Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26853
15.8.06 11:45

Verulinko někdy to jde na vyvolání i rychleji než samo. Tak třeba to budeš mít za pár hodin za sebou. Držím palečky, ať to jde co nejrychleji.

Holky, jdu taky něco pojíst. Ráno venku krásně svítilo sluníčko, teď to vypadá na déšť. Jestli začne pršet, hodím si po obědě šlofíka :wink: HEČ HEČ maminy, my těhule ještě můžeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.8.06 11:48

Cecetko:
Bude to skoro dva týdny! Také mi ho dělali před týdnem a včera. Vždy pak špiním, bolí mě břicho a odejde hlen a nic.
Mám strach, aby to vyvolání netrvalo dlouho!
Také jsem zvědavá, jak bude mimi velké, protože mi na začátku těhu říkali tak 4,5kg.

Kamarádka byla na utz než ji vezli na sál a zjistili, že mimi má 3,3 kg a když porodila mělo 2,8kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.8.06 11:48
Verulinka píše:
Další vyvolání, to je mi tě líto, lepší rodit normálně, já se toho tak bojím, že to tak dopadne :cry: . Mě ujišťovali, že měří PŘESNĚ! Tak uvidíme :P
Nejsem z toho nadšená!! Ale co se dá dělat, už týden mi říkají, že porodní cesty jsou nachystané a nic. Ještě mám šanci dnes! :)

Já tedy držím palečky! Třeba se miminko rozhodne ven samo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.8.06 11:56

Jeste mam jeden dotaz:
Nevide za jak dlouho zacne u miminka boleni briska po tom, co ja snim neco pro nej nevhodneho? Dneska v noci mel prdiky a boleni a tak by me zajimalo, z ceho to tak asi bylo (jesti z obeda nebo z vecere den predtim nebo ze snidane) abych mohla tyto potraviny vynechat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.8.06 11:56
xaxkx píše:
Verulinka píše:
Další vyvolání, to je mi tě líto, lepší rodit normálně, já se toho tak bojím, že to tak dopadne :cry: . Mě ujišťovali, že měří PŘESNĚ! Tak uvidíme :P
Nejsem z toho nadšená!! Ale co se dá dělat, už týden mi říkají, že porodní cesty jsou nachystané a nic. Ještě mám šanci dnes! :)
Já tedy držím palečky! Třeba se miminko rozhodne ven samo!!!

Jo a taky jsem si říkala, že to druhé půjde dřív a rychle a tak. Zatím teda nevím. zítra to je 39tt. A nevím, nemám pocit, že bych měla rodit. A to jsme měli strach z potratu! :D Musela jsem ležet, otevírala jsem se od 16tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.8.06 12:02

Janey - poslala jsem ti tu SZ, tak snad ti dosla, dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.8.06 12:05

zkouška metříku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.8.06 12:10

hezky den a gratulace Lentilce

Tak jsme prave zvladli zachvat boleni briska :roll: jedine, co nam pomohlo, bylo noseni v klubicku, takze uz je klid a snad budeme spat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.8.06 12:20

Cecetko poslala jsem ti SZ. Dej vědět,jestli došla :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.8.06 12:45

cau holky uz jsem tu dlouho nebyla a jak vidim tak uz to mate skoro vsechny za sebou takze GRATULUJI VSEM MAMINKAM,A TAKE PREJI VSECHNO NEJ… :D ja stale nic trosku poslickuji ale rozhodne zadne vetsi bolesti :? Jak to tady vsechno ctu tak uz bych to take mela nejradsi za sebou. :cry: nemuzu se dockat miminka ale zaroven se bojim.No uvidime kdyby neco dam vedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
15.8.06 12:47

Taky jsem ještě těhule!!! :wink: (nejspíš chronická :lol: )
Malá měla včera na kontrole 4 kg a při prohmatávání mi můj doktor řekl : „To je ale hlava!!!“ - no a pak nestresujte… :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.8.06 12:47

tak jsem zase tady
varila jsem obed, ale tak nesikovna jsem uz dlouho nebyla. mam dneska nejaky den blbec :? vsechno mi pada a nebo je vysledek desnej
no ono tady taky od rana poprchava, je zatazeno - idealni pocasi na to lezet cely den v posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.8.06 12:54

Noggi ale nezapomen ze na UZ je to plus minus pul kilca jelikoz kazdy ditko ma jinak svaloviny atd,Vysvetlovala mi to tetka PA.Ja jsem take zvedava kdy to prijde zatim rozhodne nepocituji ze by se chystal porod :cry: na minule poradne mi bylo receno ze muj ten termin je tak akorat takze tech 14dni.Tak me potesil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.8.06 12:58

IvcaM - s tim bolenim briska teda nevim, kdy se to projevi, ale ja postupne zkousim nove a nove potraviny a pridavam si je do jidelnicku a podle toho, jestli to neco udela nebo ne, tak tim se ridim. Hlavne nejez cerstve pecivo, buchty atp. A asi by mohlo i platit, ze kdyz boli brisko tebe, tak bude bolet i miminko. Drzim palecky, at boli co nejmin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
15.8.06 12:58

Ježiš ani nemluv… dneska jsem už dostala vynadáno od manžela, že se s tím nějak crcám. Má v práci domluveno, že si bere 14 dní volno jakmile začnu rodit a straaaaaašně by už chtěl mít dovolenou :D
Navíc podle velikosti malé mi doktor řekl už 3.8. že by to mohlo být, takže už se na mě všichni dívají jak na exota, když mě vidí s pupkem :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí