Poradna duly
Jana Čurdová
Baby jedny - vy si snad ze mě děláte kozy?!
Náš „provajdr“ nás na 24 hod odpojil od netu a vy tu sesmolíte deset stran textu!
Všechno už pozpátku nedočtu, na to jsem moc líná, ale jdu si počíst ty srandovní porody, co tu propaguje Čečetka
![]()
Lentilko moju ožralou míchací buchtu pro blbouny určitě ublemtej - budeš se oblizovat až za ušima
(to je tak poslední příspěvek co jsem stihla dočíst než nás ten magor vypnul
)
Nechci nic říkat, ale Monalisa24 se už celkem dlouho odmlčela!!!
Tak mám takové tušení, že bude další srpňátko nééé ![]()
Noggie jen aby ti to za 2 týdny Tamik neoplatila a nevyhazovala tě taky ![]()
Tamik to by dala někomu Monalisa vědět, že UŽ ![]()
Dneska mě štvete. Tady je tak mrvo
U mamin je to jasné, že nemějí kdy, ale co těhule? Vy snad už všechny rodíte? ![]()
Čečetko já bych se nechala vyhodit hned!
Už mi začínají chodit SMS typu : Uuuuuuuž? ![]()
Noggie že bys třeba každé ráno preventivně rozeslala sms, že ještě ne
![]()
No jo, ale kdo to má furt platit… ![]()
Baby, je tu fakt nějak mrtvo - já po 24 h nažhavená na slovní přestřelky a vy si všechny někde v klídečku rodíte !
Čečetko - ty NE! Ty čekáš na mě! ![]()
Noggie jasně, ale do Karviné nejedu. Já si to hezky odrodím v Krnově. Silvic mě zkrátka nadchla svým popisem
a už se těším na tu sl.doktorku (pozn. ona vypadá příjemně, tak snad to není tak velká
istka
)
Zase mě tlačí močák. To je děs. Pořád lítám na wc a vždycky je to jen pár kapek. Ach jo ![]()
Zase tu skoro vedu monolog sama se sebou. Tak já to raději vypnu a nakouknu jindy. No zítra si ne. Nebojte se holky, rodit ještě nebudu
ale jedeme ke tchánovcům do Bohumína, takže je to na celý den. A v neděli vám poslušně nahlásím, že jsem stále 2v1 ![]()
Monalisa24 píše:
Holky,jen rychlé info. V podbříšku mě píchá čím dál víc. Tvrdne a bolí… auuuu!!!
Jsem z toho vyplašená a hlavně hotová!!!
Jdu zkusit vanu, snad je to ono. Kdyby ne, tak ať mi nikdo netvrdí, že poslíčci nebolí, neb ho uškrtím vlastníma rukama
cecetka to bylo dnes ve 13:46
Od té doby ticho po pěšině!!!
41+0 je hnus!!! Nooo, taky se třeba dočkáš
!!!
Noggie já bych i šla, jenže pak jsem si přečetla pár těch popisů porodu a už bych asi zas nešla… ![]()
Kdybych toho prcka mohla dostat ven nějak v klidu, bez bolestí a tak. Jako když třeba nakoupíš
, to by byla pohůdka ne?
cecetka píše:
Zase mě tlačí močák. To je děs. Pořád lítám na wc a vždycky je to jen pár kapek. Ach jo
Já taky. Si říkám jak se mi moc chce a ono dvě tři kapky…
, člověk se naběhá ouplně zbytečně!!!
Ještě nechóóď!!! Vždyť sama jsi psala, jak je tu mrtvo!