Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
9.8.06 12:55

Tak se to tu nějak odmlčelo.. že byste všichni rodily? :-) Asi ne, že?
Na mě tedy úplněk nezabral. Má někdo jiné zkušenosti? :wink:
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 13:10
matulienka píše:
Tamiku,
no, popravdě tam vidím jen ty ozvičky, já měla jiný záznam, s třemi čárami pod sebou, tohle je jiný, tak ti vůůůbec neporadím :oops:

To neva, já jen pro zajímavost, jestli se z toho dá něco vyčíst :lol: ! No něco asi jo!!!

kacenka78 nevím jak ostatní, ale já rozhodně nerodím :( ! Byla jsem na výborném obědě, pak si dala zmrzlinku - oblíbené mandlové magnum a teď dopíjím kolu a chystám se k domovu :wink: !
No a ten úplněk by měl zabírat až dneska ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.8.06 13:17

Pridavam se k dobrym radam:
spotreba latkovych plen jako podlozek na prebalovani a ublinkavani je vazne velka - takze 30 kusu taky doporucuji
bodycka s dlouhym rukavem jsou v tomhle pocasi lepsi nez ty s kratkym
uplne nejlepsi je body na patentky u krku, protoze ty bez jsou pak hodne od krku
dejte pozor na pindika, pokud smeruje v pline smerem nahoru je velka sance ze neco protece z pliny ven - takle jsem jeden den musela davat prosteradlo 2krat ciste, ale ted to jiz mame zmakle
pereme v tekutem Persil sensitive a vse je hezky vyprane
na domaci prebalovani pouzivame papirove ubrousky (pro mimina ve velke krabici) a ty namacime ve vode, ty vlhcene ubrousky jen na ven
spinave pliny davame do igelitovych sacku na svaciny (18×24 cm) a zavazeme na uzel a tak to nesmrdi po celem byte

Tak to je asi vse, co mne tedkon napadlo.

Dneska jsem se byla poprve po dlouhe dobe projet na horskem kole hezky rychle a to byla parada. Uz se citim zase vcelku fit, jen mam asi jeste 11 kg navic (puvodne jsme mela asi 20 kg navic)

Tak hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.8.06 13:24

Tamik : teeeeda, nedělej chutě! Já mám taky hlad a chuť a zmrzlinu bych si dala taaaaakovou. Mám tu jen něco malýho a jídlo musím teprve uklohnit, takže jdu na to. úplněk byl teď někdy po poledni. :-) Ale myslím, že účinkuje i přes celý den. :idea:

IvcaM : díky za rady. Vážně se hodí. No normálních plen mám 20, takže budem asi dokupovat.. Coo se týče pindíka, to vím. Taková maličkost a jka dokáže potrápit, co? Persil sensitiv? vyzkouším. Já mám zatím Lovelu, ale jestli moc nevypere… :? Ještě na tom skvrny nejsou, takže koupím persil a uvidím ten rozdíl :-) možná.. Pamatujete na reklamu Vy zíráte, my zíráme? :-D

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
9.8.06 13:24

Mischiina a Cinq obr gratulace k miminečkům. Ať hezky rostou a mamky mají hodně mlíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 13:47

kacenko78 ,
no, nevím, jestli to je úplněk nebo okna, každopádně se mi neudělalo dobře, takže jsem teď 40 minut ležela :roll:
Ranní elán je pryč a já se sotva ploužím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 13:47

Tamiku - tak já mám záznam jako ty. Nahoře je srdíčko, vždycky to kousek vyskočí, pak je to chvilku dole a pořád se to tak opakuje. Ty kopečky jsou trošku širší.
Zato ten spodní, to byla vždycky špice až navrch a pak zase nic, dva tři centimetry placatice, zase špice a tak pořád dokola, vypadalo to i pěkně pravidelně. Jenže jsem tupoun tupá a neměla jsem odvahu ptát se na vysvětlení :oops: .

Kdo mi to tu sliboval, že při úplňku porodím 8O , přiznejte se :evil: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.8.06 13:56

Holky, ještě k těm plínkám, my používáme pampers 1 (2-5kg) a ještě se mi nestalo, že by to proteklo, musí se to hodně utáhnout. Nebo naše malá málo kadí. :lol: No každopádně ji přebaluju dost často, tak možná to je i tím, plínky dáváme do igelitek z marketů a když se to zaváže, tak to vůbec nesmrdí, s tím si není potřeba dělat hlavu.
Pereme v lovele a zatím v pohodě, nemůžu si stěžovat, hlavně se mi malá ještě neosypala.
Jo a taky si určitě nechte koupit po porodu v lékárně obyč.slunečnicový olej a rybí mast dělanou v lékárně, používají se v porodnici, neobsahují žádný parfémy a malá to zatím snáší dobře.

Tak já jdu žehlit plíny, už jich mám 10 v prádle po 4 dnech doma, fakticky je spotřeba veliká.

Tak co je s tím úplňkem, kdo dneska je na řadě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.8.06 14:02
cecetka píše:
Monaliso už víš, kam zmizela ta diskuze? Taky jsem se na to chtěla ještě mrknout. Včera to bylo i v TV večer ve zprávách. To by mě fakt naštvalo :evil:

Nevím, Čečetko , Missorka psala, že se na to podívá a zatím nevím. Ale někdo tam dal odkaz http://www.ct24.cz/index_view.php?… a to vypadá, že možná… no, já už nevěřím ničemu… byly to jen sliby před volbama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 14:17
Len-til-kah píše:
Tamiku - tak já mám záznam jako ty. Nahoře je srdíčko, vždycky to kousek vyskočí, pak je to chvilku dole a pořád se to tak opakuje. Ty kopečky jsou trošku širší.
Zato ten spodní, to byla vždycky špice až navrch a pak zase nic, dva tři centimetry placatice, zase špice a tak pořád dokola, vypadalo to i pěkně pravidelně. Jenže jsem tupoun tupá a neměla jsem odvahu ptát se na vysvětlení :oops: .

Já se v pondělí dotazovala sestry, jestli něco vidí. Na tý spodní čáře - že to značí činnost dělohy a když tam byl skok, říkala, že jsou to zrovna spíš pohyby mimíska, než děloha. A dneska malá dost skákala, takže to bude asi stejný. Nevím :( . Nechám to osudu - nebo úplňku, nebo sexu, nebo vínu, nebo procházce… :lol: Na okna nešáhnu!!!

matulienka ještě dotaz, mám dojem, že se nějak zabýváš aromaterapií, jestli ano, co firma Nobilis? Máš s nimi zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 14:23

Tamiku ..nemám s nimi žádnou zkušenost, já používám olejíčky pouze od salusu. To v aromaterapii. Jinak na masáže se mi osvědčil Hádek nabo topvet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 14:30

matulienka a neměla bys prosím třeba odkaz na stránky, nebo tak něco? Chtěla bych je nějak projít, kouknout na ceny a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 14:43

Tamik…
www.ckhi.cz ..hádek je jedna z nej na trhu

www.topvet.cz ..tyto jsou za studena lisované, mám jen pozitivní zkušenosti

No a firma salus má olejíčky kvalitní, jsou k dostání v lepších obchodech, ceny kolem 80 kč z a10 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.8.06 14:43

Ahoj holky,

tak jsem se vrátila z porodnice. Dle monitoru je to OK, činnost dělohy - v klidu :? . Jinak dr. říkal, že krásně cítí hlavičku, že je úplně nejníž, co to jde, akorát čípek se jaksi nechce otevírat. A od toho je mi tak zle, bolí mě střeva a mám tu srajdu. Když jsem se ptala, jak by to viděl, tak mi řekl, že se o tom takhle nedá mluvit, že uvidíme. Čípek se může otevřít jakkoliv rychle, záleží na činnosti dělohy nebo odtoku vody. Potřebovala bych ZARUČENOU vypuzovací techniku :D , jelikož mělo mimi před 14dny přes 3kg 8O a já se bojím, bojím, že už bude mít moooooc kilo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 14:44

Díky, skouknu to. Něco už jsem i našla, jen ten topvet je v rekonstrukci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie