Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
16.8.06 12:59

tak jsem tu mela necekanou navstevu pribuznych…uz to zacina…ach jo…
uz chapu ty vase pocity, jak jste tu popisovali, ze se kazdy pta - tak kdy uz?
jak to vypadalo u vas maminy? ja se toho trochu bojim, az sem k nam kazdy bude chtit chodit a pomahat, koukat, chovat, houpat a ja nevim, co jeste…hlavne teda radit :lol:
jak jste tohle zvladali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.8.06 13:07

Tak mi taky pouzivame Pampers New Born 1 a mame tak 8 kusu na den, takze spotreba je velka. Ale uz mame jen 1,5 baliku po 28 kusech a chceme prejit na velikost 2, te mame velkou zasobu.

Vlozky do podprdy jsem zatim vubec nepouzila a doufam, ze ani nepouziju. Mlika mam dost, ale proste mi nevyteka :-) a tak jich mam doma zasobu a asi je predam nekomu z kurzu.

Navstevy mi nejak nevadi. Beru to pozitivne - at si hezky houpaji a pomahaji, aspon mam klid a cas treba na emimino. Ted prave tchyne uspavala Jonaska a ted s nim spinka :-) A taky mi predtim vyluxovala cely byt, takze navstevy jsou super :D Teda zalezi asi na navsteve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.8.06 13:12

Jeste jsem zapomnela - na pupik jsme dostali specialni pudr na pupiky a nic jineho jsme na to nepouzili. Jeste ma stale kousek uschle pupecni snury u pupiku, ale je to suche a tak to ani jiz moc nepudrujeme.

Koupeme jednou tydne a po koupani namazu olejickem Bübchen a je to v pohode. Nic noveho z kosmetiky jsem nekupovala.

Boleni briska nas nastesti preslo, bylo jenom vcera v noci. Myslim, ze to bylo z cerstveho svestkoveho kolace. Ale kdo ma vydrzet to nejist :cry: Asi udelam kolacovy zakaz. Kdyz to neuvidm, nebudu mit chut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
16.8.06 13:12

Tak mě návštěvy teprve čekají. Všichni říkají, že přijedou až se dám do kupy a s malým zajedeme nějaký systém. Ale třeba bude hrůza když přijede tchýně,tchán,švagr,švagrová a synovec. Švagr a manžel jsou bráchové a švagrová se nesnáší s naší společnou tchýní. Bydlí 400km a tchýně chce jet jedním autem aby ušetřili a chudák švagrová už teď nervačí jak to přežije. Takže tady bude asi dusno. Jinak moje tety přijedou fakt jen na otočku, takže to bude v poho. Mě spíš vadí moje máma. Ale to je na delší vysvětlování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.8.06 13:13

hezky den

tak fneska chceme vyrazit na prvni prochazku :) to jeste budu muset vyresit dilema, jak moc filipka oblect :lol: davate do kocarku i zavinovacku ? ja ho do ni davam skoro porad, porad mam totiz docela strach nosit ho jen tak a v zavinovacce mi to prijde bezpecnejsi :roll: skoda, ze ho v ni nemuzu i koupat :wink: :lol:

k vybavicce : my uz jsme na pamperskach 2 a obavam se, ze za chvili budou male 8O

navstevy : byla jsem rada, kdyz u nas byla tri dny mamka po prichodu z porodnice, nemusela jsem se starat o vareni, uklid a tak, tchyne tady byla zatim jen jednou, udelali jsme jednorazovou okukovaci akci o vikendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.8.06 13:16
Cinq píše:
ja se dneska vazila u doktora…ze ja tam vubec lezla :? 8O mam porad 9 kg nahore :roll: 8O a to jsem si jeste rano rikala,ze to bude dobre,protoze uz se vejdu do 3 kalhot…a pak takovy sok u doktora :lol: a on na me,ze to je v pohode,ze vypadam dobre :oops: kecal urcite :lol: chtel byt jenom slusny :lol:

no hele, ale kdyz se vejdes do 3 kalhot, tak je to znamka, ze ty kila navic mas rozlozene rovnomerne a na spravnych mistech :wink:
Dyt si vemte, ze jsme to par mesicu nabirali, tak ono to holt bude nejakou dobu trvat, nez se to shodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.8.06 13:22

no tak snad to bude s navstevama v pohode…me je jasny, ze budu rada za pomoc, ale treba moje tchyne je neskutecne ukecana, takze kazda jeji navsteva je docela zahul. Jsem pak zrala na to zbytek dne jenom prolezet :lol:

jeste se chci zeptat - jednou jsem se tady ptala, jestli nektera z vas planuje prevazne pouzivani latkovych plen. Je tu nekdo takovy? Jak to vidite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
16.8.06 13:30

Návštěvy - tak já jsem tady měla do včerejška mamku, dneska je první den, kdy jsem úplně sama. Návštěvy už jsme taky měli, ale každýmu říkám, že to bude kratinký. Jsem teď spíš ve stádiu, kdy nechci moc nikoho vidět, protože se pořád ještě učíme s Klárkou, jak správně kojit a z návštěv jsem nervozní, aby to nevyšlo do krmení. Dneska se přijede kouknout teta se strejdou a potom do konce srpna jsem říkala, že už návštěvy moc nechci…

Koupání - my koupeme ob den a malé se to ve vaničce strašně líbí, vždycky se tam krásně uklidní, tak bych s ní ráda začala chodit na plavání jen co to půjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.8.06 13:33

Tak mi už máme zajetý nějaký systém a návštěvy nám ani trochu nevadí :roll: nosí spoustu dárků :wink: :oops: Já žádné rozladěné hormony nemám a jsem ráda když se mu třeba mamka hodinu věnuje :wink:
Co se týká plínek používáme Pampers a spotřeba je tak kolem 6 plen :roll:
Rychlozavinovajdu dávám do kočáru když je zima,jinak používám pouze fleezovku a malého moc nenebaluju… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.8.06 15:03

Tak jsem byla chvilku s dcerkou venku :D dneska to tam nejak pari 8O 8)

Nastevy -v nemocnici jsem chtela jenom pritele a dcerku :wink: doma mi to nejak nevadi,ale radeji nikoho :lol: ja nerada nastevy ani normalne,my si vystacime nejak s pritelem sami :oops: ale kdyz uz nekdo prijde,tak v pohode,prece musi zase odejit :lol: a darecky ja rada :lol:

Koupani my kopeme kazdy den,ale nejak nadseny neni 8O on u toho vyvadi jak tornado,proste to neni jeho zaliba :roll: a mazu kremem jenom telicko a koncetiny…i kdyz v nemocnici me prekvapili,tam nemazou vubec a rikaji nemazat,ze to pry mimina nepotrebuji…stejne mazu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 15:58

Přeji krásný den maminkám i těhulkám.
Tak nás dnes pustili domů, ukecala jsem je o den dřív. Zítra jedeme na odběr krve a očkování, ale to nevadí, hlavní je být s naším zlatíčkem doma.,
Gratuluji všem novým miminkům a jejich maminkám.

Číst zpětně ani nebudu , možná, až bude víc času.
Jinak Tadeášek je náááádherný..jak jinak :lol:
Petřík je z něj pryč, tatínek taktéž, prostě jsem šťastná.
No a svůj rize alternativní spěšný porod popíšu později, ale opět to stálo za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.8.06 16:04

Ahoj MATULIENKO vitam te zpatky :wink: a jeste jednou gratuluji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.8.06 16:08

Matulienko nenapínej a popisuj - člověk si rád před porodem počte nějakou pohodičku… :lol:

Jinak psala Lentilka, všechno OK jen jste jí prý, maminky, zapomněly prozradit jakpak se dá po porodu kašlat, kýchat nebo smrkat bez újmy na švech… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 16:18

Cinq moc děkuji

Noggie .....no, nevím, byla to rychlovka po dvou dnech kontrakcí á 10 minut. Jestli to nenapsat, až budeš mít po :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.8.06 16:19

Šmarjá, dva dny po deseti minutách??? 8O 8O 8O 8O
Uffff - to bych zomriela… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...