Poradna duly
Jana Čurdová
Woodo gratuluji k dcerušce. Bolest rychle přejde, hlavní je, že je ten malý uzlík zdravý. Saary, Nello - připojuji se do klubu mamin s anděly. Ta naše malá je prostě poklad. Dnes v noci kojení ve dvě, v pět a pak jsme spaly do půl deváté. Teď jí sice trošku trápí prdíky, ale projevuje se to tak, že natahuje nožičky, ale vůbec nepláče. Holky, řešíte prdíky taky ? ? Co radíte ? ?Zkusila jsem masírovat bříško a taky častěji přikládat, zdá se mi, že se jí to více uvolní při kojení. Šup sem rady. Dnes jdeme k dr. na kontrolu žloutenky, takže za chvíli začnou velké přípravy.
A když mluvím o bolesti, tak já si ještě pořádně nemůžu vůbec sednout. Sedím na kruhu. Už mě to pěkně štve. Přijde mi, že mě ten zadek snad nikdy nepřestane bolet.
Yoursun - vítej doma. Je to záhul, že ? ? Tak nám ženicha hezky krm. My už snad dnes taky budeme zpět na naší porodní váze.
Ahoj všem!
Veliká gratulace Woodoo k Rozárce! Ať je hodňoučká.
Dneska se dám asi zase do uklízení, odpoledne, až přijde taťulda z práce jdeme vybrat nějaký dáreček pro mě k narozkám a asi taky prubnem to kino. ![]()
Jinak už se na to moje mimi těším, ale zatím, jestli se mu líbí vevnitř, překonám to děsný období před koncem a nechám ho ještě odpočívat. I když bych už chtěla mít po tom.
![]()
Tak se dnes mějte a přeji klidné poslíčky a mírné porody.
Kačkač
Cecetko: Ten konec je právě nejhorší. Někde jsem četla, že nejvíce bolest vnímá žena pár týdnů před porodem!!
Holky, já chci porodit taky takové hodňoučké miminko, jak je tady všechny popisujete ![]()
Teda jak tak koukám do toho našeho seznámku,tak chlapečci budou nedostatkové zboží!
12:8
Tak šup šup, doufám, že my, co máme překvapení to alespoň trochu vyrovnáme ![]()
Kačkač
Kačenko doma si děláme srandu, aby z našeho Radečka nebyla nakonec Eliška
Ale, když nám 3 Dr. potvrdili kluka, tak snad to skóre trošku vyrovnáme ![]()
no ale stejně … je teprve 10.8. a my už máme 20 miminek. Tak rychle se snad v žádném měsíci nerodilo ![]()
Ahoj holky,
tak vám ještě někdy skočím na ty kydy o klimatických a astronomických jevech
- včera úplněk, červené víno, sex zapitý maliníkem (himbajs, já nechápu, jak jsem mohla otěhotnět
, když ať dělám, co dělám, tak mi to vždycky hned vyteče
… a nohy za hlavu jako v bezbřichózních dobách fakticky nedám
) a co myslíte, jak dopadla kontrola? Mohla bych vám povykládat o supersebevědomém doktorovi, který svou nedozírnou erudicí přivede do rozpaků každého pacienta, mysteriózních křivkách CTG a blablabla, ale nejlépe bych to shrnula větou: Nasr… na to
! (Už jsem si ve špitále pofňukala na lavičce, zblajzla u toho pytlík štramberských uší a teď bych se měla vzpamatovat a jít upéct ten buchet, co jsem včera nestihla kvůli prostaglandinu
).
Než zapomenu, Woodoo - všechno nejlepší tobě i miminku
.
Woodoo - gratuluju moc k mimiskovi!!!!! At je vas spolu moooc dobre!
Ahoj holky, tak jsem dneska vstávala teprve před půl hodinou
Takhle dloouho jsem nespala už aspoň dva měsíce, to je žůžo. Na záchodě jsem byla jen jednou za celou noc
Miminko se asi rozhodlo, že vyleze krkem jak je vysoko
Takže Cecetko všechny už budete mít porozeno a já plynule přejdu do září ![]()
Mimochodem Woodoo veliká gratulace k miminku, ať obě pěkně prospíváte ![]()
Ahoj holky, zdravím po dlouhatánské době.
Gratuluji ke všem už narozeným mimískům
Vůbec nevím, kdo všechno už se narodil, ale já to prozkoumám. Já už mám taky svoje prdítko doma. V pátek 4.8. v 16.05 se narodil Daniel, vážil 4200 g a měřil 53 cm. Včera nás pustili z porodnice.
Jdu prozkoumat vaše fotečky a pár stránek diskuze abych byla v obraze.
MončoB tak to ti taky mooooc gratuluju a ať je všechno v pohodičce ![]()
monikab píše:
Ahoj holky, zdravím po dlouhatánské době.Gratuluji ke všem už narozeným mimískům
Vůbec nevím, kdo všechno už se narodil, ale já to prozkoumám. Já už mám taky svoje prdítko doma. V pátek 4.8. v 16.05 se narodil Daniel, vážil 4200 g a měřil 53 cm. Včera nás pustili z porodnice.
Jdu prozkoumat vaše fotečky a pár stránek diskuze abych byla v obraze.
MonikoB, asi jsem to popletla v našem seznámu www.srpen2006.estranky.cz
Tam mám zadáno, že se Danielek narodil v 16:03 a vážil 4020g. To je asi špatně
![]()
A jinak… vítej doma, mamino!!!