Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
10.8.06 21:38

Ahoj holky,

tak dnes mám za sebou dva hrnky maliníku, horkou vanu a sexík. Takže… doufám, že se něco bude dít:-).

Bazalko, doplnila jsem Ti chlapečka do seznámku, ale termín nechám toho 28.8., jsem líná opravovat metřík… se přiznám bez mučení :oops:

Viz. výtok … mě v úterý sdělila dr. v porodnici, že mám také „hojný kvasinkový výtok“, přesto, že mi můj dr. neustále tvrdil, že v těhu je to normální a ani mi na to nic nedal. A tahle dr. mi hned dala nějakou mast, kterou „aplikuji“, je to na tři dny… a dnes je to třetí den a já musím zaťukat, výtok zmizel!!! Takže to chce asi co nejdřív říct dr., ať mast napíše. Myslím, že se jmenuje Jonyzol, ale jsem líná se jít podívat přesně - krabička od masti už je v koši a fakt se mi v tom nechce hrabat… myslím v tom koši :wink:

No, a teď jsem z toho jelen. Chtěla jsem ještě na něco reagovat a zase vím prd… :-(
Jooo, ohledně původních termínů… ty najdete v tabulce „seznámek srpňátek“ a v tabulce „Letní miminka“ jsem dole vytvořila novou tabulku, kde je přesně kolikátý týden se miminko narodilo :wink:. Mě totiž také děsně zajímalo, kdo z holčin předbíhá :lol:

Matulienko, moooc na Tebe myslím!!! Vážně!!!

Ad svědění bříška … ani mi nemluvte, holky, já se jdu udrbat. Neustále mažu a mažu… a pořád to svědí. Ale zkoušela jsem tu studenou vodu, co tu nedávno psala Matulienka a fakt to docela - na chvíli - pomůže.

Doufám, že tu dnes nebudu čumákovat bůh ví do kolika 8O , po včerejší noci bych se ráda vyspala, protože mi totiž dneska evidentně nic není, žádní poslíčci, niiiic… se z toho picnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 21:44

Čečetko, ty kontrakce určitě poznáš!!! Už jsem to tu sice psala… ale popíšu moje příznaky prvního porodu…

18.1.2000 odpoledne: Jdu s mojí mamkou z třídní schůzky mojí nejmladší sestry. Cestou mám pocit, že potřebuju nutně na velkou :lol:
Doma okupuju toaletu a nic… asi větry nebo co :roll:
Večer jdu do vany, aniž bych v tom v té době — prostě nevědomost, ještě nebyl net :lol: — tušila, že teplá voda pomáhá. Večer se s taťkou Pitrýska milujeme, ale také ne za účelem porodit, prostě byla chuť…
19.1.2000, cca 1:30hod.: Neustále chodím na toaletu. Fakt mě to nutí na velkou a ono nic. Vždy si jdu na chvíli lehnout a zase vstávám na WC…
Kolem 3hod. budím mou mamku, že je mi divně… samozřejmě, stahy mám po 10-ti minutách, tak si vaříme čaj a povídáme si. Každých 10 min. kouká mamča na hodiny, já si držím břicho a ještě si dělám srandu, že jestli je tohle porod, tak to vůůůbec nebolí.
Kolem 4:30hod. už mám 5-ti minutovky. Stahuje se mi celé břicho, mám ho jako kámen a jakoby tlačí… Jinak se cítím v pohodě. Budíme taťku Peťulky a voláme sanitku.
Kolem 5hod. jsem v porodnici a v 10:05hod. se narodil Pitrýsek, 3000g/49cm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.8.06 21:45

Monaliso - pro mě jsou ty noci nejhorší. Přes den se mi občas podaří pohnout se tak blbě, že mě aj někde píchne a můžu zadoufat, že to už je to ONO :idea: . Ale v noci pendrek. To mě bolí akurát záda :? , furt se budím - spíš nervama než na potřebu, ale na tu už teda jdu, když jsem vzhůru … tam znechuceně zjistím, že mám pyžamo suché, tudíž žádná plodovka a to mě totálně otráví :roll: a tak furt dokola :evil: (a do toho ty idiotské sny 8O ). Ráno vstávám svěží, zato plna pocitu beznaděje, že další den je v pr… :?

Holky, mě vám ten přechytřelý doktor dneska tak dokonale zblbnul, že jsem si aj ty gaťky oblíkla naruby 8O - jsem to trubka :lol: (všimla jsem si až večer :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.8.06 21:47
Monalisa24 píše: Čečetko, ty kontrakce určitě poznáš!!! Už jsem to tu sice psala… ale popíšu moje příznaky prvního porodu…Neustále chodím na toaletu. Fakt mě to nutí na velkou a ono nic. Vždy si jdu na chvíli lehnout a zase vstávám na WC…

Mě to taky furt nutí na velkou :! - a víte, co z toho je??? H**** (přeneseně i doslova :idea: :roll: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 21:49
Len-til-kah píše:
Monalisa24 píše: Čečetko, ty kontrakce určitě poznáš!!! Už jsem to tu sice psala… ale popíšu moje příznaky prvního porodu…Neustále chodím na toaletu. Fakt mě to nutí na velkou a ono nic. Vždy si jdu na chvíli lehnout a zase vstávám na WC…
Mě to taky furt nutí na velkou :! - a víte, co z toho je??? H**** (přeneseně i doslova :idea: :roll: .)

Nooo, já teď také vždy udělám velké h****, ale u malého jsem prostě nic neudělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 21:50

Lentilko, jen piš piš… protože se tu mlátím u Tvých komentářů smíchy a držím si břicho… ještě chvíli a jedu… ale do porodnice asi ne… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.8.06 22:17

Tooo víš, že jó, babice :lol: ! Eště k porodu abych ti pomohla - su blbá 8O ? Túdle núdle :roll: . Jdu pěkně hajat, celá natěšená, jak si zase celou noc budu chmatat mezi nohy :? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 22:19

Řekni manželovi, to je lepší, ne??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.8.06 22:24

Ani nemluv :roll: … včera už jsem u toho pěkně skučela (bohužel ne blahem, jak si - doufám - myslel, ale bolestí zad 8O ), choť mi pak říká - To asi bylo nadlouho naposledy, že? A já že doufááááám :roll:
To změkčování už fakt kalím. Houbeles z toho při svých rozměrech mám a je to na prd, když se to pokaždé stejnak navzdory vší snaze prakticky okamžitě vyblemcne ven 8O ! … tak a vypínááááám :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
10.8.06 22:27

NAZDAR babiznice a držkofilní LENTILNICE.....

…já vám dám hlášky od SILVIC…(TAMIK) :lol: , Silvinka byla nemocinkaná a Tádušku včera očkovali- reakce nářezová…no šak za tři měsíce budu vzpomínat s vám…

LENŤOŠ když už si budeš zbůhdarma šahat na pipinu, musím tě informovat- a nejen tebe- že mezi jednu z metod urychlení porodu je vážené MASTURBACE- to myslím vážně- takže šupky dupky holčiny, padejte klikat na myšku...... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 22:27

Jo jo, tak dobrou:-). Já jdu navštívit sůvy, dneska asi zase neusnu… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 22:28

Silvic, jooo 8O 8O 8O , tak to aby Lentilka klikala a klikala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
10.8.06 22:30

LENTIL taky ta věta mohla znít---houbeles z toho při jeho rozměrech mám.......cheche.....

Novopečeným maminkách od srdce gratuluji k miminečkům, hodně sil, spánku a humoru …Woodoo, Mischina, Cinq mlasky mlask

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.8.06 23:57

Tak jsem doma z večeře a kina, Piráti byli naprosto skvělí a přišla jsem na jiné myšlenky:-))
Díkec všem za podporu a věřte, že malýho vyplknu jako malinu, já se nedám a ještě jim ukážu:-))…těm tlakům hnusným:-))
Tak porodu zdarec…alespoň zvýším počet klučíků:-)

Pa holčinky, bude mi smutno, ale možná budu na pokoji s Mischiinou, prej jestli porodím zítra, tak jsme spolu na pokoji :lol: Tož, mám tam reservaci:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.8.06 06:25

Dobré ránko holčiny, tak jsem to včera nějak přechválila :( Sice jsem si včera pospala do půl desátý, zato dneska už od 4:45 vzhůru :roll: To bude asi tou nedočkavostí,mají nám přijít vymalovat pokojíček :wink:
Tak vám všem přeju hezký den, Matulience držím palce a přenašečky , koukejte rodit :! :! :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí