaláje? A co ti řekli k termínu? Vždyť už přenášíš :roll:

Na Woodoo taky myslím. Doufám, že do večera bude mít po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 11:21

Tamiku …a na porod to nevypadá? No, ono s epřenáší jak kde, u nás je zvykem 14 dní v klidu nechat, pokud si rodička nepřeje sama vyvolat porod nebo pokud samo nejsou nějaké potíže.
Tak doufám, že alespoň stihnu 4.9. doprovodit toho našeho prvňáčka:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 11:22

Cecetko - tož to jó, to můžeš opravdu akorát tak něco ucpat :wink: … ale jaký hovnocuc 8O , máš snad na mysli fekální vůz :lol: ! (Potkala jsem se s ním na chalupě jednou a musela jsem dočasně emigrovat :roll: .)

Tak co holky, kulminace měsíční fáze se neodvratně blíží :idea: , kontrahujete, kontrahujete :lol: ? Osobně v souvislosti s Měsícem věřím akorát na slapové jevy, ale což, tonoucí (nerodící :? ) se stébla chytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
9.8.06 11:27

Lentilko přesně tak. Ale fekální vůz zní moc lichotivě :lol:

Matulienko neboj, do 4.9. tě přenášet určitě nenechají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
9.8.06 11:28

lentilko a ještě jsem si vzpomněla, jak jsme byli v Řecku … ono zvyknout si vyhazovat hajzlpapír do odpadkového koše byla taky síla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 11:30

lentilko… no, já mám ještě 6 dní, ale třeba se úplněk podepíše i na mých porodních cestách a bude to venku :lol:
Každopádnš to podporuju úklidem, ohýbáním se, ještě ta okna a večer vínečko, vana a znásilním Chvátala :arrow: jestli zase nevytuhne, jako včera :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 11:31

cecetko.. taky doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 11:32

Cecetka no Himaláje - to já právě nevím, jelikož tomu rozumím jak koza petrželi :? .
Hodím to do galerky, s prosbou, kdyby tomu někdo rozuměl (jako třeba matulienka), jestli z toho něco vyčte (teda když se mi to podaří správně naskenovat).

No a k tomu že mám po termínu - oni jsou právě dost klidný, tak mám asi být taky. Ale přiznávám, že už mě ten klid začíná opouštět :( !!!

matulienka to nevím, jestli vypadá nebo ne. V pondělí tvrdil, že ne a dneska na mě nekoukal, jen na ten monitor :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 11:34

Cecetko - navzdory svému polořeckému původu jsem si vztah k balkánským záchodkům nevypěstovala :? … tam, kde jsi byla ty, asi neměli vybudovanou kanalizační síť, ale já strávila MĚSÍC odkázaná na hajzlík typu dvě keramické šlapky a mezi nima ďura 8O (ještě kdyby mezi nima, ale ona byla spíš směrem dopředu, takže jsem se musela nasměrovat podle velikosti strany :roll: - a když se mi chtělo na obě, točila jsem se jak holub na báni, až jsem to stejně zaneřádila všude a musela tam ten výtvor šoupat cuklí, fuuuuj :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 11:38

Tamiku ..no, hoď to do galerky, ony zkušené maminy ti určo poradí, já se vážně nevyznám ve všem:-)) :oops: :lol: Ale pokud k tomu je psaní v latině, tak snad něco vyčtu.

Holky, právě jsem velkýmu napsala výstražnou sms, že si dáme večer vínečko, horkou vaničku a pak že ho znásilním…doufám, že nedostal za volantem infarkt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 11:43

matulienka psaní??? Bylo tam jen jméno (to jsem vymázla) a pak klikyhák od dr. Mám takový dojem, že se s tím prostě nemažou!

Nooo, uvidíš sama, už je to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 12:13

Tamiku,
no, popravdě tam vidím jen ty ozvičky, já měla jiný záznam, s třemi čárami pod sebou, tohle je jiný, tak ti vůůůbec neporadím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí