Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
20.8.06 18:07

Páni, chudáček kacenka, no , snad už se jí brzy narodí mímátko a bude zase dobře.

Náš andílek zrovinka usnul, musela jsem hodně dokrmit, pil z obou prsů, ale i tak ještě vypil 50 ml UM, ale nedá se nic dělat, před tím mu stačilo jen kojení, tak alespoň, že to jde takto. Každopádně to nevzdám, jdu si uvařit čak pro kojící máminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.8.06 19:02

Matulienko to bude v pohode :wink: v nemocnici jsem dokrmovala dcerku taky,nez se mi rozjelo mleko :wink: chce to jenom trpelivost :D
A dokonce to pila z flasky,rikala jsem si,jestli se neodnauci od prsa a nic :D i ted obcas pije z flasky :wink:

Dala jsem do alba fotku dcerky a prdolky…jak vyrostl…za chvilku preroste i dcerku 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.8.06 19:35

Cinq… máš krásný děti, moc jim to spolu sluší.

Jo jo, třeba se rozkojime a když ne, svět se nezboří, vím, že kojení je důležité, ale stresovat se tím asi taky není nejlepší. Už se s tím srovnávám a dál věřím, že to bude jen a jen lepší.
Navíc vždy něco nakojím, i když dokrmuji, dávám mu vše, co jde a to je důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.8.06 19:48

Matulienko presne tak…chce to myslet pozitivne a ono to bude lepsi :wink:
dekuju za pochvalu deticek :oops: ted jdu vykoupat toho myho prdolu :D to zase bude vzteku 8O nema to rad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
20.8.06 19:54

Ahoj holky,

jj, kojení:-). Já jsem z toho pomalu ale jistě na nervy. Mléka mám že bych mohla kojit klidně dvě děti, Vojtíšek je u prsa snad nonstop, mám skoro pocit, že mám slabé mléko. Třeba teď jsem kojila v kuse! 1,5hodiny. Teď spinká, ale je mi jasné, že se nejpozději ve 21:30h. začne budit na papání.

Matulienko, nevěs hlavu! Uvidíš, že to zvládnete!!! Co vůbec Peťulka na brášku?

Cinq, mě přijde, že ty autosedačky jsou pro miminka „neštěstí“. Vojtíšek je v ní zkroucený jako paragraf, takže jsem se rozhodla, že prostě nebudu min. měsíc jezdit autem. ¨Je mi ho prostě líto. Gabrielek Ti v ní nepláče? Vojtíšek ano…

Holčinky, co máte miminka, napište mi prosím ty míry a datum narození, jméno miminka a pod., ať to můžu dopsat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.8.06 19:59

Monalizo kdyz jsme jeli z porodnice,tak se mu to nelibilo :( ale ted je to v pohode,spal celou dobu :D ale to moje slune ma 58cm…takze trosku rozdil,nez vasi mrnouskove :lol:

A chces to posilat SZ??? Jinak muj prdola je Gabriel-Enzo(ma 2 jmena :D a miry pri narozeni 56cm a 4,4kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.8.06 20:03

MONALISO:

tak to naše mimino: Veronika 8.8. 2006, 12.33, 2,60 kg, 44 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.8.06 20:04

Cinq.. přesně tak:-))

Monalisa24 , Petřík je z Tadeáška vydřenej, pořád mi opakuje, jak máme krásný miminko, rád na něj kouká, jaký dělá grimasy.
Zatím je to prostě super…jen, aby mu to vydrželo:-) Jinak taky se nám to kojení protahuje, ale dokud sosá, je to dobrý:-)

No, za chvilku bude určo prďolka vstávat, tak vypínám pc, pak totiž valím chrupkat, kdyby si chtěl maličkej v noci zase povídat tři hodiny, jako dnes:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.8.06 21:13

Tak my přes den taky kojíme cca po 2 hodinách, pokud nejsme venku, to spinká. V noci je to lepší, co 3 a někdy i více. Jenže ona mi u toho koja pořád usíná, takže nikdy nevím, jestli se dost napila.

Monaliso - Michaela, 2.8. v 18.50 hod, 3 kg, 50 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.8.06 21:20

Monalisa24 Nikolka - narozena 15. 8., 21.50, váha 3450 g, 49 cm!

Jdu zkusit kousek dočíst, ale nevím nevím.

Malá se napapala, vykoupala (obráceně :wink: ) a dělá hají hají a taťka jí hlídá.
To asi zas bude v noci čóro!!! A já místo abych chytala sílu tak nemůžu usnout.
Ještě se mi taky dneska před puštěním udělalo ve špitále zle - prý asi tlak. Normálně jsem přestala přestala periferně vidět a celkově tak nějak hnus. Sestřička mi pak říkala, že to může být pitím, ale i tím, že jdu domů a jsem z toho vyplesklá. Ale už je to OK.

Jinak s kloboučkama - ona první 3 dny vůbec nechtěla papat, přikládání mi nešlo, malá řvala jak tur, ten 3 den už jsem byla na dně. Sestřička jí přikládala, malá rudá vzteky, nechtěla, bradavka rozkouslá, takže když už něco, tak bolest jak blázen - takže noc fakt byla super. Volala jsem snad 4 x sestru a vždy taková scéna. Tak jí pak stříkla ze stříkačky, 2 hoďky klidu, pak zase scéna :cry: . Pak sestřička že má ještě jeden nápad a donesla klobouček a už to bylo hned lepší. No a ve dne pak moc fajn. Takže já začla nějak kojit až během včerejška a dneska jsme frčeli dom, protože se krásně rozpapala. Tak to snad vydrží :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.8.06 21:39

dobrý večer, my jsme stále 2v1 :? .bez jakýchkoliv náznaků čehosi :evil: . A co vy, ostatní těhulky-čekatelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.8.06 23:03

Ahoj, všetkým novým mamičkám zo srdca blahoželám a prajem len to naj.
Ja som stále tiež 2v1. Ten môj malý lenochod nie a nie na svet. Zajtra poradňa, tak som zvedavá. Moja mama nás ale všetky prenášala cca. 10 dní, takže ja sa s tým už zmierujem pomaly tiež. Včera som zožrala krupicovú kašu snáď s pol kilom škorice, na obed som si dopriala poriadne ofeferonkovanú polievku a tá naša princezná nič. Len sa melie a melie. Ja iba dúfam, že ten lekár, čo mi ju naposledy meral sa dobre sekol a nebude to žiadne obríča. Ale brucho mám teda dosť veľké :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.8.06 05:19

Ahoj holky,
tak to vypadá, že i já se přidám „do klubu“ dříve porodivších :D TP mám vypočítaný až na 29.8., ale asi před hodinou mi praskla voda /nic jiného to, doufám, být nemůže/ 8O Tak jsem přítele odeslala do práce /má to sice daleko, ale jel autem, tak když tak bude za hodinu zpátky/, starší dítko máme naštěstí ještě u babičky a dědy /tedy dnes se má vracet/ a já jsem nacpala prádlo do pračky, uvařila si maliník a čekám co se bude dít a taky na trochu příčetnější hodinu, abych zavolala našim, jestli by mě tedy jako neodvezli do porodnice :lol: Teď jdu dobalit tašku do porodnice. Zatím se mějte, přeju všem příjemné vstávání a držte mi pěsti, kdybych se už neozvala, samozřejmě bojím, bojím :)
Zatím papapa
Bazalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.8.06 06:57

Ahojky,
tak se mi podařilo vzbudit tátu a za chvíli jedeme do porodnice, sbalená taška dosáhla obřích rozměrů, vůbec to nechápu, skoro nic tam přece nemám?! :lol: Kromě toho, že voda odtéká a měním vložku za vložkou se vůbec nic neděje, to jsem na to zvědavá! Držte mi palce, ať neskončím zase „pod kudlou“, protože takhle to začínalo i při prvním porodu, ačkoliv tam jsem přenášela 10 dní :cry:
Bazalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.06 07:22

Ahoj holky.
Tak ty noci začínají být horší. Malá už se dožaduje mlíčka po dvou hodinách i v noci, naštěstí až kolem jedný, tak ty 4 hodinky v kuse aspoň máme na spaní, jinak bych se zbláznila… Divím se vám, že povídáte večer na emimi, to my chodíme v devět spát s ní, jinak bychom nespali vůbec…

Tamik - taky mi hned v porodnici rozkousala bradavky, ale sestřičky mi nechtěly dovolit kojit přes kloboučky, tak jsme to zkusili až doma a funguje to super, jenom je tam něco navíc…

Bazalka - tak to držíme palečky, ať to máš brzo za sebou.

Od Kacenky78 zatím žádné zprávy, tak snad ji tam moc netrápí chudinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí