Poradna duly
Jana Čurdová
Hurá, tak se mi to podařilo… je to fajn..!
Nelli… nakonec jsem si to udelala na techto stránkách
Ahoj maminy.
Mám takový dotaz, kde má mít dítě spodní ručičku při kojení v sedě? Malá ji má jako mezi prsama a ohnutou nahoru a já mám pořád pocit, že si ji křiví, tak nevím nevím. Doufám, že je ta otázka srozumitelná…
Ahoj holčinky,
Vojtíšek usnul, takže mám čas jít se podívat na emimino. Fíííha, zjišťuju, že než se „sžijeme“, tak to bude docela záhul:-). Ale zatím je to hodné miminko, neustále krmíme, prsa se mi už tolik nenalévají - aspoň něco, ale mléka mám pořád dost.
Saary, Vojtíšek také má tu ručičku „všude“ a já mám pocit, že ho to musí bolet apod., ale myslím, že by se ozval, kdyby mu to nevyhovalo ![]()
Kačenko78, držím palečky, ať je to co nejdřív za Tebou!!!
Jinak, koukám, že je tu nějak mrtvo, kde jste, maminky??? Kojíte??? A těhulky, je to dlouhé, co? Moc na vás myslím a držím palečky, aby na sebe ty miminka nenechali dlouho čekat
![]()
Ahoj holky jak se vede
Koukam,ze je tu nejaky klid
![]()
Kacenko tak at to mas rychle za sebou ![]()
NellaB vcera jsme udelali zatezovou zkousku na kocar
byli jsme v lese se projit a kocar obstal na jednicku
je vazne super ![]()
Saary prdola ji ma vsude mozne,urcite kdyby je to bolelo,tak se ozvou ![]()
Holky, prosíííím, kdo porodil od 12.08.2006 doteď???
Mám Anajku, Matulienku, Len-til-kuh a kdopak je další??? Chci doplnit seznámek na www.srpen2006.estranky.cz. Pošlete mi SZ nebo mail.
Fotečky miminek budu vkládat později, nějak s Vojtíškem nestíhám, musíme se spolu všichni „sžit“
![]()
ahojík, hlásí se jedna nemožná matka, už zase mi začínají potíže s kojením, už musím tak 2-3 krát za den po kojení dokrmovat.
Je mi z toho na nic, tolik jsem to chtěla zvládnout. ![]()
Navíc mi dnes vystoupla teplota na 38,5, nic mi jinak není, ale i tak s tou zimnicí bojuju. Kluci odjeli na dovolenou a tak jsem na mrtvici.
Všechno je na h…o
Matulienko hlavinku si z toho nedelej
kojeni neni vsechno
hlavne ze je miminko spokojene
dcerku jsem kojila maximalne mesic a podivej jaka je to cipera
a Gabinu to vypada taky tak,mleka jsem mela furu
a ted nejak netece…
Matulienko žádné stresy
I kdybys přešla na UM tak se nic neděje!!! Poporodní depka je sviňa ![]()
Lehni si a odpočívej, kašli na úklid, vaření a vůbec všechno, jenom relaxuj s malým ![]()
Cinq a Noggie ,
snažím se si to nepřipouštět, ale je to horší a horší. I Petříka jsem téměř nekojila, vím to, že je i po UM zdravější než kojené děti, ale něco ve mě mi říká, jak jsem nemožná. Furt jen řvu.
Navíc ta teplota, zimnice, je mi hrozně a jsem sama doma.
Víte, celý hodiny Tádínka chovám na sobě a pozoruju a muckám. J etak krásný a zlatý dítko. Víte, když se na mě stulí je jako ty děti, co fotí Anne nevím, jak dál ![]()
Matulienko z kojeni jsem si hlavu nikdy nedelala
(mozna bych mela,ale nedelam si ji) jsou dulezitejsi veci…jako je treba laska,zazemi,pece atd…kojeni je jenom jedna z etap zivota(i kdyz pro nekoho hodne dulezita)…ja se hlavne raduju z toho,ze deti mam zdrave a jsme vsichni stastny
snad chapes,jak to myslim ![]()
A taky se porad mazlim s Gabi
aspon citi nasi lasku
miminka jsou vazne uzasny
skoda,ze to tak rychle utece
to miminkovske obdobi ![]()
a vlastne ja zadne miminkovske obdobi nemam
ja jsem vyprdla 2 mesicni miminko
me uz to uteklo ![]()
Cinq… jó holka, to všechno si opakuju pořád, ale nějak to ne a ne zabrat. Snad bude líp.
myslíš, že by do novýho metříku..jako máš ty šla dát fotka Tedánka, co mám v galerce?
Ty jo, tomu říkám slušně rozjetá depina…
Nemůžeš brnknout mamce, kámošce, tchýni (připouštím - pouze v ohrožení života
) ať tě někdo přijde povzbudit?
Posurfuj tady na emimču v diskuzích a uvidíš, že se ti uleví.
Mmch - Petřík je podle fotek ukázkový chlap (po tom budou ženské bláznit
) a Tadík bude určo úúúplně stejný ![]()
Matulienko urcite to tam pujde
klikni si na muj metrik,objevi se ti ty stranky a muzes si to udelat…pak jenom okopirovat ten BBcode ![]()
Ahoj holky, tak já jsem stále 2v1. Akorát mě fakt pekelně bolí záda, včera večer jsem se ani nemohla hnout, fakt hrozný
Co proti bolestem děláte, nebo respektive dělaly jste vy?
Všem novopečeným maminkám moc gratuluju
![]()
Už nás tady moc čekatelek není, co? No, nebojte, taky se dočkáme
Já teda ještě ani moc rodit nechci, teprve v pondělí mi taťka s bráchou přijedou dodělat pokojík a přivezou postýlku, no a manžel je pořád nemocný
Už se tak nějak smiřuju s tím, že u porodu budu sama
Nejhorší je, že jestli bude mít pořád horečky i až porodím, bude muset jít marodit k tchýni a já budu doma s mimčem sama…to si nedovedu představit
![]()
No nic, tak jsem si postěžovala…ale vy maminky si užívejte prcky a ať rostete jak o život ![]()