Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
10.8.06 10:12

Woodo gratuluji k dcerušce. Bolest rychle přejde, hlavní je, že je ten malý uzlík zdravý. Saary, Nello - připojuji se do klubu mamin s anděly. Ta naše malá je prostě poklad. Dnes v noci kojení ve dvě, v pět a pak jsme spaly do půl deváté. Teď jí sice trošku trápí prdíky, ale projevuje se to tak, že natahuje nožičky, ale vůbec nepláče. Holky, řešíte prdíky taky ? ? Co radíte ? ?Zkusila jsem masírovat bříško a taky častěji přikládat, zdá se mi, že se jí to více uvolní při kojení. Šup sem rady. Dnes jdeme k dr. na kontrolu žloutenky, takže za chvíli začnou velké přípravy.
A když mluvím o bolesti, tak já si ještě pořádně nemůžu vůbec sednout. Sedím na kruhu. Už mě to pěkně štve. Přijde mi, že mě ten zadek snad nikdy nepřestane bolet.
Yoursun - vítej doma. Je to záhul, že ? ? Tak nám ženicha hezky krm. My už snad dnes taky budeme zpět na naší porodní váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
10.8.06 10:14

Ahoj všem!

Veliká gratulace Woodoo k Rozárce! Ať je hodňoučká.

Dneska se dám asi zase do uklízení, odpoledne, až přijde taťulda z práce jdeme vybrat nějaký dáreček pro mě k narozkám a asi taky prubnem to kino. :wink:

Jinak už se na to moje mimi těším, ale zatím, jestli se mu líbí vevnitř, překonám to děsný období před koncem a nechám ho ještě odpočívat. I když bych už chtěla mít po tom. :arrow: :)

Tak se dnes mějte a přeji klidné poslíčky a mírné porody.
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.8.06 10:17

Cecetko: Ten konec je právě nejhorší. Někde jsem četla, že nejvíce bolest vnímá žena pár týdnů před porodem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.8.06 10:22

Holky, já chci porodit taky takové hodňoučké miminko, jak je tady všechny popisujete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
10.8.06 10:24

Teda jak tak koukám do toho našeho seznámku,tak chlapečci budou nedostatkové zboží! :arrow: 12:8 :idea: Tak šup šup, doufám, že my, co máme překvapení to alespoň trochu vyrovnáme 8)

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.8.06 10:26

Kačenko doma si děláme srandu, aby z našeho Radečka nebyla nakonec Eliška :lol: Ale, když nám 3 Dr. potvrdili kluka, tak snad to skóre trošku vyrovnáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.8.06 10:26

no ale stejně … je teprve 10.8. a my už máme 20 miminek. Tak rychle se snad v žádném měsíci nerodilo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.8.06 10:31

Ahoj holky,
tak vám ještě někdy skočím na ty kydy o klimatických a astronomických jevech :roll: - včera úplněk, červené víno, sex zapitý maliníkem (himbajs, já nechápu, jak jsem mohla otěhotnět 8O , když ať dělám, co dělám, tak mi to vždycky hned vyteče :? … a nohy za hlavu jako v bezbřichózních dobách fakticky nedám :roll: ) a co myslíte, jak dopadla kontrola? Mohla bych vám povykládat o supersebevědomém doktorovi, který svou nedozírnou erudicí přivede do rozpaků každého pacienta, mysteriózních křivkách CTG a blablabla, ale nejlépe bych to shrnula větou: Nasr… na to :evil: ! (Už jsem si ve špitále pofňukala na lavičce, zblajzla u toho pytlík štramberských uší a teď bych se měla vzpamatovat a jít upéct ten buchet, co jsem včera nestihla kvůli prostaglandinu :wink: ).

Než zapomenu, Woodoo - všechno nejlepší tobě i miminku :! .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.8.06 10:33

Woodoo - gratuluju moc k mimiskovi!!!!! At je vas spolu moooc dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.8.06 10:34

Lentilko jo holka, prostě čekáš na toho 21.8. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573

Ahoj holky, tak jsem dneska vstávala teprve před půl hodinou :! Takhle dloouho jsem nespala už aspoň dva měsíce, to je žůžo. Na záchodě jsem byla jen jednou za celou noc :! Miminko se asi rozhodlo, že vyleze krkem jak je vysoko :roll: Takže Cecetko všechny už budete mít porozeno a já plynule přejdu do září :roll:
Mimochodem Woodoo veliká gratulace k miminku, ať obě pěkně prospíváte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322

Ahoj holky, zdravím po dlouhatánské době.

Gratuluji ke všem už narozeným mimískům

Vůbec nevím, kdo všechno už se narodil, ale já to prozkoumám. Já už mám taky svoje prdítko doma. V pátek 4.8. v 16.05 se narodil Daniel, vážil 4200 g a měřil 53 cm. Včera nás pustili z porodnice.

Jdu prozkoumat vaše fotečky a pár stránek diskuze abych byla v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.8.06 10:37

MončoB tak to ti taky mooooc gratuluju a ať je všechno v pohodičce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 10:39
monikab píše:
Ahoj holky, zdravím po dlouhatánské době.

Gratuluji ke všem už narozeným mimískům

Vůbec nevím, kdo všechno už se narodil, ale já to prozkoumám. Já už mám taky svoje prdítko doma. V pátek 4.8. v 16.05 se narodil Daniel, vážil 4200 g a měřil 53 cm. Včera nás pustili z porodnice.

Jdu prozkoumat vaše fotečky a pár stránek diskuze abych byla v obraze.

MonikoB, asi jsem to popletla v našem seznámu www.srpen2006.estranky.cz
Tam mám zadáno, že se Danielek narodil v 16:03 a vážil 4020g. To je asi špatně :?: :roll:
A jinak… vítej doma, mamino!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.8.06 10:44

Moniko vítej doma :D A velká gratulace k Danielkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...