Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
11.8.06 11:25
Len-til-kah píše:
Hlavně se mi dělá blujno, jak vidím ty naše metry - 1 day left - zlatý voči :roll: . Nejradši bych ho, mrchu, vypla :evil: .

Lentilko se koukni na můj metřík :! :! :! ,

Panoramka 4 km :?: Já minule stěží ušla jeden a byla jsem HOTOVÁ!!! No ale nebylo z toho nic, že bych se překonala a ty čtyři taky zkusila???

Joooo a jelikož na mě žádná vypuzovačka nefunguje, dneska jsem šla do radikálního řešení a když šla kolegyně zapřahat kočár s koníkama, jela jsem s ní! Bylo to super odreagování, ona se teda bála, ale zatím taky nic :wink: , třeba ale koníky zaberou a dojedu domů a ani nestihnu nanosit tu vanu :lol: !!! Hmmm, to bych to nesměla být já!

Cecetka vyvolávání se taky moc bojím, snad se to podaří bez toho :? !

matulienka ty už to sice nečteš, ale moc na tebe myslím a držím palečky, ať všechno dobře dopadne!!!

A vůbec, nepruďte s tím množstvím termínů, já mám jen jeden. Teďka co je lepší, žejo 8O !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.8.06 11:38

xaxka tak jo, souhlasím, vydržíme do 15.9. a pak se budem vytahovat co jsme si všechno za ty prachy nakoupili :lol: :lol: :lol:
Monaliso no, já nevím, jestli už se připravuju na nespavé noci, ale moc příjemný to není…a ke všemu vždycky když musím vstávat brzo třeba do poradny, tak se mi chce spát a když nemusím, tak vstávám takhle :evil:
Lentilko teda jestli budeš praktikovat tohle, tak z tebe ten prcek vyrazí závratnou rychlostí a ze mě asi taky, páč ho vytlačím smíchy :lol:
Holky, od rána mám takový slaboulince růžový výtok…říkám si, jestli mám volat do porodnice a stavit se tam projistotu na kontrolu (byla jsem naposled přes 10-ti dny) a nebo jestli je to ta „UFO“ zátka, kterou nikdo neviděl, ale existuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
11.8.06 11:39

Tamik - no, chodim sice pomalu, ale ty 4 km ujdu… hoooodne klidnou chuzi a par zastavkami za zhruba hodinu a pul… :lol: Vzdycky ale musim rozchodit tech prvnich 10 - 15 minut… :roll:

Teda tady se to rozjizdi… Matulienka, Anajka … ufff… doufam, ze jim to, holcinam, probehne dobre a rychle… a co nejmene bolestive…

No, jak uz jsem psala, nas drobek musi na svet do 15.8., jinak mi porod vyvolaji v den terminu (16.8.) :!
Doted jsem si uzivala velmi klidne tehotenstvi, ale priznavam, ze jsem ted lehce nervozni…
Jinak - na zacatku 32. tydne byla odhadovana vaha 2kg… tak to taky nebude zadny drobek… :lol:

Zacinam mit desnou tremu, kdyz si predstavim, ze ted to prijde a ja budu muset jet do porodnice.....
Nechodila jsem na zadny predporodni kurz… tak jsem fakt zvedava, jestli to rozdycham… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.8.06 11:40

janey UFO to klidně může být. Já chci taky vidět UFO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
11.8.06 11:41

janey - moji mamce ruzovym vytokem zacal porod… :wink: Nemela zadne velke kontrakce… takze to sleduj, jestli ruzovi vic… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 11:44

Janey, může to být zátka, ale spíš se přikláním k tomu, že začínáš rodit, holka :wink:

Že bych zítra psala na naše stránečky www.srpen2006.estranky.cz tři nová miminka? Matulienky, Anajky a Janey???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.8.06 11:45

Jo a Anajce taky držím pěstičky, ať to má rychle za sebou.

Panoramko já sice předporodní kurz mám, ale nevím, jestli si na nějaké rozdýchávání vůbec vzpomenu. Nedokážu si totiž vůbec představit, jaká to je bolest. A jestli bude hodně velká, tak se spíš stulím do klubíčka a na nějaké rozdýchávání nebudu mít ani pomyšlení 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.8.06 11:46

Joooo a taky krom jednoho jediného dne termínu netuším ani žádnou váhu, jako vy ostatní. Tak teď už fakt nevím, co je lepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 11:46

Holky, kamarádka mojí mamky je porodní asistetka. Bavili jsme se o těch předpokládaných váhách miminek v bříšku, a prý je to +/- 500g rozdíl. Já teda doufám, že spíš ten „-“, jak „+“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 11:47
cecetka píše:
Já sice předporodní kurz mám, ale nevím, jestli si na nějaké rozdýchávání vůbec vzpomenu. Nedokážu si totiž vůbec představit, jaká to je bolest. A jestli bude hodně velká, tak se spíš stulím do klubíčka a na nějaké rozdýchávání nebudu mít ani pomyšlení 8O

Čečetko, ono to „dýchání“ skutečně hodně pomůže při té kontrakci, a bolí to :roll: Z prvního porodu si pamatuju, že mi PA říkala, abych dýchala jako pejsek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.8.06 11:48
Tamik píše:
Joooo a taky krom jednoho jediného dne termínu netuším ani žádnou váhu, jako vy ostatní. Tak teď už fakt nevím, co je lepší!!!

To já taky ne. Naposledy, jak už jsem psala, odhadovaná byla v 30. týdnu necelých 1600 g. Já nechci mít obříka po manželovi. On mělporodní váhu 4,5 kg 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.8.06 11:49
Monalisa24 píše:
cecetka píše:
Já sice předporodní kurz mám, ale nevím, jestli si na nějaké rozdýchávání vůbec vzpomenu. Nedokážu si totiž vůbec představit, jaká to je bolest. A jestli bude hodně velká, tak se spíš stulím do klubíčka a na nějaké rozdýchávání nebudu mít ani pomyšlení 8O
Čečetko, ono to „dýchání“ skutečně hodně pomůže při té kontrakci, a bolí to :roll: Z prvního porodu si pamatuju, že mi PA říkala, abych dýchala jako pejsek :lol:

Jenže topsí dýchání je hrozně vyčerpávající a má se použít až v samotném konci 1. doby porodní, kdy už hlavička hodně tlačí, ale rodička ještě tlačit nesmí. Jinak kontrakce máme rozdýchávat hlubokým dýcháním do břicha. Už se teda vidím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.8.06 11:51

Monaliso, Panoramko to né, já mám ještě hodně času, určitě ještě nerodím…a hlavně mám to břicho pořád dost vysoko, nic neklesá, tak myslím, že to bude spíš to UFO :lol: Holky neblbněte, mám tu malíře, to by nešlo rodit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 11:54

Janey, aby Tě nakonec neodrodil ten malíř :lol:

Čečetko, ono můžeš rozdýchávat ty kontrakce i v 1. době porodní, ono to vážně ulehčí tu bolest. I když já spíš skučela, než prodýchávala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.8.06 11:54

Hmmm, já už asi pomalu začnu s předporodní hysterií!!!

A o dýchání taky nevim nic :roll:
Tééda, já mám zas hnus náladu!!! Ale to přejde, jdu na oběd, tak se to snad zlepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí