Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko, beruško!!! Budu na Tebe moooc myslet!!! Ale vážně… jedno pozitivum to má… stihneš první školní den… toho já se děsím, že si Vojtíšek bude v bříšku hovět bůh ví jak dlouho a já ten důležitý den v životě mého synka propásnu ![]()
Jsi statečná holčinka, Ty to zvládneš!!! A zítra už budeš držet v náručí vytoužené miminko!!! Víš, že závidím? Já chci takýýý ![]()
Monaliso24.. já vím, že to zvládnu. jen jsem dostrašená i kvůli těm mým testům a tak. Ale prostě to tak má být a lepší být pod kontrolou, než ohrozit miminko a sebe.
beru to tak, že pokud mi to nebudou vyvolávat 5 dní jako Mischiine, budu mít u sebe brzo dalšího človíčka a tím pádem i brzy doma malýho Petříka…co víc si můžu přát?
Matulienko držím moc pěsti, snad se to do zítřka zlepší
![]()
Holky chci se zeptat na jednu věc.Skoro celé těhotenství jsem trpěla na nějaké mykózy a výtoky, pak se to urovnalo a teď se to vrátilo zpátky
Možná je to úplně blbý dotaz,ale nemohl by to být třeba problém při porodu. Nějaká infekce miminku nebo tak něco
![]()
Noggie tak jsem si taky opsala tvůj receptík na „opilou“ bábovku
Hnedka jí zkusím, jsem zvědavá jak bude mimču chutnat ![]()
Matulienko držím palečky ať je všechno v pořádku a jste s miminkem co nejdřív spolu doma, budu na tebe moc myslet ![]()
xaxkx no, uvidíme, stejně tipuju, že budeš rychlejší než já
ale kdyžtak spolu vkročíme do toho září spolu ![]()
Monalizo , ta váha je opravdu 4200 g a čas 16:05. Byla to docela sranda, protože vedle na sále se taky rodilo a doktoři „závodili“ které mimi bude na světě dřívě. Náš Danýsek to prohrál o 5 minut, ale sousedovic holčička byla skoro o kilo lehčí.
Musím se mrknout na srpnové stránky na mimísky.
Matulienko moc držím pěstičky, aby všechno dobře dopadlo ![]()
Noggie aý koupím vaječňák (dělat se min echce), tak ji taky vyzkouším ![]()
xaxkx a jak koupím kapustu, tak tu vyzkouším taky. Miluju rychlé a jednoduché recepty ![]()
Lentilko tak jo, s tím futrálkem na dudlík jsi holt lepší ![]()
matulienka taky na tebe budu moc moc myslet! Neboj se, všechno dobře dopadne, uvidíš! Dr. dělají jen to nejlepší pro tebe i pro miminko, určitě vědí, proč to takhle bude lepší!
Ohromná gratulace Woodoo k Rozárce!!! Ať ti dělá jen radost!!!
No a já jsem zase upadla do deprese!!!
Jak jsem psala o našem rodinném notorovi, tak se ten člověk neukázal už druhý den doma, takže trnu strachy, jestli se něco nestalo
, zbytek rodiny jsem poslala do pr… protože mají na tomhle všem dost podíl a jestli tohle neodnesu pořádnou poporodní depkou, jsem superžena! Večer snad budu vědět víc, jeden jediný člověk, který tam zůstal normální to půjde řešit na policii…
!
Ale taky jsem našla pozitivum. Náš drobeček bude nejspíš hóóódně odolný proti stresu.
Rodina se nejspíš snaží, abych nepřenášela, ale našli si fakt pitomý způsob
!
Tamik alkohol je svinstvo
Ale co s tím naděláš, že jo? Hmmmm, úplně s tebou soucítím, i když ŤUK ŤUK ŤUK v naší rodině je po této stránce klid.
Jóóó, dost bylo splínu, recept na ožralou bábovku se mi moc líbí!!!
Když už ta naše rodina má takový kladný vztah k té metle lidstva…
, takže dneska dojíme ten mřížkový koláč a dáme se do té vaječňákové! To možná najdu v báááru! A jestli to nenaleju do sebe (což nehrozí) tak do té bábovice!!!
Teda se musím přiznat, že teď mám snad nejvyšší frekvenci pečení za posledních pár let
! Pravda, musíme si to užít, teď už budou jiné starosti!
Holky, jste vážně zlaté. Já už jsem ready, prostě to musím zvládnout pro naše mímátko.
Tak já honem vařím jídlo do mrazáku, aby tu velkej netrpěl hlady a večer jdeme pěkně na tu večeři a pak do kina, nenechám se tím vystrašit. A třeba bude zítra vše OK a mne pustí domů:-))
cecetka jak říkáš, ale ono to chování takto „postižených“ lidí je stejné, ať jsou závislí na čemkoliv. Takže ve finále to vyjde nastejno. Všichni říkají to samé, mají stejný výraz a tak. Humáč!!! No ale nejhorší je, že jinak jsou to třeba super lidi, můžeš je mít rád a tak, ale tohle je posunuje úplně jinam.
Nic, já toho nechám, nebo mi z toho fakt mrskne ![]()
Půjdu dělat nějakou pozitivní činnost, abych na to nemyslela! Třeba loupat a strouhat kupu jablek, co tady zas mám!!! Když si je vysypu na zem a než každé omyju, tak se pro něj ohnu, výsledek bude stejný jak z krabičky sirek
!
matulienka píše:
Holky, jste vážně zlaté. Já už jsem ready, prostě to musím zvládnout pro naše mímátko.
Tak já honem vařím jídlo do mrazáku, aby tu velkej netrpěl hlady a večer jdeme pěkně na tu večeři a pak do kina, nenechám se tím vystrašit. A třeba bude zítra vše OK a mne pustí domů:-))
… anebo se to mímátku tak zalíbí, že si řekne, že než aby měla mamka nějakou potíž, vyleze raději samo. Aby mamka stihla ten začátek roku a tak ![]()
Tamik jóóóó, tak to jsem si včera myslela u čištění bazénku a stěhování zahradní houpačky taky. A výsledek? Děsná bolest v zádech a na vnitřní straně stehen
Ale třeba ti to jako vypuzovací metoda vyjde. Navíc, přece jen ty už máš po termínu, kdežto já mám času ještě dost ![]()