Poradna duly
Jana Čurdová
PANORAMKO: Posílám oooooooooooooobr gratulace k chlapečkovi Arthurovi !!!
xaxkx : Taky myslím, že to bude ještě trvat. No uvidím zítra na kontrole. Jsem docela klidná. Mimi se pořád mele, takže neočekávám žádné změny. ![]()
Panoramko : No vidíš, tak ses dočkala! Tobě i mimču vše nejlepší a mnoho štěstí a zdraví!
Tak já se s vámi rozloučím a jdu chrupkat. Snad se i vyspím. Papaap
Jééé Panoramko tak ti ten porod vyšel na tvůj svátek tak, jak jsi chtěla
Závidím - my zase nic a to tu malou švagr i ségra moooc přemlouvali ![]()
Verulince blahopřeju k pořádnému miminku
Taky bude asi jako Cinq rovnou vyřazovat oblečení č. 56
![]()
Holky - zbývající těhule - jak to máte s pohyby?
Ta naše malá asi imrvére chrní, protože cítím, jak mi její nohy přejedou přes žebra asi jen tak 5× denně a jinak jen lehoulinké záškuby - prostě nic moc…
Máte taky některá takového lenocha? ![]()
Poslední nahrávka UTZ rozesmála celou rodinu - paní miminová koukala přímo do monitoru a pak znuděně zívla a šmytec - konec aktivity
![]()
Ahoj holky,
další noc „bez žáhy“
, co se to děje? Fakt spím poslední dobou docela dobře, tak 3× na WC a jinak klídek.
S těmi pohyby to mám taky teď o něco slabší. Spíš jen cítím jako škytání nebo takový trhání. A hlavně večer. Přes den skoro vůbec. Zrovna včera jsem nad tím přemýšlela
Noggie - pohyby plodu - ke konci gravidity se také snižuje frekvence pohybů plodu, ty však nikdy nesmí ustat úplně.
Kačenka 78 - Hlenová zátka může být čirá, narůžovělá, hodně vodnatá, či naopak hodně hustá. Odejde jednorázově a potom již nic neodtéká. Naopak plodová voda nepřestane odtékat až do porodu miminka.
dobre rano
me se prcek mele hlavne vecer a dneska extremne i behem noci
navic mi prijde, ze se opet nejak pootocil, protoze me zacal kopat take na levem boku, kde jsem po celou dobu tehotenstvi pohyby prakticky necitila. Tak nevim, co se deje ![]()
Tak Panoramka to mela rychle za sebou - ta se ma
krab píše:
dobre rano
me se prcek mele hlavne vecer a dneska extremne i behem noci
navic mi prijde, ze se opet nejak pootocil, protoze me zacal kopat take na levem boku, kde jsem po celou dobu tehotenstvi pohyby prakticky necitila. Tak nevim, co se dejeTak Panoramka to mela rychle za sebou - ta se ma
Jo, já mám taky pocit, že se mimčo nějak přetáčí, resp. „rotuje“. Ale ty pohyby nic moc. Spíš škytavka a takový škuby. Navíc mám pořád psycha z toho „vlhka“. Nechci plašit v porodnici, tak se uklidňuju různými články. Navíc je to na té vložce méně patrné než na kalhotkách (jak saje), tak ani pořádně nevím… ![]()
Ahojky, taky gratulujeme Tamik, Panoramce a ostatnim novym maminkam.
Nejak nestiham reagovat, ale poctive ctu ![]()
Dobré ránko ![]()
Velké gratulace Verulince k dalšímu obříkovi
na toho mého se tu nějak zapomnělo ![]()
Co se týká té plodovky u mě porod začal odtokem v 6hod ráno do postele a já si myslela,že jsem se učůrla a ani mě to nenapadlo bylo to 36+5…pak jsem vstala a třeba po 10 nebo 20 min zase trochu odteklo…to jsem zavolala do Krče a jela tam s vložkou..když mi řekli,že je to plodovka a do večera porodím,nevěřila jsem
No a po 14hod bolestí,otevření na 10cm a hodině poctivého tlačení jsem odfrčela na sál a malý byl za chvíli venku ![]()
panoramko…moc moc gartuluji k mimíškovi, ať se vám oběma daří
Mischiino.. jste šikovné holčičky:-)
cinq ,
no, moc jsem si neodpočinula, Tadeášek v noci rád kouká na miminku a plká s ní:-)) taky by mlíčko nejraději á 1 hod, nejlépe usínat s bradavkou v puse:-)) Požitkář můj malej je to ![]()
Od včera mám doma Petříka a zatím to zvládáme. Teď si hraje v pokojíku, trpaslíček spinká a já valím uklízet a vařit.
A Petřík je z brášky totálně urvanej, pořád ho hladí, kouká jak krmíme, pusinkuje ho, no, krásný je pozorovat ![]()
Anajko…vítej doma
Panoramce posílám velké gratulace ![]()
Anajko vítej doma
Noggie tak mě se malý vrtí pořád. A jak už tam nemá místo, tak to vážně bolí
Do toho ještě ty moje křížové bolesti … no fakt nevím, jestli vůbec budu mít sílu porodit
A břicho pořád nic. Jak mi může Dr. říct, že se to hezky připravuje a děloha vykazuje aktivitu, když nic necítím? To nějak nechápu ![]()
Chtěla jsem ráno umýt okna, když je hezky, ale manžel mi to rozmluvil, že je umyje sám, protože s těmi kříži bych se už vážně nepohla. Ale aspoň jsem vyžehlila včerejší prádlo a jsem zas jak spráskaný pes. Po těch oknech by byl ze mě už jen mrzák ![]()