Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
19.8.06 15:04

Hurá, tak se mi to podařilo… je to fajn..!

Nelli… nakonec jsem si to udelala na techto stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.8.06 15:45

Ahoj maminy.
Mám takový dotaz, kde má mít dítě spodní ručičku při kojení v sedě? Malá ji má jako mezi prsama a ohnutou nahoru a já mám pořád pocit, že si ji křiví, tak nevím nevím. Doufám, že je ta otázka srozumitelná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.8.06 17:47

Ahoj holčinky,

Vojtíšek usnul, takže mám čas jít se podívat na emimino. Fíííha, zjišťuju, že než se „sžijeme“, tak to bude docela záhul:-). Ale zatím je to hodné miminko, neustále krmíme, prsa se mi už tolik nenalévají - aspoň něco, ale mléka mám pořád dost.

Saary, Vojtíšek také má tu ručičku „všude“ a já mám pocit, že ho to musí bolet apod., ale myslím, že by se ozval, kdyby mu to nevyhovalo :wink:

Kačenko78, držím palečky, ať je to co nejdřív za Tebou!!!

Jinak, koukám, že je tu nějak mrtvo, kde jste, maminky??? Kojíte??? A těhulky, je to dlouhé, co? Moc na vás myslím a držím palečky, aby na sebe ty miminka nenechali dlouho čekat :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.8.06 18:01

Ahoj holky jak se vede :?: Koukam,ze je tu nejaky klid 8O :lol:

Kacenko tak at to mas rychle za sebou :D

NellaB vcera jsme udelali zatezovou zkousku na kocar 8) byli jsme v lese se projit a kocar obstal na jednicku :wink: je vazne super :D

Saary prdola ji ma vsude mozne,urcite kdyby je to bolelo,tak se ozvou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.8.06 18:42

Holky, prosíííím, kdo porodil od 12.08.2006 doteď??? 

Mám Anajku, Matulienku, Len-til-kuh a kdopak je další??? Chci doplnit seznámek na www.srpen2006.estranky.cz. Pošlete mi SZ nebo mail.

Fotečky miminek budu vkládat později, nějak s Vojtíškem nestíhám, musíme se spolu všichni „sžit“ :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.8.06 18:46

ahojík, hlásí se jedna nemožná matka, už zase mi začínají potíže s kojením, už musím tak 2-3 krát za den po kojení dokrmovat.
Je mi z toho na nic, tolik jsem to chtěla zvládnout. :cry:
Navíc mi dnes vystoupla teplota na 38,5, nic mi jinak není, ale i tak s tou zimnicí bojuju. Kluci odjeli na dovolenou a tak jsem na mrtvici.
Všechno je na h…o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.8.06 18:53

Matulienko hlavinku si z toho nedelej :wink: kojeni neni vsechno :wink: hlavne ze je miminko spokojene :D dcerku jsem kojila maximalne mesic a podivej jaka je to cipera :lol: a Gabinu to vypada taky tak,mleka jsem mela furu 8O a ted nejak netece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
19.8.06 18:57

Matulienko žádné stresy :! I kdybys přešla na UM tak se nic neděje!!! Poporodní depka je sviňa :evil:

Lehni si a odpočívej, kašli na úklid, vaření a vůbec všechno, jenom relaxuj s malým :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.8.06 19:00

Cinq a Noggie ,
snažím se si to nepřipouštět, ale je to horší a horší. I Petříka jsem téměř nekojila, vím to, že je i po UM zdravější než kojené děti, ale něco ve mě mi říká, jak jsem nemožná. Furt jen řvu.
Navíc ta teplota, zimnice, je mi hrozně a jsem sama doma.
Víte, celý hodiny Tádínka chovám na sobě a pozoruju a muckám. J etak krásný a zlatý dítko. Víte, když se na mě stulí je jako ty děti, co fotí Anne nevím, jak dál :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.8.06 19:07

Matulienko z kojeni jsem si hlavu nikdy nedelala :wink: (mozna bych mela,ale nedelam si ji) jsou dulezitejsi veci…jako je treba laska,zazemi,pece atd…kojeni je jenom jedna z etap zivota(i kdyz pro nekoho hodne dulezita)…ja se hlavne raduju z toho,ze deti mam zdrave a jsme vsichni stastny :D snad chapes,jak to myslim :wink:
A taky se porad mazlim s Gabi :D aspon citi nasi lasku :wink: miminka jsou vazne uzasny :D skoda,ze to tak rychle utece 8O to miminkovske obdobi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.8.06 19:09

a vlastne ja zadne miminkovske obdobi nemam 8O ja jsem vyprdla 2 mesicni miminko :twisted: :lol: me uz to uteklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.8.06 19:09

Cinq… jó holka, to všechno si opakuju pořád, ale nějak to ne a ne zabrat. Snad bude líp.

myslíš, že by do novýho metříku..jako máš ty šla dát fotka Tedánka, co mám v galerce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
19.8.06 19:10

Ty jo, tomu říkám slušně rozjetá depina… :? Nemůžeš brnknout mamce, kámošce, tchýni (připouštím - pouze v ohrožení života :lol: ) ať tě někdo přijde povzbudit?
Posurfuj tady na emimču v diskuzích a uvidíš, že se ti uleví.

Mmch - Petřík je podle fotek ukázkový chlap (po tom budou ženské bláznit :wink: ) a Tadík bude určo úúúplně stejný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.8.06 19:11

Matulienko urcite to tam pujde :wink: klikni si na muj metrik,objevi se ti ty stranky a muzes si to udelat…pak jenom okopirovat ten BBcode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.8.06 19:15

Ahoj holky, tak já jsem stále 2v1. Akorát mě fakt pekelně bolí záda, včera večer jsem se ani nemohla hnout, fakt hrozný :roll: Co proti bolestem děláte, nebo respektive dělaly jste vy?
Všem novopečeným maminkám moc gratuluju :! :! :!
Už nás tady moc čekatelek není, co? No, nebojte, taky se dočkáme :wink: Já teda ještě ani moc rodit nechci, teprve v pondělí mi taťka s bráchou přijedou dodělat pokojík a přivezou postýlku, no a manžel je pořád nemocný :cry: Už se tak nějak smiřuju s tím, že u porodu budu sama :cry: Nejhorší je, že jestli bude mít pořád horečky i až porodím, bude muset jít marodit k tchýni a já budu doma s mimčem sama…to si nedovedu představit :cry: :cry: :cry:
No nic, tak jsem si postěžovala…ale vy maminky si užívejte prcky a ať rostete jak o život :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí