Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
22.8.06 19:18

Ahojte vsechny tehulky a maminky!

Tak uz jsme s Arthurkem doma, propustili nas vcera rano..... :D

Vsechno probehlo vyborne - porod trval 4 hodiny a byl bez epiduralu - hodne bolestivy, ale nadherny zazitek… Manzel byl se mnou, byl mi opravdu oporou a myslim, ze se z toho zatim jeste nevzpamatoval… :lol:
Arthurek se ma hezky k svetu. Kojim ho… konecne mam prsa zase pred briskem… :lol:

V porodnici jsem taky prozila hormonalni krizi… bezduvodne jsem brecela jak male dite… Chudak manzel… ale statcne me opet podporil, nabidl rameno k vyplakani a ujistil me, ze nejsem ta nejhorsi matka na svete… :lol:

Prvni noc doma probehla uzasne - papani kazde 2-3 hodky, mezi tim hezky chrupkal… Prvni koupani doma taky dopadlo vyborne…
Takze hura do noveho zivota! :lol: :wink:

Ted mam chvilku, tak se jdu mrknout, co je tady noveho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.8.06 19:25

Panoramko vitam te zpatky doma a u emimina. Arthurkovi preji vse nejlepsi a at je stale takle hodny.

Jonasek mi spinka a tak mam cas. Odpoledne jsem po desti vyrazila ven a udelali jsme tak 5 km rochazku parkem a nakoupila jsem, takze neumru hlady. Dneska budu poprve celou noc s Jonaskem sama doma. Manzel jel do Cech vyzvednout nase nove auto - octavii a prodat stare - fabii. To abychom mohli cestovat i s kocarkem, tedkon jsme byli bez neho. Ale noseni v satku je taky dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.8.06 20:02

Ahojte holky, právě za sebou máme prořvanou hodinku - prdíky :evil: Máte někdo zkušenost s kapkama Sab Simplex? No, vyzkouším všechno - právě do sebe liju fenyklový čajík a zítra si ti kapky necháme napsat. Byla to fakt síla, úplně se mi svíralo srdíčko, když malá tak hrozně moc brečela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.8.06 20:10

mostule - unikla jsi mi jinde, tak tě chytím tady :wink: . My máme dneska za sebou prořvané tak suma sumárum tři hoďky :( (a doufám, že už žádné před sebou :evil: ), včera jsme střídavě tišili tak od pěti do deseti, takže fakt není co závidět :? . Zítra jdu k doktorce a doufám, že vysype z rukávu kouzelný proutek, či co, jinak mi hrozí, že zdechnu hlady, jak se bojím nakrmit se 8O (čaj už piju, Sab sipmlex mám, klubíčkuju, polohuju na bříško, dávám rektální rourku, masíruju bříško spešl gelem, cvičím s nožičkami :? … jsem si snad myslela, že s děckem není žádná práce nebo co :roll: :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.8.06 20:15

Mostule já jako lékárnice SabSimplex doporučuju. Většinou se dává 15 kapek před kojením a můžeš ho i ty. Ale pokud si budeš dávat pozor na to co jíš, mělo by to být v pohodě. Nás trápily prdíky včera a pomohlo rozbalení a cvičení nožičkama. A taky teplá plína na bříško. Tak ať to zvládnete v pohodě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.8.06 20:18

jsem se k tomu plánovanému žehlení ještě nedokopala :oops:
Lentilko , 3hoďky? :? to je teda síla. Mě malá řve většinou tak 1/2hoďky dopoledne-nemůže usnout a pak nějakou dobu odpoledne-bolebřuch. My máme doma kapky BabyCalm- pravda je, že většinou fungovaly okamžitě a malá se zklidnila a za chvilku usnula, ale dneska :roll: sice prděla (ato tolik a tak dlouho, že jsem fakt čučela 8O ), ale trvalo to strašně dlouho, než se uklidnila. Ono je taky možný, že z toho prdíkovýho řevu přešla na řev:nemůžu usnout..já nevím…ale SabS. chci rozhodně zkusit. Jo a začala jsem si psát, co jím, abych to mohla porovnávat, kdy malá řve a kdy ne..
Je založená nová diskuze:Co jíst při kojení - z toho, co jsem vyčetla mám pocit, že umřu hlady :roll: Pravda, mám ještě 4kg nahoře, tak to aspoň půjde dolů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.8.06 20:19

Millhausko - nám nepomohla ani teplá plína (i když možná nakonec jo, ale s několikahodinovým zpožděním :( ). Když jsi ale ta lékárnice - na těch kapkách je napsané, že až od 3. týdne věku. Můžu to dávat už teďka? A jakou to má úspěšnost 8O ? Jo a ještě - jak maximálně často tu rektální rourku, aby mu nezlenivělo tělo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.8.06 20:23

Milhausko , díky :wink: Nožičkama taky cvičíme, ale někdy se malá v tom řevu tak vzepře (má v těch čapajznách hroznou sílu 8O ), že bych jí je bez zlomených kostí prostě neskrčila :? Ale snažím se ju nechávat dost rozbalenou, aby kopala sama..
Přes celej den krásně prděla, tak jsem se radovala, že to dneska bude bez řevu, ale pak najednou bum a už se jelo :evil:

Tak si jen říkám, že by z toho mohla bejt tak unavená, že by mohla v noci víc spát :D - kojíme totiž většinou po 2hodinách..a já bych taaak spala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.8.06 20:27

haha, tak prospaná noc nebude :evil: :roll: Mějte se tu krásně, jdu kojit a asi u toho vytuhnu..snad budu mít zas někdy čas sem aspoň nakouknout..
Lentilko , přeju hodně sil a ať Sab pomůže :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.8.06 20:31

AHOJ,

LENTILKO: Dneska jsem tu mela detskou setřičku a mimo jiné jsme se bavily o Sab simplexu, řekla mi že můžu dávat malé před každým krmením malé do mlíčka 5 kapek, můžeš to používat už teď i když je tam napsáno od třetího týdne, používají to prý už i v porodnici :-) Jinak malá, taky na prdíky trpí, dneska tlačila ale neplakala u toho, jen byla neklidná.. Tak jsem dala teplou plínečku na břuch a bylo to lepší.. :-) Jinak ale sama prdí, jak pořádnej chlapák :-) :D 8O až to někdy slyšíme s manžou i přes peřinku :-) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.8.06 20:35

Jinak jsme dneska koupili i čajik od Hippu, fenyklový :-) Včera jsem se na kontrole v porodnici ptala doktora, jestli může malá čajík.. a prý ano, detský a max. 100 ml za den vypít na žízeň :-) Tak zítra to zkusíme jí ho dát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.8.06 20:35

Mischiino - no jo, když ty máš holčičku, ty na tom nebývají tak špatně :? . Ten můj trouba pije jak ďas, ale ven neumím vypudit nic - ani brknutí, ani prdík, ani hovajs :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.8.06 20:37

LENTILKO: já vím chlapečci na prdíky trpí mnohem víc :-( , jsou líní prdět.. U holek je to prý jednodušší :-) Taky si musím sakra dávat bacha co jím. Dneska mi sestřička říkala, že bych neměla moc jíst mléčné výrobky, jen v menším množství, tak už fakt nevím co budu jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.8.06 20:40

JO a co se týče odbrknutí po krmení, täk to nemáme vůbec problém.. Brkne si tak hlasitě, zase jak starej chlap, že se vždy pecníme s manžou u toho a třeba i dvakrát za sebou si brkne a vzápětí má štukavku :-) :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.8.06 20:42

Mno nic jdu si lehnout pomalu, dokud ten náš andílek spí.. A v noci se určitě zase promění v ďáblíka :twisted: a bude mít oči jak „baterky“ a nebude chtít spát… :roll: :twisted: Každá hodinka spánku pro mě dobrá.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí