Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
12.8.06 09:23

Tak Matulienka zatim zadne mimi. Lezi v porodnici, ma od vcera kontrakce, ale neotvira se. Dnes ji delali Hamiltona, takze pokud TO dnes samo neprijde, zitra asi vyvolani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.8.06 09:45

Dobré ránko, tak já se přidávám k nespavcům, dneska v noci jsem opět strávila minimálně 3 hoďky otáčením se a marnou snahou usnout :roll: Já chci zpáááátky svůj mědvědí spánek :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.8.06 11:00

Čauky, tak nám byl po menším výpadku zprovozněn internet :? … vidím, že se tu rozmáhá globální předporodní depina :roll: - kdybyste viděly mě - jak mě něco někde píchá, tak to ještě jde, bo mám naději :idea: , ale jak mi nic není (a to je většinou), tak sedím a čumím doblba jak masový vrah po lobotomii 8O , příp. rovnou roním krokodýlí slzy :oops: … Pfff :evil: .

Hlavně jste mě ale pobavily s tím klystýrem - jako že si můžu vybrat :idea: - už se vidím: Sestři, já tu prdel přece jen nemám tak velkou, aby se to tam všecko vlezlo :wink: , dejte mi radši tu menší bandasku :lol: :lol: :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.8.06 11:32

Ten klystýr si ale nemusíte nechat dát, mě se ptala porodní asistentka, jestli ho chci a fakt se není čeho bát, je to docela dobrý na pročištění a pokud máte před porodem průjem, tak vám ho vůbec dávat nebudou. Spíš jde o ten pocit, že tam člověk nevytlačí i něco jinýho :lol:

Teda chudák Matulienka si to asi docela užívá, snad to bude mít brzo holka za sebou a mimíska v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.8.06 11:36

Holky, můžete mi někdo prosím poradit, jak založím nové téma? Když kliknu dole pod diskuzí na nové téma, tak mi to nějak nenabízí, kam to chci zařadit, tak tady nechci dělat zmatek na emimi…
Prosím, poradíte mi někdo? Díky díky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.8.06 11:41

Saary - a nezařadí tě to automaticky do skupiny témat, ve které právě jsi, když to Nové téma zakládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.8.06 12:00

Lentilkah - aha, to mě nenapadlo, tak to jdu zkusit. díky za radu, při nejhorším to holt bude jinde, než chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.06 12:36

Ahoj „neaktuálnější těhulky na emiminu“ :)

Jsem listopadová a k vím jen nakukuju(no nejsem sáma od nas tady šmíruje víc holek, to víte to porodní vrušení nás fascinuje :oops: )

Chtěla jsem jen potvrdit,že klistýr je normální dávka 0,5l a když to nějak nejde(nebo mamina měla zácpu) tak víc,ale 2l nééééé 8O

Jo a ktomu co píše Panoramka tak se podle porodníku musí ve všech porodnicich počítat podle nějakýho"stejnýho klíče" tak volí PM…
Já bych to měla mít taky počítani podle početí(vyzvracela jsem totiž antikoncepci a je teda jasný,kdy k tomu mému Vicky/Ricky došlo :lol: ) ale řekli mi, ať si to nekomplikuju, že vypovidající je PM

Petulinko, takže jsi fakt 40 a něco 8)

Jinak vám všem moc a moc držím palce,na Matuelinku u nás v Listopadu taky mic myslíme(pár holek ji tam zná) a vůbec, žádne depky…Já bych s vámi hned měnila než ještě 15týdnu těhu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.8.06 13:27

Teda holky, kde všechny vězíte?? :?
To už rodíte? No teda tady je pěkně mrtvo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.8.06 13:29

Saary , patláme obědy a útrpně čekáme, kdy rodit začneme :roll: … (tak se ti to nakonec s tou diskusí povedlo :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.8.06 13:39

Ahojky, tak musím říct, že kolega, zkušený zootechnik opět přestřelil a žádný porod se nekonal. Přítel sice podotkl také, že jsem zelená, ale tím to haslo!
Dneska přijde ve tři návštěva, do té doby musím dojet domů a upéct štrůdl… Nějak jsem si to špatně rozplánovala :roll: !!! List. těsto v mrazáku, Tamik v práci…, přítel na fotbale, jablka nenastrouhaná…
Možná návštěva utře!

Nooo, monitor asi nic. Doktor na něj koukl, udělal klikyhák a řekl, že v pondělí mám přijít do devíti dopoledne.
Sestry jsem se ptala co jako potom, tak prý mi asi na noc dají nějakou tabletu, ale jako že podle nálezu a pak v úterý začnou vyvolávat, nebo co.
To jsem z toho fakt celá nakřivo :( !
Ale sestřička byla jinak moc milá a dokonce jsem si nahrála malou Taminku na telefon :lol: , tak až přítel dorazí z fotbalu, musím mu to pustit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.8.06 13:46
Len-til-kah píše:
Saary , patláme obědy a útrpně čekáme, kdy rodit začneme :roll: … (tak se ti to nakonec s tou diskusí povedlo :wink: ).

Já dneska mazaně nic nepatlala!!! Obědnala jsem si v práci do kastrůlku, jako správná hospodyňka :lol: :lol: :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.8.06 13:53

Tak si holky tehulky pekne ty obidky uzivejte, protoze ja jsem na dietce kvuli kojeni, mam hrozny strach, aby mala nemela po necem boleni nebo sem i neosypala. Nekdy si rikam, ze mi to brisko chybi, ale kdyz ji vidim, tak uz bych nemenila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.8.06 13:58

Saary já to vidím, že dneska a zítra budu pokračovat v nezřízeném žraní, abyhc si to ještě užila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.8.06 14:11

Saary - já se v jídle moc omezovat neumím :oops: a kamarádka, která kojí, říkala, že spucne všecko bez problémů. Jenom na začátku prý vždycky zkusila jen jeden nějaký druh jídla, který by mohl způsobovat problémy (co jsem četla na netu, tak se do této skupiny potravin řadí skoro všechno, co by mě napadlo strkat do pusy 8O 8O 8O ...... no všechno úplně nééé :lol: , ale chápeš, jak to myslím :lol: ), počkala jeden, dva dny, a když se nic nestalo, klidně tu potravinu zařadila do jídelníčku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí