Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
11.8.06 06:58

Dobré ráno holky,
za chvíli jedu do porodnice na kontrole, tak se dnes rozhodne, kdy mám jít na indukci. Doufám, že porodím přes víkend přirozeně.

Matulienko: Držím Ti všechny palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.8.06 07:25

Holky, držím vám palečky a gratuluju Woodoo k miminku, ať jim to spolu hezky jde. :wink:

Musím se kouknout na seznámek, kdo nám ještě chybí, ale ještě není ani půlka srpna a už máme spoustu miminek.

Naše miminko zase krásně v noci spalo, tak pořád čekám, kdy to přijde, přes den už spát moc nechce a docea dost brečí a pořád by byla u prsa.
Holky maminy, taky máte pocit, že přes den pořád jenom kojíte? Já nevím, jestli mi to prso jenom nežužlá jako dudlík.
No, snad to dneska bude lepší než včera, navíc jdeme k doktorce na převážení, tak jsem sama zvědavá, jestli prdelka něco přibrala.

Tak hezky roĎte, já kouknu zase večer, až bude chvilička.
Káčátko - kdepak jsi? Co Dášenka, určitě je hodňoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
11.8.06 09:24

janey - tak mě napadlo, že kdyby se to mooooc protáhlo do září, mohly bychom schrábnout ty miliony od sazky, 15.září se budou dávat dárečky narozeným mimčům :! Je třeba hledat nějaký pozitiva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.8.06 09:38

Silvic - paštěko :lol: , už jsem si říkala, kde se furt flákáš 8O . Na myšku klikám celé dny, ale jenom u emimina :idea: - to asi ten porod moc nepopožene, co :roll: ? (Hele a jestli máš ten výraz z toho pubertálního filmu, tak ti svěřím, že jsem i ta flééétnistka :idea: , ale na hudební tábory nejezdím a NIKDY si ju tam nestrkám :! ).

Holky, já jak jsem vám včera viděla to pětidenní mimi (miminečililinečinko :lol: ), tak se z toho vůbec nemožu vzpamatovat 8O . Já chcu tááááákýýýýý, uáááááááá :! … Hlavně se mi dělá blujno, jak vidím ty naše metry - 1 day left - zlatý voči :roll: . Nejradši bych ho, mrchu, vypla :evil: .
No, a co kdybych svařila maliník s červeným, nanosila plnou vanu horké vody, naložila se tam, levou rukou masírovala bradavky, pravou klikala na myšku, přikusovala pálivou pizzu, pak po sobě vytřela zacákanou podlahu :idea: … hm, začíná mi hrabat :? !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
11.8.06 09:43

Tak Matulienku jsem uz nezastihla - tak doufam, ze vsechno probehne rychle a hladce… :!

No, ja byla vcera v ramci vypuzovani na 4 km prochazce… ale zatim se nedeje nic… Dneska jdu zase na kontrolu, tak uvidime, jestli se neco zmenilo… od stredy… :roll:

Jinak Lentilko , taky furt sleduju, jestli uz neodchazi plodovka… a ono furt nic… :roll: Uz jsem ztratila jakykoli stud na verejnosti a furt si saham na vnitrek nohavic… :lol:

No jo… asi si vybehnu schody… bydlime v 11. patre… tak z toho 9. bych to mela v pohode vyslapnout… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.8.06 09:57
Len-til-kah píše:
Monalisa24 píše: Čečetko, ty kontrakce určitě poznáš!!! Už jsem to tu sice psala… ale popíšu moje příznaky prvního porodu…Neustále chodím na toaletu. Fakt mě to nutí na velkou a ono nic. Vždy si jdu na chvíli lehnout a zase vstávám na WC…
Mě to taky furt nutí na velkou :! - a víte, co z toho je??? H**** (přeneseně i doslova :idea: :roll: .)

:lol: :lol: :lol: ještě pár takových připomínek a zas mě večer bude bolet celé břicho 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.8.06 10:10

Právě psala Matulienka ** Ahojíček, tak jsem v nemocnici, tlak opět vysoký, ve dvě jdu na zátěžový test, pak vyvolávání. Všechny moc zdravím. Matulienka **

Já si pořád nedokážu představit, že by do mě rvali nějaké tabletky abych porodila. Vždyť to musí i bolet, ne? Jak to dávají na ten čipek 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
11.8.06 10:20

Ahoj maminy a tehule,

tak v prvom rade blahoželám všetkým novonarodeným bábätkám a moc držím Matulienke palce.

Cecetko - ja sa tiež strašne bojím toho, že by mi mali pôrod vyvolávať umelo, resp. že by som skončila cisárskym. Ale ako to tu pozorujem, človek môže robiť všetko možné, keď drobec ísť nechce, tak nejde. Ja mám teda prvý termín určený na 15.8, ale nemám pocit, že by sa tá moja herečka chystala na predstavenie a ďalší termín mám 25.8, tak dúfam, že najneskôr do konca mesiaca porodím, lebo už mám toho všetkého akurát tak dosť a neviem sa dočkať bábätka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 10:27

Ahoj berušky,

já kupodivu dnes spala náramně dobře:-)

Ráno jsme si šli s Péťou koupit k snídani koláčky a víte, co mi řekla ta „milá“ prodavačka? „Jééé, ještě nic??? Ale bříško nemáte ještě k porodu, máte ho moc vysoko. Ještě tak týden…“ :twisted: Holky, asi budu vraždit. Si dělají srandu, ne???
V úterý jdu do porodnice na kontrolu a ozvičky, tak třeba to už ani nebude třeba, protože přece porodním, ne??? :lol:

Matulienko, moooc na Tebe myslím a držím palečky!!!

Čečetko, já si také nedovedu představit, že do mě něco „rvou“. Doufám, že budeme rodit normálně, bez vyvolání… prosíííím!!!

Panoramko, my bydlíme ve 2. patře, tak těch schodů moc nemám, ale do 11. patra… to bych asi určo porodila v půlce :roll: … a hlavně, asi bych to ani nevyšlápla, takže nic:-)

Lentilko, ale ne na myšku u PC!!! :-) Ta by asi moc nepomohla, ale zkus to a dej vědět, budu se pak opičit :lol: :lol: :lol:

xaxkx, to je fakt, to bychom mohli vydržet do toho 15.9.:-), korunky by se hodily… Upřímně, já už to nějak neřeším, že je Vojtíšek lenoch, jen se bojíííím, že nestihnu 4.9. Pitrýskovo vstup do 1. třídy… toho se děsím :cry:

Verulinko, tak držím palečky, aby se to trochu změnilo a Tys rodila!!!

Saary, já chci také tak hodné miminko:-), ale ten denní pláč Ti moc nezávidím:-(. Já si pamatuju, že jsem u Peťulky vůbec nevěděla, co mám dělat, když pořád plakal… no, byl pořád u prsa, také mě pak bolely bradavky jako s****. Protože je pak spíš žužlal, než aby pil, na to si dej pozor!

Janey, brrr… v tuhle dobu jsem vstávala do práce. Ale že Ty si zvykáš na stávání k miminku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 10:29

Mimulíku, mě také druhý termín vypočítali na 24.8. (podle UTZ ve 20. týdnu). Ale v úterý mi ta dr. v porodnici říkala, že to jsou už potom „zkreslené“ odhady a chce to počítat skutečně od UTZ ve 12. týdnu. No, ale ty miminka vylezou určitě, co by v tom bříšku dělali :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.8.06 10:44

Holky, já chci taky nejpozději do konce srpna. Jinak fakt umřu. Dneska se mi malý v noci sesunul úplně na levý bok a já jsem ani nemohla vstát, jak mě tam tlačil a jak to bolelo. Už jsou ta naše miminka prostě velká a těžká. Už se to nedá :?

Monaliso jsem ráda, že jsem podobných komentářů ušetřena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.8.06 10:47

Monaliso mě zase při každém UZ posunovali TP dopředu. Ale s Dr. jsme se dohodli, že budeme vycházet z toho TP stanoveného na začátku těhu (kolem 12. týdne), takže 23.8. Ale BOJIM BOJIM, že to bude obřík, když se to pak pořád posunovalo 8O I když ve 30. týdnu měl odhadem necelých 1600 g a někdo tady psal, že by porodní váha měla být dvojnásobná. Tak se utěšuju, že snad víc jak 3,5 kg mít nebude 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 10:52

Čečetko, my měli ve 30. týdnu předpokládanou váhu 1817g.
Já mám termíny celkem 3…
1. termín byl včera, 2. termín 17.8. a poslední 24.8., tak jsem vážně zvědavá, kdy Vojtíšek „vykoukne“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.8.06 10:57

Všem nám držím palce, aby to bylo do konce srpna. Přece jen se všechny těšíme na svoje srpňátko :D

A já se už tááááááááááááááááááák těším na procházky a tulení s našim drobečkem. I když se zároveň pořád děsím toho, jak tu péči zvládnu :? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.8.06 11:16

Uf, konečně jsem to dočetla. Takže holky. Mám nové zprávy. Dneska jsem byla na kontrole. No u mě nic. Stejnak by to asi ani neodhalili, protože jsem ještě neměla ŽÁDNÝ monitor. Prý příští pátek. No ale teď ty další dvě novinky:

1. BERENIKA (moje sestra) porodila dnes v 4:45 holčičku Elišku. Váha 2,90, 50cm. Obě jsou zdravé a porod byl překotný. Ve 3:30 odjížděli z domu! Ale to její první porod vypadal stejně. Má to někdo ale štěstí. Takže mám neteř - dneska se jedem na ní juknout a pogratulovat.
  1. ve vrátkách porodnice, když jsem přicházela (cca v 9,00) jsem se potkala s Anajkou. Prý má kontrakce po 5min., takže holky, Anajka právě rodííííí!!! (pokud to už nemá za sebou nebo jí neposlali domů, což pochybuji)

No toť pozitivní zprávy, že? Tak já jdu umýt nádobí, zamést, ustlat a vytřít. A pak do porodnice.
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital