Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
14.8.06 12:38

Ahoj tehulky i maminky

tak jsem stihla precist posledni tri stranky :roll: jinak me porad zamestnava mimco. :D uz si na sebe trosku zvykame a vime, co od sebe muzeme cekat :lol: dneska jsem se i docela vyspala, maly spinkal od osmi do pul druhe 8O takze zatim nas rekord :wink:
za chvili prijde detska doktorka, jsme sice doma uz od stredy, ale mela dovolenou, tak jsem zvedava, co se dovim

mam dotaz ? vy uz chodite s mimcem ven ? 8O me se nejak nechce 8) a jak resite kojeni ? proste kdekoliv a kdykoliv ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.8.06 12:43

a koukam, ze bych si mohla zmenit metrik :lol: :lol: necham to, az prijde manza domu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.8.06 12:58

Yoursun - my uz ven chodíme, ale jenom na krátké procházky, protože kojení nám moc zatím nejde jinde, než doma, prostě na to obě potřebujeme klídeček, ale pokud jsi v pohodě schopná nakojit kdekoliv, tak asi není problém jít ven, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.8.06 13:06

Saary : no ja jsem venku prave jeste s mimcem nebyla, jednou ale budu muset :D problem je spis v tom, ze si nemam co oblect a bricho mam porad jak v polovine tehotenstvi :cry: netusila jsem, ze to zavinovani delohy trva tak dlouho :roll:

kdybych sla ven, tak bych zrejme byla nucena kojit verejne, protoze ten muj otesanek by nepockal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.8.06 13:10

Čauky Yoursun - my chodíme ven od čtvrtku. No, já byla v so a v ne a byla jsem z toho dost zbitá. Při delší chůzi mě pořád bolí spodek, jako bych tam měla 10-ti kilové závaží a to mě táhlo stále dolů. Teď spíme na terase.,…vlastně slyším, že nespíme, tak letím houpat.Zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.8.06 13:10

Yoursun - a zkoušela jsi stahovací kalhotky? Mně se zatáhlo bříško docela hezky už po týdnu používání stahovacích kalhotek a některé svoje věci už oblíknu, i když ne všechny samozřejmě. Určitě ven vyražte, protože mimču to prospěje a tobě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.8.06 13:22

Polin : ahooooooj, tak to jo, hezky nam bez nevestu zkontrolovat, at ji nic nechybi :wink: ja jsem zatim zase nenasla odvahu mrknout na jizvu :lol:

Saary : no, ja zatim nosim ty sexy sitovane, pac mam nechat jizvu po cisari co nejvic vetrat, navic je to bricho porad dost citlive, tak si nejak neumim predstavit, ze bych ho stahla :roll: ja se bojim ho zatahnou i vdechnutim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.8.06 13:27

Polin : jinak mam porad horrorove sny o nemocnici, deset dni stacilo a jeste se krasavec divil, ze chci domu :twisted: :lol: dokonce me na posledni noc soupli jeste k jine holce (bylo ji 19) a ta byla teda pripad :roll: fakt uz nechci nemocnici nikdy videt :evil: :D

jinak jsem psychicky nevydrzela a zakoupila monitor dechu, abych se aspon trochu vyspala, akorat ho kazdy vecer a rano prenasim z jedne postylky do druhe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.8.06 13:27

AHOJ holky,

do fotogalerky dám 2 čerstvé fotky malého Tadeáška od Matulienky
a fotku naší Verunky taky z porodnice :-)
Jinak Matulienka vám tady potom sama popíše svůj úžasný krátký porod malého Tádíka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.8.06 13:28

a jeste dotaz ? davate na jednorazovou plinku jeste obycejnou kvuli kyclim ? teda jako prevenci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.8.06 14:46

Hezký mimča, holky, už chci taaaaky :cry: !!! Ale je hrozný, jak to rychle utíká!!! Že Marťanovi bude už letos :roll: osm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.8.06 15:15

Yoursun - u mě tady vedou pořád síťkované. Jo, vypadalo to, že Krasavec by si nás tam nejraději sušil. Mě tady říkal, proč tak spěchám domů, ať si tam ještě trošku odpočinu :lol: :lol: . To si teda odpočinek představuji jinak, než v pět ráno budíček: „Dobré ráno, maminky, změřte si teplotu.“ :D :D . To se raději nevyspím s tím svým pokladem. Právě mi předvedla hysterickou scénku. Poté, kdy mi kompletně vycucla oba prsy, přišlo na řadu mazání a masáž bříška, protože třeba jsou to prdíky. No a když jsem se chystala, že tedy znovu zkusím přiložit a vstala jsem s ní a přešla z kuchyně do obyváku, tak během 5-ti sekund klid a spala. Myslím, že s námi začíná pěkně cvičit. No, právě jsem je vyšoupla s tatínkem na špacír. Valím pověsit prádlo a trošku si ducnout, než se mi smečka vrátí. A mimochodem, máme v rodině další šťastnou údálost. Manželova sestra čeká dvojčata :lol: :P 8O . Tož to bude v dubnu záhul a my už budeme z nejhoršího venku 8) 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.8.06 15:28

Holky, já už splácala metřík, ale zobrazuje se mi jen adresa, jak ho zviditelnit :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.8.06 15:30

Jupíííííí, jsem to ale šikula. Tak a už fakt jdu věšet to prádlo. Páček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.8.06 15:35

Yoursun my chodíme ven hned od začátku - dětská to doporučila. Teď už klidně na celé odpoledne ( kojíme kdekoliv a kdykoliv ), ze začátku jen na hodinku (ono bylo dost ošklivo). Už jsme byli i na celodenním výletě, tříhodinovou cestu autem Terka stejně prospala a pak byla na čerstvém vzduchu v kočárku.

Jo a plínu navíc dávám až teď - už jsme po kontrole kyčlí a dr. nám to doporučil. Zatím na tři týdny do další kontroly, ale Terka má dispozici po mě. Já nosila dečku skoro do roka :evil: a oni se tím sychrujou. Jen tak bych jí ale nedávala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí