Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
22.8.06 07:44

ahojky, jenom kratce.
Od kacenky 78 zadne zpravy.
Janey je v porodnici, odtekla plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.8.06 08:45

holky, jak jste to měly? úplně pravidelně po např.15min. nebo tam byl nějakej výkyv? dala jsem si sprchu, ale neustalo to, řekla bych, že se to drží na stejným intervalu. a tak nevím, jak bych to měla rozlišit, asi si dám ddruhou sprchu. nebo nevím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
22.8.06 09:00

xaxkx , takhle jsem to měla já. Od odpoledne tak po 10-ti min., ale jen takové stahy, jako posly, ale pravidelné. Od 18h. už jsem to měla po 7min. a když jsme jeli před půlnocí do porodnice tak po 4min., ale vážně ty bolesti nebyli tak hrozný. Také mi nepomohla sprcha :lol: . Holkááá, Ty asi rodíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
22.8.06 09:05

Ahoj holčinky,

tak já se hlásím po dnešní „super“ noci. Kdyby nespal Vojtíšek s náma v posteli, tak si řeknu, že jsem do růžova vyspinkaná, ale stejně… člověk je pořád ve střehu.
Teď Vojtíšek spinká. On je vůbec přes den spací miminko a v noci má den :roll:
Mléko už se mi tvoří jen tolik, co Vojtíšek vypije, takže už nemusím odstříkávat, prsa mi netvrdnou, jen cítím vždy v tom, ze kterého mám momentálně kojit (prsa střídám) napětí, tak se vždy těším, až se Vojtíšek napapá, aby mamince ulevil.

Dnes ráno mě totálně pokakal! Rozbalila jsem ho z plenky, otřela, plenku vyhodila, dala pod něj látkovou a chvilku jsme blbli. Nechala jsem mu větrat zadeček a najednou se našponoval a pokadil mě. Měla jsem to všude, na pyžamu, na noze, na posteli, prostěradle… takže Peťulka hlídal a já šla rychle všechno namočit. Prý to jde špatně dolů, když se to nechá… Ale Vojtíškovi se to evidentně líbilo, takže co :lol: :lol: :lol:

Včera tu byla sestřička, zkontrolovala pupíček a příští úterý máme jít do poradny. To bude sranda, už teď se na to těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
22.8.06 09:12

Ahoj holky, taky se hlásí jedna nerodící :?
Včera jsem byla naposledy na kontrole, od zítřka mám chodit do porodky na kontroly. Čípek dlouhý 2 cm, mimino vysoko, takže NIC! :evil:
Lezou mi na nervy všichni, co se na mě chodí dívat, telefonujou nebo píšou maily, jestli UŽ - včera to bylo fakt strašné, poslední v řadě byla moje mamina, která to schytla za všechny - ječela jsem na ni naprosto nepříčetně. :cry: (pak jsem samozřejmě brečela jak mi to bylo líto).

Zdravím všechny maminy a jejich mrňavé človíčky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
22.8.06 09:13

Ahojky děvčátka,

u nás nic nového. Zdeneček krásně přibírá. Prdíky nás trápí vždycky tak na 20 min. a pak to přejde. Zdeneček je zlatíčko. Krásně spinká. V noci se vzbudí tak kolem 2-3h a pak až ráno.

Dnes jsem se konečně zvážila.A k mému velkému překvapení mám o půl kila méně než před těhotenstvím.To mě opravdu moc potěšilo. Takže těch 20kg co jsme přibrala mám s přehledem dole. Asi to byla opravdu jen voda. Je fakt,že jsem byla oteklá zběsile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.8.06 09:15
Len-til-kah píše:
krab - takovýhle:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

No mas muj obdiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.8.06 09:20
Monalisa24 píše:
xaxkx , takhle jsem to měla já. Od odpoledne tak po 10-ti min., ale jen takové stahy, jako posly, ale pravidelné. Od 18h. už jsem to měla po 7min. a když jsme jeli před půlnocí do porodnice tak po 4min., ale vážně ty bolesti nebyli tak hrozný. Také mi nepomohla sprcha :lol: . Holkááá, Ty asi rodíš!!!

tak to bych byla už ráda :D . dám si znova sprchu. mladýho si vzala babička, tak bych potřebovala rodiiit. doufám, že to není planý poplach, i když se musí počítat se vším, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.8.06 09:48

AHOJ holky,

přeji krásné úterní dopoledne. Jen chci vyřídit vzkaz od Matulienky, že týden bohužel nebude na netu, nefunguje jim doma…

Přeji hezký den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.8.06 10:04

EvikP - tak to je super, že už jsi zase krásně štíhlá, mně pořád ještě zbývají 2 kilča a ty nějak nejdou dolů, ale teď nechci držet dietu, myslím, že do konce šestinedělí to půjde samo…

Xaxkx - tak to ti držíme s Klárkou pěsti ať už je to konečně ono a dočkáš se miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.8.06 10:18
saary píše:
EvikP - tak to je super, že už jsi zase krásně štíhlá, mně pořád ještě zbývají 2 kilča a ty nějak nejdou dolů, ale teď nechci držet dietu, myslím, že do konce šestinedělí to půjde samo…Xaxkx - tak to ti držíme s Klárkou pěsti ať už je to konečně ono a dočkáš se miminka

děkuji :D , dala jsemsi druhou sprchu a pořád, tak po necelých 20min se ozývá. ještě počkám. pak tam možná zavolám. já nevím, jestli jako druhorodička bych neměla jet dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.8.06 12:28

Ahojky holky,
na rychlovku vás zdravím (Lucka je právě u taťky :wink: ). Máme doma celkem spinkavou holčičku(přes den, v noci si to vynahrazuje 8) ), ale jaksi mi bojkotuje emimčo, takže vždy jen narychlovku nakouknu a nestíhám psát.
Teď mi to ale nedalo Noggie já měla v den porodu v 3.30 čípek 1,5cm a porodila jsem v 10.55 :lol: (však byla dr. překvapená, jak se to najednou rozjelo :lol:). Takže 2cm se můžou taky hoodně rychle změnit na 0cm , každopádně držím palečky, ať už to máš brzo za sebou a hlavně POHODOVÝ POROD :lol: :wink: (prý takový FAKT existuje :idea: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
22.8.06 12:36

Jenom si pogratulovat vsem - mate krasna miminka!! Mne to ceka az v zari :-) Daly se ty porody vydrzet ? :wink: Ja se nemuzu dockat, az bude holcicka venku, jsem zvedava, komu bude podobna :wink: Komu jsou ty vase miminka? Miminka mate vazne krasny, ja uz se tak tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.8.06 12:55

Ahoj pidalko .
Taky jsem se nemohla dočkat, úplně chápu tvoje pocity, tak si to užívej a hodně odpočívej, s miminkem se to potom moc nedá. Naše Klárka je podobná mně :lol: Vypadá jako moje zmenšenina, je to sranda, akorát dělá lepší ksichty než já :lol:
Porodu se neboj, může být i hodně pohodový jako ten můj a navíc dneska už bych prohlásila, že to bylo super a ty pocity, když se miminko narodí se popsat nedají, navíc na bolest hrozně rychle zapomeneš.
Už se vám to rychle blíží a já potom budu nakukovat zase k vám, jak budete rodit…

Holky srpňandy, tady je teda šíleně mrtvo, ty naše miminka nás hrozně zaměstnávají. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.8.06 13:07

Ahoj holky, takže **dvě nový miminka:

Janey - 22.8. v 9.56, Marjánka, 3,38kg, 47cm
Kacenka78 - 20.8. 16.27, Šárka, 48cm, 3kg

Takže oběma veliký gratulace!!!**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit