Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
12.8.06 23:34

Monalisa-držím palečky!

Jo, tak jsem četla, že i zátka může být taková voda. Tak počkám. Nic víc od té doby neteče. Je mi akorát pořád blbě od žaludku a břuch se bouří. Poslíčky se hlásí. Už zase vidím tu krutou noc :twisted: . Já bych tak spala a nejde to :evil: Už mám z toho nerva. Manžílek je ze mě taky hotovej :! Prej, abych už porodila, jsem už fakt nervní a depresivní 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
13.8.06 05:24

Dobré ránko, holky :D

opět už nemůžu spát :evil: tak vám jdu přepsat SMSky od Matulienky . Omlouvám se, že až dneska, ale včera jsme byli celý den u tchánovců a přijeli domů až po smé večer. V autě mi zase příšerně tvrdlo břicho, takže jsem to šla uvolnit po příjezdu domů do vany, stahy povolily a tak jsem šla rychle spát, dokud mě nic nebolelo.

Monaliso taky držím pěstičky, aby tošlo rychle a bez koplikací :D

A teď zprávy od Matulienky :
Pátek 10:06 hod.: ** Ahojíček, tak jsem v nemocnici, tlak opět vysoký, ve dvě jdu na zátěžový test, pak vyvolávání. Všechny moc zdravím. Matulienka **
Pátek 15:07 hod.: ** Začínám mít pravidelné kontrakce. V 5 hod. jdu na sál na indukci. Tak asi brzy budeme mít (v sobotu) mimi. Dík za podporu. **
Sobota 07:29 hod.: ** Krásné ráno. Kontrakce byly celou noc, ale neotvírám se. Dnes budou rozhodovat, co dál. Všechny moc zdravím. Chybíte mi. **
Sobota 18:25 hod.: ** Tak mám čipek skoro dole, pokud to nebude v noci, což prý nebude, tak zítra jdu na vyvolání. Stahy mám jako prase, tak doufám, že mimi pochopilo, že musí ven. **
Sobota 20:17 hod.: ** Já už to zvládnu. Víc jak den už bolesti nebudou. Tak zítra se ozvu doufám s Tadeáškem. **

No řeknu vám, žádná slast. Božátko naše malé, proč ji tak dlouho trápí? Copak s tím nemůžou nic dělat? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
13.8.06 05:48

Tak jsem si vás v klidu dočetla :D

Cinq vítám tě doma a gratuluju k takovému obříkovi 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
13.8.06 08:52

Jezkovy 8O Chudak Matulienka … No doufam, ze uz ma Tadeaska u sebe… :roll:

Ja se citim cim dal lip a to me desi… :? Mame 4 dny na to, aby se prcek rozhodl narodit se, jinak za nej rozhodnou jini… Bojim se, bojim… :?
Vcera vecer jsme byli na prochazce - asi 3 km… a ja ‚behala‘ jak srnka… :?
Nic me neboli, jen me mrnous vsude tlaci… :roll: To je pech… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.8.06 08:58

Dobré ráno holky,
doufám, že už to bude mít Matulienka brzy za sebou!!

Copak Monalisa??

Já jsem pořád 2 v 1. Mimi má čas do úterý do večera, jinak v 7h ve středu na vyvolání! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.8.06 09:37

Ahoj vespolek :wink: - vidím, že se to tu opět rozjíždí s porody! :lol:
Cinq teeeda ty jsi fakt superžena 8O Gabrielek je moc hezký, vypadá to, že jsi mu pěkně vyžehlila obličejík, než jsi ho vypustila do světa… :lol: :lol: :lol:
Ani se těm frantíkům nedivím, že na tebe zírali, žes porodila takové chlapisko jen tak mimichodem 8O Nedávno jsem četla jeden deníček od mamin v zahraničí, nějaká holka tam popisovala porod v USA (mimi mělo podobné rozměry jako tvůj synátor) a popsala to tak drasticky, že mě obcházela hrůza :? :? :? - něco ve stylu „proboha tak obrovské dítě, málem jsem umřela“ :?

Holky, já pořád nic, je mi fajn, nic mě nebolí, malá se hýbne párkrát za den, aby se neřeklo (hlavně po čokoládičce :wink: ) - já budu asi chronicky těhotná nebo co… :? :? :? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.8.06 09:54

Ahoj babulky,

tak krásne ránko, mňa zobudili bolesti ako prasa :roll: , som myslela, že je to zase len taká jednorázovka a už tu trpím skoro hodinu. Vždy mám pár minút kľud a poviem si je to za mnou a potom to začne znova. Už som skackala aj na lopte, ale nezdá sa mi, že by to pomáhalo. Malo som aj jednu prehánku na WC, tak uvidím, čo z toho nakoniec bude. Ale žiadna voda ani zátka neodchádzajú, viem, že nemusia. Pokiaľ tie strašné bolesti neprejdú, asi pôjdem do nemocnice - snáď to nie je kvôli tomu včerajšiemu pádu, lebo fakt mám pocit, že to bolí NONSTOP. A keď sú to len poslíčci - tak ich nechcem, však tí ma môžu takto trápiť ešte aj nejaký ten týždeň :roll: :roll: :roll:
Ešte ma tak napadlo, keď mi tá anesteziologička hovorila, že cez víkendy ona nechodí pichať EDU, tak keby mi robili cisársky, to ma budú rezať za živa, alebo mi povedia, nech to predýcham, veď pani doktorová chce mať cez víkend kľud :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.8.06 10:00

Mimulik - zkus to s horkou sprchou, to rozhodne. Ale podle mě „už je to tady“ :wink: Drž se, holka, a do nemocnice raději jeď a ten pád jim přiznej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.8.06 10:09

Téééda, tady to fakt jede!!!

Monalisa24 sice už třeba máš drobka v náručí, každopádně - držím moc palce!!!

Mimulik ty radši koukej frčet!!! Ještě po tom pádu :roll: !

verulinka já tu taky pořád straším :) a taky furt nic!!!

A já frčím kouknout do galerky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.8.06 10:13

Jůůůů, v galerce moc moc krásná miminka!!!

Cinq ty jsi velký MAZÁK!!! A dětem to spolu moc sluší!

Polin Michaelka je taky tááák nádherná!

Už se taky na tu naší princeznu těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.06 10:13

Mimulik - to vypadá, že to je ono, tak šupaj do porodnice, za chvíli budeš mít mimíska u sebe :wink: Držíme ti palečky, ať to máš rychlý a bez problému.

Cinq - krásný chlapík se ti narodil, když si představím, že má skoro o 10 cm víc, než Klárka… :D Moc gratuluju.

A co Matulienka, snad už to má chudák za sebou, to bude vydřený miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
13.8.06 10:14
Panoramka píše:
Jezkovy 8O Chudak Matulienka … No doufam, ze uz ma Tadeaska u sebe… :roll:

Ještě nemá. Psala ráno, že snad nebude křičet. Jsem jí napsala, ať klidně kříčí, nadává, kope do stěny, pokud se jí uleví. A ať kašle na to, co budou na ty „scény“ říkat PA, protože ony nerodí a je TO nebolí :evil: Jinak prý ji slíbili, že v 9:45 dostane první tabeltu na vyvolání. No po dvou dnech kontrancí už snad je na čase, ne? :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
13.8.06 10:15

Mimulik vlez si do horké vany nebo sprchy a pokud to zintenzivní, tak je to ono a vyrážej na cestu. A i kdyby to byli jenom poslíčci, tak jeď, protože jistota je jistota a nechceš přece porodit doma 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
13.8.06 10:21

Zase přijdu, něco napíšu a všichni odejdou. To je, jako byste prchaly přede mnou 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.8.06 10:30

Mimulik - držím pěsti, ať je to ONO :D :!

Já jsem dnes usnula až v pět! Ta žáha! To je noc co noc horší! :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí