Poradna duly
Jana Čurdová
Taky se přidávám s gratulací novým maminám
a tiše závidím pšššššššššššššššt ![]()
NelloB těžko říct, proč to nejde. A dáváš tam ten správná BBCode? Tak vyzkoušej třeba jiné stránky na metřík
Nello_M neboj, taky se dočkáš. Mimi musí prostě ven. I když, je to nekonečné čekání, kdy UŽ, že? ![]()
Monaliso, Matulienko, Anajko - velikánská gratulace k miminkům!!!
Tamik: Od rána od 10h silné poslíčky. Ve 12h jsem si dala vanu a poslíčky zesílily. Odpoledne jsem byla z toho tak unavená, že jsem si šla s Verunkou i manžílkem lehnout, ale neusnula jsem. Poslíčky jsou stále. Myslím, že teď o něco slabší. Odpoledne to bylo jednu hodinu pravidelné.
Ještě chci počkat, manžílek vyspává, kdybychom jeli v noci, aby byl fit!
Verulinka tak snad!!! Moc ti to přeju, ať je to hlavně v pohodě (v rámci možností samozřejmě
).
Já už začínám mít infarktózní stavy, furt jen jedno velké NIC!!!
Když nepočítám občasné píchnutí někde, bolesti kostí a to vše ostatní, na co si všechny stěžujem.
NellaM nebóój, já jsem tu ještě taky
!
Verulinka - držíme s Nelli pěstě seč můžeme ať to máš brzy za sebou!!!!!
NellaB já nevím jistě, ale myslím, že ten metřík musí začínat a končit tím img v hranaté závorce. Ty tam toho máš nějak moc - teda před tím img.
Tamiku, Cecetko díky za podporu, je to už fakt na palici. Nejhorší jsou ty NEUSTÁLÝ telefonáty. Taky začínám plašit, jestli se mi nekazí voda, prostě jestli je všechno v pořádku
Asi budu muset hodit oko i k záříjovým čekatelkám, jistota je jistota ![]()
Monaliso, Matulienko, Anajko velikánská gratulace k mimískům!!!
NellaM neboj se, všechno je OK! Kdyby se dr. něco nezdálo, už bys tu nestrašila
!
Na mě zas jde depka, jelikož si začínám uvědomovat, že jsme tu poslední večer tahle sami bez miminka.
Nevím pořádně co se zítra bude dít (teda trošku v kostce od sestry, ale stejně
), ještě chci projít tašku, navíc se musíme domluvit s někým známým na venčení pejska, chci si hodit ještě poslední klidnou vanu… uáááááá ![]()
Tak to uteklo ![]()
Nooo a navíc procházím ty diskuse o vyvolávaných porodech.
Moc gratuluju všem novopečeným maminkám!!! ![]()
Tamiku tak se drž, určitě to bude OK!
![]()
Lentilko dneska máš absenci - UUUUUUUUUUŽ???
![]()
Ahojky. Moc gratuluju vsem novopecenym maminkam!!! Hezky se to rozrodilo ![]()
Tamík - na diskuze se vykašli. Stejně to má každý jinak, a Ty to můžeš mít bez problémů. Nestresuj se.......
Tamik: držím pěsti, ať to dopadne co nejlépe!!!
Tak jsem právě spucla půl litru krupicový kaše. Jestli se po tomhle nepos.. tak to bude zázrak. Jenže ona byla taaak dobrá.. ![]()
Jdu se teď naložit do vany. Ještě si jí můžu dosyta užít, tak si to vychutnávám.
Mějte se a smějte se a nám, co ještě čekají s napětím na „vylodění“, přeji pevné nervy a málo bolestí.
Kačkač
Tamiku jdeš zítra na vyvolání? Jestli ano, tak moc držím palce!!!! Kde budeš rodit? Já jdu zítra v devět taky na kontrolu, tak doufám, že si mě tam taky nechají! Hodlám za to bojovat jako lvice
![]()