Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tehulky i maminky
tak jsem stihla precist posledni tri stranky
jinak me porad zamestnava mimco.
uz si na sebe trosku zvykame a vime, co od sebe muzeme cekat
dneska jsem se i docela vyspala, maly spinkal od osmi do pul druhe
takze zatim nas rekord ![]()
za chvili prijde detska doktorka, jsme sice doma uz od stredy, ale mela dovolenou, tak jsem zvedava, co se dovim
mam dotaz ? vy uz chodite s mimcem ven ?
me se nejak nechce
a jak resite kojeni ? proste kdekoliv a kdykoliv ?
a koukam, ze bych si mohla zmenit metrik
necham to, az prijde manza domu ![]()
Yoursun - my uz ven chodíme, ale jenom na krátké procházky, protože kojení nám moc zatím nejde jinde, než doma, prostě na to obě potřebujeme klídeček, ale pokud jsi v pohodě schopná nakojit kdekoliv, tak asi není problém jít ven, ne?
Saary : no ja jsem venku prave jeste s mimcem nebyla, jednou ale budu muset
problem je spis v tom, ze si nemam co oblect a bricho mam porad jak v polovine tehotenstvi
netusila jsem, ze to zavinovani delohy trva tak dlouho ![]()
kdybych sla ven, tak bych zrejme byla nucena kojit verejne, protoze ten muj otesanek by nepockal ![]()
Čauky Yoursun - my chodíme ven od čtvrtku. No, já byla v so a v ne a byla jsem z toho dost zbitá. Při delší chůzi mě pořád bolí spodek, jako bych tam měla 10-ti kilové závaží a to mě táhlo stále dolů. Teď spíme na terase.,…vlastně slyším, že nespíme, tak letím houpat.Zatím
Yoursun - a zkoušela jsi stahovací kalhotky? Mně se zatáhlo bříško docela hezky už po týdnu používání stahovacích kalhotek a některé svoje věci už oblíknu, i když ne všechny samozřejmě. Určitě ven vyražte, protože mimču to prospěje a tobě taky.
Polin : ahooooooj, tak to jo, hezky nam bez nevestu zkontrolovat, at ji nic nechybi
ja jsem zatim zase nenasla odvahu mrknout na jizvu ![]()
Saary : no, ja zatim nosim ty sexy sitovane, pac mam nechat jizvu po cisari co nejvic vetrat, navic je to bricho porad dost citlive, tak si nejak neumim predstavit, ze bych ho stahla
ja se bojim ho zatahnou i vdechnutim
Polin : jinak mam porad horrorove sny o nemocnici, deset dni stacilo a jeste se krasavec divil, ze chci domu
dokonce me na posledni noc soupli jeste k jine holce (bylo ji 19) a ta byla teda pripad
fakt uz nechci nemocnici nikdy videt
![]()
jinak jsem psychicky nevydrzela a zakoupila monitor dechu, abych se aspon trochu vyspala, akorat ho kazdy vecer a rano prenasim z jedne postylky do druhe ![]()
AHOJ holky,
do fotogalerky dám 2 čerstvé fotky malého Tadeáška od Matulienky
a fotku naší Verunky taky z porodnice ![]()
Jinak Matulienka vám tady potom sama popíše svůj úžasný krátký porod malého Tádíka ![]()
a jeste dotaz ? davate na jednorazovou plinku jeste obycejnou kvuli kyclim ? teda jako prevenci ![]()
Hezký mimča, holky, už chci taaaaky
!!! Ale je hrozný, jak to rychle utíká!!! Že Marťanovi bude už letos
osm.
Yoursun - u mě tady vedou pořád síťkované. Jo, vypadalo to, že Krasavec by si nás tam nejraději sušil. Mě tady říkal, proč tak spěchám domů, ať si tam ještě trošku odpočinu
. To si teda odpočinek představuji jinak, než v pět ráno budíček: „Dobré ráno, maminky, změřte si teplotu.“
. To se raději nevyspím s tím svým pokladem. Právě mi předvedla hysterickou scénku. Poté, kdy mi kompletně vycucla oba prsy, přišlo na řadu mazání a masáž bříška, protože třeba jsou to prdíky. No a když jsem se chystala, že tedy znovu zkusím přiložit a vstala jsem s ní a přešla z kuchyně do obyváku, tak během 5-ti sekund klid a spala. Myslím, že s námi začíná pěkně cvičit. No, právě jsem je vyšoupla s tatínkem na špacír. Valím pověsit prádlo a trošku si ducnout, než se mi smečka vrátí. A mimochodem, máme v rodině další šťastnou údálost. Manželova sestra čeká dvojčata
. Tož to bude v dubnu záhul a my už budeme z nejhoršího venku
.
Holky, já už splácala metřík, ale zobrazuje se mi jen adresa, jak ho zviditelnit
![]()
Jupíííííí, jsem to ale šikula. Tak a už fakt jdu věšet to prádlo. Páček ![]()
Yoursun my chodíme ven hned od začátku - dětská to doporučila. Teď už klidně na celé odpoledne ( kojíme kdekoliv a kdykoliv ), ze začátku jen na hodinku (ono bylo dost ošklivo). Už jsme byli i na celodenním výletě, tříhodinovou cestu autem Terka stejně prospala a pak byla na čerstvém vzduchu v kočárku.
Jo a plínu navíc dávám až teď - už jsme po kontrole kyčlí a dr. nám to doporučil. Zatím na tři týdny do další kontroly, ale Terka má dispozici po mě. Já nosila dečku skoro do roka
a oni se tím sychrujou. Jen tak bych jí ale nedávala. ![]()