Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
9.8.06 14:51

xaxkx ,
no, zaručená metoda neexistuje :lol:
Jinak s váhou si nedělej starosti, je to vždy +- 400gr. Ven miminko musí, tak se nestresuj váhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 14:52

Tamiku ..topvet je Brněnská firma, Vodova 40, Brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.8.06 14:54
matulienka píše:
xaxkx ,
no, zaručená metoda neexistuje :lol:
Jinak s váhou si nedělej starosti, je to vždy +- 400gr. Ven miminko musí, tak se nestresuj váhou.

Mně se právě každý večer udělá zle, ale hrozně a tak už nemůžu použít sexík k vypuzování :D . Tak jsem úplně odkázaná na přírodu! A navíc jsem před den teď tak líná a vyřízená… :? Jedině, že bych si nějak píchla vodu :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.8.06 14:58

Holky,

co to máte s tím červeným vínem? To se taky doporučuje jako prostředek k vyhnání miminka :D :?: Jako svářo nebo jen tak sklenička? Nebo lahvinka :D :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 15:08

xaxkx - červené víno, pálivé jídlo, chůze po schodech, vytírání podlah, sex, horká vana, odvar z maliníku … zkusila jsem všechno :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.8.06 15:12
Len-til-kah píše:
xaxkx - červené víno, pálivé jídlo, chůze po schodech, vytírání podlah, sex, horká vana, odvar z maliníku … zkusila jsem všechno :lol: !

Díky a vidím, že vše zabralo :! :D

Kolik si dáváte toho vínka, 2dcl? Já si říkám, že kdybych pak třeba začala rodit, aby to ze mě netáhlo, jako ze sudu, to by v prodnici asi valili 8O kukadla :P :! Ne, že bych začala rodit následkem vypití vína, ale naschvál :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 15:35

xaxkx ,
no, já si dávám klasický čtvrtlitráček svařáčku a doufám, že to bérzo vyprchá:-)) Taky bych na ně nechtěl au porodu dýchat alkoholické výpary:-)

Lentilko …ještě sirky a okna:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 15:40

xaxkx já ho kalila včera s přítelem! Ale jak říkáš, aby to ze mě netáhlo jak ze sudu…
Dala jsem si dvě sklenky, ale pili jsme to z malé whiskovky (fajnšmekři… :lol: ), takže to bylo cca 2 deci, možná o maličko víc.
Ale taky bych nerada měla opilé dítě 8) , tak jsem si radši víc nedávala. Dneska budem pokračovat. Jestli to dopadne jako včera, zvýšíme dávky :lol: !!!

Horká vana u mě nepřipadá v úvahu, vzhledem k tomu, že na pračce jsem nenašla to správný písmenko, pod kterým to ohřívá vodu a nosit to v kastrólech, porodím těsně než tu vanu nanosím :wink: ! I když to je další možná varianta :D !

Jo a musím se pochlubit, už mám novou občanku!!! KONEČNĚ!!! Paní mě v pondělí strašila, že toho mají moc a vše vyřizují v zák. lhůtě, ale nakonec se to stihlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.8.06 16:07

Dnes má Velkej svátek, tak jdeme do kina. Dokonce máme dnes hlídání přes noc!!! Což je poprvé!

Raději mám s sebou v autě tašku, kdyby mne to chytlo v Olympii.
Přeji Vám krásný večer!

Matulienko: Doufám, že se nebudeš zlobit, opsala jsem si ze seznámku Tvé telefonní číslo, kdyby něco, abych mohla dát vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.8.06 16:09

Tak si taky asi dám :D . Má mi být blbě jen tak nebo ať z toho alespoň něco mám, ne :?: :D . Jdeme to Tesca pro myšátka, tak koupíme někaký půllitrový vínečko, výjimečně něco „lepšího“ :D . A pak by mohl být sexík, jestli po tom vínku neusnu :P . Jak nejsem teď zvyklá nic pít… :wink: JO a prý pomáhá cigareta, ale to mi připadá dost drsný způsob vypuzení - v podstatě dušením :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 16:22

Ver ulinko,
to víš, že nevadí. Ráda budu k dispozici. A užij si kino a manžela a vůbec celý večer i noc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.8.06 16:25

Holky víno určitě nepomáhá, já jsem to zkoušela už několikrát a nic. Spíš si ty miminka libují a čekají že třeba další večer příjde další dávka :lol: :lol: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.8.06 16:29

Takže pomáhá : čekat, čekat, čekat :D , :twisted: :!

Ono by to tak nevadilo, kdyby: nepálila žáha, nebolela st.kost, nebylo na zvracení, nelítalo se stokrát na WC, nebylo pořád horko… :?

Ten konec je nekonečnýýýýý, bůůůůů :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.8.06 16:35

xaxkx - já myslím, že fakt pomáhá jen to.Ale stejně zkusíme dneska změkčovat a taky nějaké to vínko 8) Pak to bude s tím intimnem trošku horší, tak dokud můžem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 16:53

Jó, Anajko , ty už jsi to měla horší teď ne? Nějak nechápu, jak se dělá druhé a další dítě 8O
A heč, manžel podlehl a dovolil Alžbětku (stejně jenom proto, že si je jistý klukem - no abychom nebyli všeci překvapení :roll: :D ).

Změkčování je asi nejlepší způsob, ale nějak nám to už nende :? . Buď se jemu chce spát, nebo nechcu já a když už se překonám, tak mám co dělat, abych se u toho nepoblila :oops: . To jsou starosti :roll: … a já stejně vím, že budu za chvilu kňučet a chtít to řvoucí pidicosi strčit zpátky :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí