Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
23.8.06 16:15

S tím Sab simplexem jsem se pěkně vypekla, protože jsem ho včera koupila bez předpisu za 75Kč a dneska dostala na předpis s doplatkem 7Kč (jsem to blbka :lol: ).

Nevím, čím to je, ale to bříško nás zatím bolí prakticky výhradně přes den 8O - v noci jsem s ním teda půl hoďky cvičila, ale to jen pokňourával a ty prdy jsme vyhnali :D , horší to bylo odpoledne, kdy malý řval jak na lesy, hovínko nikde, do toho návštěva, ta ho začla uklidňovat, pomáhat s rektální rourkou … byla jsem na mrtvici a chtěla je už poslat do řiti :evil: . Nakonec taťka s mimčem hoďku pochodil, pozpíval a popovídal a bylo z toho takového hovno (pardon, to se fakt jinak nedá nazvat :roll: ), že to měl až na zádech :lol: (bych nevěřila, jaké věci mě teď nejvíc potěší :lol: :lol: :lol: ).
Takže v noci můžu krásně spát, budí se až kolem jedné a pak ráno (no ráno - v pět, v šest, to jsem měla dřív půlnoc :oops: , ale teď stejně nemůžu spát víc jak tři hodiny, aniž bych pak půl hodiny neodstříkávala :? ).

Ještě vlastně: xaxkx - velká gratulace k holčičce :! :lol: :!

A vlastně ještě něco :idea: : Nemáte problém, že se vám na kojení nebudí? Mně někdy vytuhne tak dokonale, že se nehlásí ani po pěti hodinách a to do něj pak musím už šťouchat :roll: - v porodnici mi radili vrazit ho pod sprchu, ať se probere, ale to mi přijde brutální :evil: . Jest ale musí 8O (ty děcka se stejně nezavděčí - buď moc křičí, nebo moc spí :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
23.8.06 17:09
millhauska píše:Jinak koukám že nám ti naši drobečci dávají pěkně zabrat - je tu celej den úplně mrtvo. Nedivím se že Cecetka to u nás v Srpňátkách vzdala. :lol:

Holky nebojte se, po porodu mě tu máte zpátky :lol: To už budete mít větší mimča, tak budete mít na net víc času jak já čerstvá rodička. Já se za váma moooooooooooooc ráda vrátím. Ale teď mě to deptá, tak raději držím půst od srpňátek :roll: Ale po TOM si to zas vynahradím :D

A gratuluju novým maminám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
23.8.06 18:42
saryk75 píše:P.S. Nevíte některá, prosím, co mám špatně s metříkem? Díky moc za radu.

SARYK máš tam skopírovaný asi zlý kód!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.8.06 19:24

Ahojte holky,
dnes jsem byla v poradně a ptala jsem se dr., za jak dlouho se dostane do mlíka to, co jsem snědla - tak prý za 12hodin. Jinak jsem taky nafasovala Sab, ale docela jsem zírala na to složení-samá chemie :? já myslela, že to bude fenyklový výtažek+něco a houbyhouby..takže zatím dávám Calmbaby(to složení se mi jaxi zamlouvá víc). Dneska už zase zabralo téměř okamžitě. Lucka se vyprděla a za chvilku spala - a to stejný synovec :lol:
Jinak ohledně toho usínání má malá taky někdy problém, ale s buzením na kojení teda (bohužel) problém nemám :? malá se mi budí celkem spolehlivě- poslední noc po hodině a půůůl :cry: Já bych se taaak chtěla vyspat :! Ale co, malá mi za tohleto všechno rozhodně stojí :idea: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.8.06 19:25

Ahojky…Tak jsme byli opet u vody :D pritel se spalil :roll: je rudy jak rak…ja mu rikala at se namaze :lol:

Tak na prdiky netrpime zatim :D musim to hned zaklepat..tuk,tuk…kaka kazdy den a nekolikrat a prdi jak stary chlap :lol: ale krkat neumi taky 8O po jidle se spise poblinka,ale krknout jsem ho neslysela ani jednou :roll: 8O

Lentilko to me zase rikala pani v nemocnici,ze deti by se budit nemeli,ze hlady neumrou,pokud jsou hladove,tak se ozvou…pres noc ho nechavam spat jak chce,ale pres den maximalne 4 hodky :oops: on by jinak prospal cely den 8O je proste po nas :lol:

Holky krvacite jeste???Ja porad jo,jak prase 8O vzdyt uz to jsou 2 tydny a mam to porad tak silne 8O
A dostala jsem klokanku na prdolu nebo jak se to jmenuje,da se tam dat od narozeni do 9 mesicu a ma to tri polohy,tak jsem ho tam zkousela dat :lol: vubec se mu to nelibi 8O radeji kocar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.8.06 19:28

Jo a zapomela jsem jeste neco :oops:

XAXKX vse nej k narozeni miminka :D at vam dela jenom radost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.8.06 19:36

jsem to ale ostuda :oops:
GRATULUJI VŠEM MAMINKÁM K MIMÍSKŮM, AŤ JSOU BRZO FIT A MAJÍ SPOOUSTU MLÍČKA (nebo raději spíš tak akorát :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.8.06 20:10

Mimulik, tak jsem metřík ještě poštelovala a bingo! Včera mi to ale fakt nešlo, mořila jsem se s ním skoro hodinu…nevím, kde byla chybka ;-) každopádně dnes se povedlo, hurá ;-)

Jinak Brambůrka si taky neumí krknout. Prdíky jí zlobí jen občas. Snažím se poctivě pít fenyklový čaj, když vím, že co jsem jedla, zrovna není košer…a celkem to zabírá. Sab s. jsem dala včera večer a pomohl, dnes dám raději trošku taky. I když v noci malá spí celkem bezva. Přes den si to ale vynahrazuje, ať prý o ní víme. Pořád zpívá. Koumám, čím by to, krom prdíků, mohlo být…a asi vím. Má tendenci se přežírat a to fest…pak si neumí krknout a tlačí jí žaludek. Kolikrát se poblinká. Holt si tu podvýživu v bříšku vynahrazuje. Pak když usne, funí jak starej fotr, doslova :wink: :roll: S taťkou se občas mrskáme smíchy, cože to malé nic vydá za zvuk.

A jak to máte s koupáním? My ho milujeme, je to krásně teploučkatý :-) zato když mě máma vyndá z vodičky, to je řevu ;-)

Tak já si jí jdu zase užívat, je to moje malinkatá zlaťounká holčička :D

Hezký večer, maminky a břicháčkové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.8.06 20:16

xaxkx - gratuluji k miminku a at ti dela jenom radost !

Jonasek mi prave usina v naruci, asi budu brzy profik v psani jednou rukou ted mu prave spadnul dudlik na zem, tak to musi ted vydrzet bez nej :wink: Musim poridit ten dudlikovy privesek, aby nepadal az na zem. Poslouchame radio Impuls, podle mne u hudby usina lepe a ja na to zpivani moc nejsem.

Dneska vecer prijede zase mamka na navstevu, tak opet nebudu mit tolik casu na psani.Ale od pondelka budu jiz prez den sama doma a tak bude vic casu na net.

Zitra mam jiz mesic po porodu a krvaceni mne jiz temer preslo, jiz mam jen tenoucke slipovky. Ale mam stale asi 10 kg navic nez jsem mela pred porodem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
23.8.06 21:12

Lentilko já Píďalu na kojení nebudím. Dneska v noci mě pěkně vypekla. Spala od deseti do půl páté 8O 8O 8O ( já na ní samozřejmě od dvou hodin koukala,jestli už,a jestli vůbec dýchá :roll: ). Bylo mi to prostě divný. Příště padnu do postele, stejně jsem vzhůru hned jak se ozve :wink: .

Cinq musím přiznat že už mě to krvácení taky nebaví (skoro měsíc :twisted: ). A ještě ke všemu to třeba teď o víkend vypadalo že už pohoda ( stačila slipovka ) a dneska si připadám, jak když mě někdo vykuchal :twisted: :twisted: :twisted: . No prostě otrava. A to mi říkala setřička z gyndy ,když jsem se objednávala na kontrolu po šestinedělí, že můžu krvácet celých šest týdnů 8O ! No to mě jebne :! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.8.06 21:32

Ahoj všem, Xaxkx i mimi se mají čile k světu :lol: a pár fotek Nelinky je na adrese http://nela.webz.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
23.8.06 21:39

Xaxkx děkujeme za fotečky, Nelinka je nádherná. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.8.06 22:04

Já ho taky v noci nebudím, spíš jsem myslela přes den, protože on je schopen totálně vytuhnout přes poledne 8O , a to se pak bojím, že bude strádat hlady :roll: . A s tou kontrolou dýchání jsem na tom taky tak :? - pěkně mě nasírají ty soustavné články o syndromu náhlého úmrtí a monitorech dechu :evil: . Stát se může cokoli, ale našla by se i spousta jiných věcí, kterými se můžou maminy strašit, akorát na téhle se dá pěkně rýžovat :evil: :evil: :evil: . Mám z toho pak záchvaty hysterického strachu :( .
A k těm očistkům - tak krev to není, spíš jako bych uvnitř vyhnívala, nebo co 8O , fůůůůůůj :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.8.06 08:52

Ahoj maminy a těhulky.
Tak jsem zvědavá, jestli se tímhle tempem dostaneme aspoň na stránku 1000… :roll:

Lentilko - my jsme vyměkli a monitor dechu koupili, říkám si, že to je dvě děti, tak se to vyplatí. A očistky už jsou docela dobrý, tak doufám, že se to už nějak moc nespustí. Ono to brzo přejde, máš teprve pár dní po porodu, tak to nemůžeš chtít tak hrozně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
24.8.06 10:16

IvcaM - tak já mám váhu po porodu + 5 kg a všecko mám na řiti, ale už obleču troje kalhoty ty co jsem měla volnější před těhu.Ale co bych chtěla tři týdny po porodu být jako Twiggi? Ještě pořád mám trochu otoky a taky bříško.No doufám že to půjde dolů samo.Při prvním těhu to šlo.

Holky jak jste na tom s váhou Vy? S tím krvácením je to tak že někdo krvácí celé šestinedělí a někdo třeba jen tři týdny. Já už moc nekrvácím, spíš sem tam trošička ze mě vyteče a úplně mi stačí slipovka.Po prvním porodu to bylo to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí