Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
10.8.06 14:27

Matulienko, beruško!!! Budu na Tebe moooc myslet!!! Ale vážně… jedno pozitivum to má… stihneš první školní den… toho já se děsím, že si Vojtíšek bude v bříšku hovět bůh ví jak dlouho a já ten důležitý den v životě mého synka propásnu :cry:
Jsi statečná holčinka, Ty to zvládneš!!! A zítra už budeš držet v náručí vytoužené miminko!!! Víš, že závidím? Já chci takýýý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.8.06 14:43

Monaliso24.. já vím, že to zvládnu. jen jsem dostrašená i kvůli těm mým testům a tak. Ale prostě to tak má být a lepší být pod kontrolou, než ohrozit miminko a sebe.
beru to tak, že pokud mi to nebudou vyvolávat 5 dní jako Mischiine, budu mít u sebe brzo dalšího človíčka a tím pádem i brzy doma malýho Petříka…co víc si můžu přát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
10.8.06 14:45

Matulienko držím moc pěsti, snad se to do zítřka zlepší :! :!
Holky chci se zeptat na jednu věc.Skoro celé těhotenství jsem trpěla na nějaké mykózy a výtoky, pak se to urovnalo a teď se to vrátilo zpátky :cry: :roll: Možná je to úplně blbý dotaz,ale nemohl by to být třeba problém při porodu. Nějaká infekce miminku nebo tak něco :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.8.06 14:58

Noggie tak jsem si taky opsala tvůj receptík na „opilou“ bábovku :wink: Hnedka jí zkusím, jsem zvědavá jak bude mimču chutnat :lol:
Matulienko držím palečky ať je všechno v pořádku a jste s miminkem co nejdřív spolu doma, budu na tebe moc myslet :wink:
xaxkx no, uvidíme, stejně tipuju, že budeš rychlejší než já :wink: ale kdyžtak spolu vkročíme do toho září spolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.8.06 15:22

Monalizo , ta váha je opravdu 4200 g a čas 16:05. Byla to docela sranda, protože vedle na sále se taky rodilo a doktoři „závodili“ které mimi bude na světě dřívě. Náš Danýsek to prohrál o 5 minut, ale sousedovic holčička byla skoro o kilo lehčí.

Musím se mrknout na srpnové stránky na mimísky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.8.06 15:25

Kočenky moc díky za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.8.06 15:29

Matulienko moc držím pěstičky, aby všechno dobře dopadlo :D

Noggie aý koupím vaječňák (dělat se min echce), tak ji taky vyzkouším :wink:

xaxkx a jak koupím kapustu, tak tu vyzkouším taky. Miluju rychlé a jednoduché recepty :roll:

Lentilko tak jo, s tím futrálkem na dudlík jsi holt lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 15:49

matulienka taky na tebe budu moc moc myslet! Neboj se, všechno dobře dopadne, uvidíš! Dr. dělají jen to nejlepší pro tebe i pro miminko, určitě vědí, proč to takhle bude lepší!

Ohromná gratulace Woodoo k Rozárce!!! Ať ti dělá jen radost!!!

No a já jsem zase upadla do deprese!!!
Jak jsem psala o našem rodinném notorovi, tak se ten člověk neukázal už druhý den doma, takže trnu strachy, jestli se něco nestalo :cry: , zbytek rodiny jsem poslala do pr… protože mají na tomhle všem dost podíl a jestli tohle neodnesu pořádnou poporodní depkou, jsem superžena! Večer snad budu vědět víc, jeden jediný člověk, který tam zůstal normální to půjde řešit na policii… :cry: !
Ale taky jsem našla pozitivum. Náš drobeček bude nejspíš hóóódně odolný proti stresu.
Rodina se nejspíš snaží, abych nepřenášela, ale našli si fakt pitomý způsob :x !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.8.06 15:51

Tamik alkohol je svinstvo :evil: Ale co s tím naděláš, že jo? Hmmmm, úplně s tebou soucítím, i když ŤUK ŤUK ŤUK v naší rodině je po této stránce klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.8.06 15:52

Matulienko: Moc držím palečky!! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 15:53

Jóóó, dost bylo splínu, recept na ožralou bábovku se mi moc líbí!!!
Když už ta naše rodina má takový kladný vztah k té metle lidstva… :roll: , takže dneska dojíme ten mřížkový koláč a dáme se do té vaječňákové! To možná najdu v báááru! A jestli to nenaleju do sebe (což nehrozí) tak do té bábovice!!!

Teda se musím přiznat, že teď mám snad nejvyšší frekvenci pečení za posledních pár let :wink: ! Pravda, musíme si to užít, teď už budou jiné starosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.8.06 15:56

Holky, jste vážně zlaté. Já už jsem ready, prostě to musím zvládnout pro naše mímátko.
Tak já honem vařím jídlo do mrazáku, aby tu velkej netrpěl hlady a večer jdeme pěkně na tu večeři a pak do kina, nenechám se tím vystrašit. A třeba bude zítra vše OK a mne pustí domů:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 15:57

cecetka jak říkáš, ale ono to chování takto „postižených“ lidí je stejné, ať jsou závislí na čemkoliv. Takže ve finále to vyjde nastejno. Všichni říkají to samé, mají stejný výraz a tak. Humáč!!! No ale nejhorší je, že jinak jsou to třeba super lidi, můžeš je mít rád a tak, ale tohle je posunuje úplně jinam.
Nic, já toho nechám, nebo mi z toho fakt mrskne :?

Půjdu dělat nějakou pozitivní činnost, abych na to nemyslela! Třeba loupat a strouhat kupu jablek, co tady zas mám!!! Když si je vysypu na zem a než každé omyju, tak se pro něj ohnu, výsledek bude stejný jak z krabičky sirek :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 15:59
matulienka píše:
Holky, jste vážně zlaté. Já už jsem ready, prostě to musím zvládnout pro naše mímátko.
Tak já honem vařím jídlo do mrazáku, aby tu velkej netrpěl hlady a večer jdeme pěkně na tu večeři a pak do kina, nenechám se tím vystrašit. A třeba bude zítra vše OK a mne pustí domů:-))

… anebo se to mímátku tak zalíbí, že si řekne, že než aby měla mamka nějakou potíž, vyleze raději samo. Aby mamka stihla ten začátek roku a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.8.06 16:00

Tamik jóóóó, tak to jsem si včera myslela u čištění bazénku a stěhování zahradní houpačky taky. A výsledek? Děsná bolest v zádech a na vnitřní straně stehen :evil: Ale třeba ti to jako vypuzovací metoda vyjde. Navíc, přece jen ty už máš po termínu, kdežto já mám času ještě dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí