Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
12.8.06 15:17

Ahoj holčinky,

nějak se dnes po bytě jen „ploužím“, posly jsou silný jako prase… kdo tohle má vydržet? Včera už jsem byla fakt rozhodnutá jet si to pěkně odrodit, ale Vojtíšek se uklidnil a dnes je to nanovo. Booože, já určo ty porodní bolesti nepoznám, tak se jen modlím, aby mi praskla voda, jináč to odrodím doma nebo co :roll:
Chtěla jsem teď jet s klukama ke tchýni, uvařila výýýborný obídek… to já sebe a synka odbyla rybíma prstama a bramborem, nějak nejsem schopná nic uvařit. Došla jsem na parkoviště k autu, tam jsem musela jít na bobek, jak mě bolí snad celý člověk a zase se vrátila domů - cca 50metrů. Toť dnešní moje procházka. Nooo, už abychom rodili, tohle není normální :?

Moooc myslím na Matulienku!!! A Anajka už by to měla mít za sebou, když měla včera 5-ti minutovky ráno v 9hod., ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.8.06 16:27

Monalisa24 hele hele, co tu ještě po včerejšku strašíš???

Len-til-kah já si hlavně taky neumím představit nějaké omezování jídla. Na tohle jsem hrozně nedisciplinovaná :roll: . Ale co nadělám, když něco bude vadit, tak budu holt o hladu 8O !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.8.06 16:33

Tamiku, nooo, jaksi mám pocit, že tu budu strašit ještě stráááášně dlouho :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.8.06 16:37

Monalisa24 kdo z nás dýl :? :?:
Musíme se nějak rozveselit!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.8.06 16:42

Tamiku, tak schválně:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.8.06 16:46

Monaliso jsem dost pesimista :( , teď procházím diskusi o vyvolávání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.8.06 17:07

Jééé, hoď mi sem odkaz, já se tam juknu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.8.06 17:13

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Tak třeba tady, když projdeš diskuze na téma Porod, je jich tam víc. Ale vesměs se všude píše to samý a mě to snad jen ještě víc deptá :( !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.8.06 17:17

Stejně je to sranda… pořád se tu přebdbíhalo… a nakonec my, co už máme mít mimi u sebe budeme rodit na konci srpna:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.8.06 17:18

Baby neblbněte 8O a přestaňte se deptat ještě jinou diskusí :roll: . Radši se o něco vsaďte - vyhrává ta, co vydrží dýl :wink: - ať se má člověk aspoň čím utěšit :! … (Lituju vás mnohem víc než sebe a to je co říct :oops: :lol: :lol: !!!)

Monaliso - už mám zase ten tvůj tlak na konečník :lol: :lol: :lol: (porod to ale určitě neeeejni :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.8.06 17:31
Len-til-kah píše:
Monaliso - už mám zase ten tvůj tlak na konečník :lol: :lol: :lol: (porod to ale určitě neeeejni :roll: ).

…budu trošku hrubší… mě už se ani s…t nechce!!! :lol:
Se z toho asi po…u 8) !!! Žáha mě začla pálit tak, že je to už zas hnus, to ani nemůžu nezřízeně žrát!!! Nebo to prostě přežeru, teta donesla zákusky!

Monalisa24 mě to tak srandovní nepřipadá…

Hlavně nedavno někdo machroval, jak se jmenujeme srpen a ani ne v půlce už je 20 srpňátek na světě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.8.06 17:35

Ahoj holky Tak jsem zpatky a uz jen tak neodejdu :lol:

Od vcera jsme doma :D mooos se mi po vas styskalo :oops: :lol:

Pro ty co teprve ceka porod,tak vam popisu muj :twisted: at vam dodam odvahu :lol: protoze to bylo jeste lepsi nez ten prvni a to muj prdola je slune :lol: Pro informaci: jmenuje se Gabriel-Enzo (to je italske jmeno po dedeckovi s pritele rodiny) vazil 4400g a meril 56 cm 8O trhnul rekord v nemocnici a vsichni se na nej chodili divat 8O byli jsme popularni :lol:
jo a muj porod byl dobry,ve 3 hodiny rano mi zacaly kontrakce po 5 minutach v 5 hodin jsem se rozhodla vzbudit pritele :lol: ze teda pojedem v 5.45 jsme byli v nemocnici,v 6 hodin mi odesla voda(jeste ze to nebylo v aute,to by bylo super…a v 11.01 se narodil prdola,tlacila jsem ho pouhych 15minut(coz neni moc) a kdyz ho vsichni videli,tak tomu neverili,ze s tema mirama a vahou nesel cisarem a ze budu mit jenom 2 stehy.
Dam hned fotky do galerky…vypada jak 2 mesice stare miminko(taky obleknem jenom velikost 60cm) takze vse co jsme koupili daruju do nejake organizace a pritel musel jit hned kupovat dalsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.8.06 17:47

Cinq - mě z tebe picne 8O - jak může špageta jako ty takhle rodit :lol: … ty bys těch dětí měla mít nejmíň deset, jsi superžena :idea: !

Tamiku - o tom, že se to tu jmenuje Srpen, jsem pindala já :? - akorát se teď bojím, že bych se spíš měla zařadit do Září :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.8.06 17:54

Cinq tak tě vítám doma i s prckem (teda obříkem :lol: ). Tys nám taky chyběla. A teď když tu není ani Matulienka, je tu docela mrtvo. Je pravda, že někteří tu trpí samomluvou - viď Cecetko .
Já stíhám tak maximálně číst, reagovat minimálně. Teď jsme přišly z vycházky a Terezka ještě spí, tak můžu i něco napsat.
Jen pro pobavení - nejede nám od včera výtah :twisted: , takže tahám kočár i s Terkou do pátého patra pěšky. Teď když jsem se plazila nahoru (manža samozřejmě pomáhal) jsem málem vypustila duši :( !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.8.06 18:02

Lentile myslim,ze jsi to psala ty,ze prsa nejak nerostou ani v tehu,ja jsem to tu psala taky,ze me priroda nenadelila nic ani v tehu…ted je mi i podprsenka velikosti C mala,kdyz pritel videl moje prsa vcera,tak cumel asi takto 8O 8O 8O 8O a rekl,ze na takove obry sahat nechce :lol: ze chce zpatky moje tresne :oops: :lol:

Milhauska Tak to ti nezavidim,tahat se s kocarem 8O A jak se ma Terezka :?: Kojite?Nam to nejak moc nejde…a jak spinka?Gabinu mi prospal hned prvni noc 6 hodin a jinak se budi jednou za noc a pres den asi tak po 3-4 hodinach…doufam,ze mu to vydrzi hooodne dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí