Poradna duly
Jana Čurdová
xaxkx ,
no, zaručená metoda neexistuje ![]()
Jinak s váhou si nedělej starosti, je to vždy +- 400gr. Ven miminko musí, tak se nestresuj váhou.
matulienka píše:
xaxkx ,
no, zaručená metoda neexistuje
Jinak s váhou si nedělej starosti, je to vždy +- 400gr. Ven miminko musí, tak se nestresuj váhou.
Mně se právě každý večer udělá zle, ale hrozně a tak už nemůžu použít sexík k vypuzování
. Tak jsem úplně odkázaná na přírodu! A navíc jsem před den teď tak líná a vyřízená…
Jedině, že bych si nějak píchla vodu
![]()
Holky,
co to máte s tím červeným vínem? To se taky doporučuje jako prostředek k vyhnání miminka
Jako svářo nebo jen tak sklenička? Nebo lahvinka
![]()
xaxkx - červené víno, pálivé jídlo, chůze po schodech, vytírání podlah, sex, horká vana, odvar z maliníku … zkusila jsem všechno
!
Len-til-kah píše:
xaxkx - červené víno, pálivé jídlo, chůze po schodech, vytírání podlah, sex, horká vana, odvar z maliníku … zkusila jsem všechno!
Díky a vidím, že vše zabralo
![]()
Kolik si dáváte toho vínka, 2dcl? Já si říkám, že kdybych pak třeba začala rodit, aby to ze mě netáhlo, jako ze sudu, to by v prodnici asi valili
kukadla
Ne, že bych začala rodit následkem vypití vína, ale naschvál
![]()
xaxkx ,
no, já si dávám klasický čtvrtlitráček svařáčku a doufám, že to bérzo vyprchá:-)) Taky bych na ně nechtěl au porodu dýchat alkoholické výpary:-)
Lentilko …ještě sirky a okna:-))
xaxkx já ho kalila včera s přítelem! Ale jak říkáš, aby to ze mě netáhlo jak ze sudu…
Dala jsem si dvě sklenky, ale pili jsme to z malé whiskovky (fajnšmekři…
), takže to bylo cca 2 deci, možná o maličko víc.
Ale taky bych nerada měla opilé dítě
, tak jsem si radši víc nedávala. Dneska budem pokračovat. Jestli to dopadne jako včera, zvýšíme dávky
!!!
Horká vana u mě nepřipadá v úvahu, vzhledem k tomu, že na pračce jsem nenašla to správný písmenko, pod kterým to ohřívá vodu a nosit to v kastrólech, porodím těsně než tu vanu nanosím
! I když to je další možná varianta
!
Jo a musím se pochlubit, už mám novou občanku!!! KONEČNĚ!!! Paní mě v pondělí strašila, že toho mají moc a vše vyřizují v zák. lhůtě, ale nakonec se to stihlo!
Dnes má Velkej svátek, tak jdeme do kina. Dokonce máme dnes hlídání přes noc!!! Což je poprvé!
Raději mám s sebou v autě tašku, kdyby mne to chytlo v Olympii.
Přeji Vám krásný večer!
Matulienko: Doufám, že se nebudeš zlobit, opsala jsem si ze seznámku Tvé telefonní číslo, kdyby něco, abych mohla dát vědět!
Tak si taky asi dám
. Má mi být blbě jen tak nebo ať z toho alespoň něco mám, ne
. Jdeme to Tesca pro myšátka, tak koupíme někaký půllitrový vínečko, výjimečně něco „lepšího“
. A pak by mohl být sexík, jestli po tom vínku neusnu
. Jak nejsem teď zvyklá nic pít…
JO a prý pomáhá cigareta, ale to mi připadá dost drsný způsob vypuzení - v podstatě dušením ![]()
Ver ulinko,
to víš, že nevadí. Ráda budu k dispozici. A užij si kino a manžela a vůbec celý večer i noc:-)
Holky víno určitě nepomáhá, já jsem to zkoušela už několikrát a nic. Spíš si ty miminka libují a čekají že třeba další večer příjde další dávka
![]()
Takže pomáhá : čekat, čekat, čekat
,
![]()
Ono by to tak nevadilo, kdyby: nepálila žáha, nebolela st.kost, nebylo na zvracení, nelítalo se stokrát na WC, nebylo pořád horko… ![]()
Ten konec je nekonečnýýýýý, bůůůůů ![]()
xaxkx - já myslím, že fakt pomáhá jen to.Ale stejně zkusíme dneska změkčovat a taky nějaké to vínko
Pak to bude s tím intimnem trošku horší, tak dokud můžem ![]()
Jó, Anajko , ty už jsi to měla horší teď ne? Nějak nechápu, jak se dělá druhé a další dítě
…
A heč, manžel podlehl a dovolil Alžbětku (stejně jenom proto, že si je jistý klukem - no abychom nebyli všeci překvapení
).
Změkčování je asi nejlepší způsob, ale nějak nám to už nende
. Buď se jemu chce spát, nebo nechcu já a když už se překonám, tak mám co dělat, abych se u toho nepoblila
. To jsou starosti
… a já stejně vím, že budu za chvilu kňučet a chtít to řvoucí pidicosi strčit zpátky
!