Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
17.8.06 17:37

Taky pořád 2 v 1… :roll:

Čečetko - čekeeeeeej!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.8.06 17:49

EvikP me byla nabidnuta antikoncepce Nuvaring ale myslim,ze jeste neni v CR tato antikoncepce. Zavadi se jako tampon a po 21 dnech se musí vyjmout a udělat 7-denní pauza. Pozitivem je to, že se hormony uvolňují přímo v pochvě a tak se nezatezuji jatra(aspon to pisou) Stojí okolo 20€ na měsíc,takze trosku drazsi,ale nemusim na nic myslet(jenom pocitat ty dny :D

Noggie ty tu jeste jsi :?: :lol: To jsem udelala dobre,ze jsem na tebe necekala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.8.06 18:02

Ahoj holky, tedy s tématem jste mi padly do noty. Právě jsem se divila, když jsme se vrátili domů. Byla jsem trochu mokrá. Tedy ono to bylo víc, než normálně, takže jsem na vážkách, jestli to nemůže být plodovka. Taky jsem si nejdřív myslela, že toho musí být víc a hlavně, že potom zanedlouho začnou stahy. Takže jsem se „přebalila“ a čekám, abych se ujistila, že už je to ok. Kdyžtak si radši zavolám do porodnice a uvidím. Taťulda mi odjel, takže v nejhorším jistí odvoz děda. Jenže mě nic nebolí, to bych tam mohla dojet i sama :-D
Jak ta plodovka vypadá? Je to jen voda nebo to má nějakou tužší konzistenci? :-) Holky, já jsem zvědavá. Chtěla bych už rodit, ale když nemám stahy, to by to asi vyvolávali, ne?
 Kačkač

Jo ještě velikánská gratulace nové mamince a miminku ;-) Ať jste zdraví oba dva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.8.06 18:16

tak jen na minutku, s Tadeáškem u prsu :lol: dvě horké novinky
Danielkat…tak od dnešního rána máme Klárku,52 cm,3400 gr.obě jsou ok.

Verulinka…Matýsek se narodil 16.8. v 11:15 , 4750 gr.,55 cm.

omluva za př. chyby, ale zkuste psát a zároven kojit :lol: si připadám jak stará indiánka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.8.06 18:29

Tak to blahopreji oboum MAMINKAM a MIMINKUM a i TATINKUM :D at jste vsichni v pohode a stastny :D

a Verulinka me potesila :D aspon nejsme jediny takovy obri :lol: je o cm mensi nez Gabinu :lol: ale je tezsi :D

Matulienko jak bylo prvni noc doma :?: Ja si naramne odpocinula prvni noc…doma je proste doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.8.06 18:49

šmarjá to je obřík! :-) Tak to vše nej nej nej Verulince a mimču!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 18:58
Noggie píše:
Taky pořád 2 v 1… :roll:Čečetko - čekeeeeeej!!! :lol: :lol: :lol:

To je jasnačka … čekám a nepředbíhám :lol: :lol: :lol:

Verulinko blahopřeji k obříkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 19:00

Cinq ještě počkej, třeba já i Noggie doplníme vaše řady obříků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.8.06 19:05

Evik P - já jsem brala Exluton. je pro kojící¨, nemá přestávky a má málo hormomů, budu to chtít znova, není u toho menstruace

Kačenka78 - tak to máme stejný problém. Teď mi zase něco trochu vyteklo, nevím. Asi nikam nepůjdu. Uvidím, jestli se to bude zase opakovat. Dr říkal, že to mám hlídat a když bude vložka mokrá, mám mazat do porodnice, ale jak mokrá :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.8.06 19:15

Krásný večer,

moc gratuluji všem novým maminkám, ať miminka krásně rostou :wink:

cecetka: jdu tě kontrolovat, jak jsi na tom :lol: :lol: . Jinak u nás už se rodí, do rána asi budeme mít první miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 19:19

zziny vyhlížím tě už 2 dny, abych ti řekla, že pořád ještě čekám :D

Četla jsem, že už i říjňata mají své první mimi. To je ale hodně brzy, že? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
17.8.06 19:43

AHOJ holčiny,

EVIKP: Antikoncepci chci začít brát hned po šestinedělí. Taky jsem po císaři.Však to tady holky ví, že to „spodem“ bohužel u mne nešlo, vzhledem k mým nezralým porodním cestám 3 dny před termínem porodu. Ale vůbec mi to nevadí, že to byl císař, hlavně, že mám zdravé dětatko.. Jizva uz nebolí.. Už v nemocnici 4 dny po císaři mi primář chválil, jak se mi krásně hojí jizva a jak jsem už v dobré kondici :-) :D

Využívám ted chvilky, to naše zlatíčko spí v kuse už od 16.30, kdy se napapala a od té chvíle spí jak špalek v košíku, tady v obýváku :-) :P

MATULIENKO: Taky nepotřebujeme široké balení, i utz ledvin a má malá za sebou a vše je v pořádku, i nožičky.. Prostě je to náš andílek.. Už se těším, jak vyjedeme s našima ratolestma na vycházku :-)

Jinak holky, chtela bych si udelat nový metřik a třeba i s fotečkou, ale když já nějak nevím jak na to :-( :oops:

Přeji hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
17.8.06 19:44

CECETKO: co v řijnu už se taky narodilo nejaké ditk 8O o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 19:48

Mischiino bohužel už se tam jedno narodilo. To je fakt o nervy. Raději budu přenášet třeba i o 2 týdny déle než se strachovat a ten malinký nedonošený uzlíček :? Však EvikP by nám mohla vyprávět, co si všechno prožila :?

A ten metřík. To zvládneš. Na kterých stránkách si ho chceš udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
17.8.06 19:49

Posílám velkou gratulaci Danielce ke Klárince a Verulince k obříkovi Matýskovi !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí