Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
9.8.06 20:39

Jeeee… tak to jdu dochystat tasku do porodnice… :roll:

Ale kazdopadne mimi musi do utery ven, jinak jdu na vyvolani… :roll: V te me porodnici se proste neprenasi ani den… :?

Bolesti se trochu zklidnily… ale stejne… jeden nikdy nevi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
9.8.06 20:39

Tamik tak já mím ten grafík taky trošku jiný … ještě o jeden řádek navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
9.8.06 20:40

Panoramko třeba už je toopravdu ONO. Tak držím pěstičky, aby to bylo ONO a měla jsi to brzy za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.8.06 20:42

Tak, holčinky, dnes jsme byli v Globusu nakoupit, aby tu ti moji kluci netrpěli hlady, když bude mamina v porodnici - pořád v to nějak doufám, že to nebude na konci srpna :lol: . Koupili jsme také Pitrýskovi věci do školy ze seznámku, který jsme obdrželi u zápisu… až se mi potila peněženka i já:-). By mě zajímalo, jestli to všechno vážně tak NUTNĚ potřebují. My to všechno dostávali ve škole… je to sice pár let zpátky, ale přesto…
No, jinak se cítím tak nějak všelijak. Bříško tlačí, píchá mě v p…, děsný! Ale určitě to zase zaspím a ráno budu fit.
Moje mamka má známou PA a dnes spolu mluvili. Prý u druhorodiček - Matulienko a ostatní - začínají poslíčci 3týdny před porodem, také takový pocit, že vás tlačí bříško, jako by mělo to mimi vylézt skrz stěnu. A to, že jsem otevřená na 2cm je prý také normální. Takže podle ní klidně můžu ještě týden „běhat“ s pupíkem. Booože, snad stihneme 4.9. první třídu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.8.06 20:45
Panoramka píše:
Jeeee… tak to jdu dochystat tasku do porodnice… :roll:

Ale kazdopadne mimi musi do utery ven, jinak jdu na vyvolani… :roll: V te me porodnici se proste neprenasi ani den… :?

Bolesti se trochu zklidnily… ale stejne… jeden nikdy nevi… :roll:

Panoramko , jj, tašku chystej, být Tebou… já si pamatuju, že jsem celé úterý mamče tvrdila, že potřebuju nutně na velkou:-), jak mě mimi tlačilo na konečník. A ona, že určitě ne. Večer jsem si dala koupel - v té době jsem samo nevěděla, že to je dobré:-), sexíkovali jsme a ve 2hod. v noci jsme začala chodit na WC, jako že pořád potřebuju na velkou. Pak jsme nakonec v 5hod. ráno jeli do porodnice s 5-ti minutovkama, ale vůbec mě to nebolelo:-). No, a v 10:05 se narodil Pitrýsek. Takže být Tebou, tašku zabalím, jdu do vany, pak hupsnu na manžílka a zítra si tu přečteme, že máme v srpňátkách další mimi. Moooc na Tebe myslím, i když bys mě předběhla :lol: :lol: :lol: , ale odpouštím… joooo, a je úplněk :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.8.06 20:47

Holky ty poslední dny jsou fakt děsné,co? To čekání, kdy už.Já začínám být navíc šíleně ale opravdu šíleně protivná, už jsem i sama sobě. manžel vše kouše, to ho obdivuju. Takže Cecetko - asi taky nějaká předporodní depka.S tím bezdůvodným brekem jsem to tu už psala, to se taky nezměnilo. Já už prostě potřebuju porodit :! :! :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.8.06 20:48

Jééé, Čečetko , já bych tak ráda přes den vytuhla. Ale když mě všichni říkají, že to chce pohyb, takže se bojím si jít vůbec lehnout, protože bych raději rodila:-)

Holčinky , pro dnešek se loučím. Jdu udělat manžílkovi svačinku na zítřek do práce. Tak se tu mějte a ráno jsem tu!!! Dnes jsem udělala guláš - malý říkal, že je supráckej :lol: - takže zítra nevařím a dojíme ho.

Panoramko, a Ty koukej porodit, myslím na Tebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
9.8.06 20:54

Monaliso pohybu jsem si právě dopoledne užila až až. A než být na všechny protivná, tak to raději zaspím :wink: Ale je fakt, že se nemusím starat o starší dítko …to je snad jediná výhoda prvorodiček … pokud teda za starší dítě nepovažujeme budoucího otce, že jo? :roll:

Anajko ale překvapilo mě to. Prostě jsem se dívala na večerní zprávy v TV a najednou jsem začala brečet. Slzy jako hrachy 8O

Jo a musím vám říct, že včera večer jsem se na wc sice nadřela :oops: … výsledek nic moc, ale i tak se mi ulevilo, zato ráno to šlo jako po másle. Takže možná i proto se fyzicky cítím dobře. Ale ta psychika 8O

Jdu si holčiny lehnout k TV. Prckovi se zase nelíbí, že sedím. A zítra nakouknu, kdo porodil a kdo se mnou dál drží basu :lol: Dobrou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 21:28
cecetka píše:
A zítra nakouknu, kdo porodil a kdo se mnou dál drží basu :lol: Dobrou noc :D

Hádej, kdo to bude, můžeš jednou!!! Rozhodně moje maličkost :lol: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 21:42

Tak ..Panoramko …držím pěstičky, aby to bylo ono

monaliso24 ,
tak říkáš u druhorodiček 3 týdny poslíčci? No, tak to už bych měla mít pomalu odrozeno :lol: :lol:
Jinak jsem si právě dala svařáček, vanu, ale jak koukám na velkýho, jak chrní u telky, nevím nevím, ale sexík asi opět nebude :roll: :roll:
No, jinak jsem si dala práci a oholila bobra, obřízka naštěstí nebyla, ale za výsledek neručím, nu což, určo to nebude první nedokonale vyholená pipina, co zítra v poradně uvidí:-)
Ale zase to byla fyzická námaha, jako prase :idea: :arrow: tak třeba to s mrnětem pohne.
Tak dobrou nocičku, pár porůdků by neškodilo, jako povzbuzení…nebo deprese, že ony jo a já ne :?: :?:
Každopádně zítra ráno jsem zde zas.. Tamiku a cecetko .. taky držím basu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.8.06 22:56

Hezký večer holčiny
Tak musím přiznat, že je mi vás všech líto, když tady čtu, jak trpíte a čekáte. Já měla celé těhu bez problémů a pak to prostě přišlo - bez poslíčků nebo prdlé vody. Zato ten porod, no nic, nebudem to rozebírat.

Jinak dnešní celodenní výlet jsme zvládli výborně, Terezka byla hrozně hodná a v autě celou cestu (cca 3hod) spinkala. Tak jsme si užili zas jeden sluníčkový den.

K těm pracím práškům - já peru v Lovele a musím říct, že bez sebemenšího flíčku(už jsme měli hovínka i na rychlozavinovačce). Jo a dávám to i na menší teplotu a vypralo se to. Je pravda, že jsem to hned po nehodě :lol: všechno namočila.

A bodyček s dlouhým rukávem jsme měli taky málo, tak jsme dokupovali a ještě jsem musela koupit malé dupačky (vel.56), protože Terka je fakt prcek a ze všeho vypadává :D . Spotřeba látkových plen je docela velká, za osm dní asi 10ks. Ale já jich mám naštěstí 40. A papírovky už jedeme druhý balík ( musím pochválit fialové Tesco pleny). Je jich tam 80ks a vidím to tak na 14 dní. První balík Fixies (56ks) byl za týden pryč.

Tak a jdu spinkat. Koukejte rodit, ať tu máme ráno nějaké pekvapení. Třeba ty Panoramko :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.8.06 22:56

Tak bylo koupání, vínečko, sexíček :lol: a výsledkem je ukrutný pálení žáhy :twisted: !!! Jinak u druhorodiček posle 3týdny před porodem :?: Já žádný nemám :! To by znamenalo, že bych neměla min 3týdny rodit :evil: :! To ne ne ne. Mně jen tvrdne břuch, třeba 20×denně, ale posle to nejsou, myslím, neměla jsem je ani při prvním těhu. Asi to má každá fakt jinak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.8.06 07:27

Krásné ránko přeji,

tak včera bylo vše, co je třeba, koupel, vínečko, před tím ta okna, úplněk, nakonec i sexík byl, jelikož táta se u telky hezky vychrupal a pak byl plný elánu :lol: :lol: a výsledek..pěkně se mi spalo, 5 čůracích přestávek a toť vše.
By mne zajímalo, na koho úplněk působí:-)) prostě už to nechávám tak, až to bude, tak to bude.
Ale velkej mi teď volal a ať dnes řeknu na kontrole, že by mu do časového harmonogramu sedla sobota, jako den porodu :lol: ..no, chlap, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 08:00

Ahoj holčinky ,

já měla dnes noc, kterou nepřeju nikomu:-(. Spala jsem v takovém „polospánku“, neustále jedním okem vzhůru, břicho mi tvrdlo o sto šest, ke všemu Vojtíšek kopal, jako by se chtěl prokopnout přes břišní stěnu a neustále jsem chodila na WC. Takže to asi všechno způsobil ten úplněk, protože na něco to svést musím, ne?
Ve 4hod. v noci jsem to už nevydržela a vstala, dala si sušenku :oops: , sklenku coca coly a šla zkusit znovu spát - bezvýsledně :evil:

Matulienko , oni ti chlapi jsou asi všichni stejní:-). Ten můj zase říká, že se mu hodí pátek, tak uvidíme :lol:

Zajímalo by mě, co Panoramka , jsem na ni zvědavá!!!

Xaxkx , no, to tvrdnutí bříška jsou poslíčci, ne? Já právě také u malého nic takového neměla, takže jsem teď z toho trochu na větvi, když mě bolí snad celý člověk 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.8.06 08:07

Dobre ranko!
Tak jsem porad tady… Bolesti se vecer uklidnily..... ale bricho tvrdne vytrvale dal, a kdyz chodim, tak citim tlak na konecnik…
Tak uvidime, jestli se to nejak vyvine..... :wink:

Jinak vcera na prohlidce nas rozesmala PA - byla sympaticka… Pry jsem otevrena na spicku prstu, cesty se pripravuji pomalicku… Ale pry ‚mate manzela, tak toho vyuzijte‘… :lol: A vysvetlila nam, jaky prinos pro zmekceni cipku ma sperma.. :lol: A nakonce zduraznila, ze ‚pote‘ musi manzel prinest sklenku vody a ne ja - ja musim zustat lezet a chranit, co je ‚uvnitr‘..... :lol:

Taky jsem byla poprve na monitorovani..... Za 1 hodinu - 1 kontrakce… :roll: Ale jen co jsem se rozpohybovala… tak se me to drzelo az do vecera…

Toz tak… jedine, co me napada, je hodne chodit..... ale jak si odpocinu, tak se to zklidnuje… No, uvidime… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí