Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, jenom kratce.
Od kacenky 78 zadne zpravy.
A Janey je v porodnici, odtekla plodovka.
holky, jak jste to měly? úplně pravidelně po např.15min. nebo tam byl nějakej výkyv? dala jsem si sprchu, ale neustalo to, řekla bych, že se to drží na stejným intervalu. a tak nevím, jak bych to měla rozlišit, asi si dám ddruhou sprchu. nebo nevím. ![]()
xaxkx , takhle jsem to měla já. Od odpoledne tak po 10-ti min., ale jen takové stahy, jako posly, ale pravidelné. Od 18h. už jsem to měla po 7min. a když jsme jeli před půlnocí do porodnice tak po 4min., ale vážně ty bolesti nebyli tak hrozný. Také mi nepomohla sprcha
. Holkááá, Ty asi rodíš!!!
Ahoj holčinky,
tak já se hlásím po dnešní „super“ noci. Kdyby nespal Vojtíšek s náma v posteli, tak si řeknu, že jsem do růžova vyspinkaná, ale stejně… člověk je pořád ve střehu.
Teď Vojtíšek spinká. On je vůbec přes den spací miminko a v noci má den ![]()
Mléko už se mi tvoří jen tolik, co Vojtíšek vypije, takže už nemusím odstříkávat, prsa mi netvrdnou, jen cítím vždy v tom, ze kterého mám momentálně kojit (prsa střídám) napětí, tak se vždy těším, až se Vojtíšek napapá, aby mamince ulevil.
Dnes ráno mě totálně pokakal! Rozbalila jsem ho z plenky, otřela, plenku vyhodila, dala pod něj látkovou a chvilku jsme blbli. Nechala jsem mu větrat zadeček a najednou se našponoval a pokadil mě. Měla jsem to všude, na pyžamu, na noze, na posteli, prostěradle… takže Peťulka hlídal a já šla rychle všechno namočit. Prý to jde špatně dolů, když se to nechá… Ale Vojtíškovi se to evidentně líbilo, takže co
![]()
Včera tu byla sestřička, zkontrolovala pupíček a příští úterý máme jít do poradny. To bude sranda, už teď se na to těším ![]()
Ahoj holky, taky se hlásí jedna nerodící ![]()
Včera jsem byla naposledy na kontrole, od zítřka mám chodit do porodky na kontroly. Čípek dlouhý 2 cm, mimino vysoko, takže NIC! ![]()
Lezou mi na nervy všichni, co se na mě chodí dívat, telefonujou nebo píšou maily, jestli UŽ - včera to bylo fakt strašné, poslední v řadě byla moje mamina, která to schytla za všechny - ječela jsem na ni naprosto nepříčetně.
(pak jsem samozřejmě brečela jak mi to bylo líto).
Zdravím všechny maminy a jejich mrňavé človíčky! ![]()
Ahojky děvčátka,
u nás nic nového. Zdeneček krásně přibírá. Prdíky nás trápí vždycky tak na 20 min. a pak to přejde. Zdeneček je zlatíčko. Krásně spinká. V noci se vzbudí tak kolem 2-3h a pak až ráno.
Dnes jsem se konečně zvážila.A k mému velkému překvapení mám o půl kila méně než před těhotenstvím.To mě opravdu moc potěšilo. Takže těch 20kg co jsme přibrala mám s přehledem dole. Asi to byla opravdu jen voda. Je fakt,že jsem byla oteklá zběsile.
Len-til-kah píše:
krab - takovýhle:
https://www.emimino.cz/modules.php?…No mas muj obdiv
Monalisa24 píše:
xaxkx , takhle jsem to měla já. Od odpoledne tak po 10-ti min., ale jen takové stahy, jako posly, ale pravidelné. Od 18h. už jsem to měla po 7min. a když jsme jeli před půlnocí do porodnice tak po 4min., ale vážně ty bolesti nebyli tak hrozný. Také mi nepomohla sprcha. Holkááá, Ty asi rodíš!!!
tak to bych byla už ráda
. dám si znova sprchu. mladýho si vzala babička, tak bych potřebovala rodiiit. doufám, že to není planý poplach, i když se musí počítat se vším, že?
AHOJ holky,
přeji krásné úterní dopoledne. Jen chci vyřídit vzkaz od Matulienky, že týden bohužel nebude na netu, nefunguje jim doma…
Přeji hezký den..
EvikP - tak to je super, že už jsi zase krásně štíhlá, mně pořád ještě zbývají 2 kilča a ty nějak nejdou dolů, ale teď nechci držet dietu, myslím, že do konce šestinedělí to půjde samo…
Xaxkx - tak to ti držíme s Klárkou pěsti ať už je to konečně ono a dočkáš se miminka
saary píše:
EvikP - tak to je super, že už jsi zase krásně štíhlá, mně pořád ještě zbývají 2 kilča a ty nějak nejdou dolů, ale teď nechci držet dietu, myslím, že do konce šestinedělí to půjde samo…Xaxkx - tak to ti držíme s Klárkou pěsti ať už je to konečně ono a dočkáš se miminka
děkuji
, dala jsemsi druhou sprchu a pořád, tak po necelých 20min se ozývá. ještě počkám. pak tam možná zavolám. já nevím, jestli jako druhorodička bych neměla jet dřív?
Ahojky holky,
na rychlovku vás zdravím (Lucka je právě u taťky
). Máme doma celkem spinkavou holčičku(přes den, v noci si to vynahrazuje
), ale jaksi mi bojkotuje emimčo, takže vždy jen narychlovku nakouknu a nestíhám psát.
Teď mi to ale nedalo Noggie já měla v den porodu v 3.30 čípek 1,5cm a porodila jsem v 10.55
(však byla dr. překvapená, jak se to najednou rozjelo
). Takže 2cm se můžou taky hoodně rychle změnit na 0cm , každopádně držím palečky, ať už to máš brzo za sebou a hlavně POHODOVÝ POROD
(prý takový FAKT existuje
)
Jenom si pogratulovat vsem - mate krasna miminka!! Mne to ceka az v zari
Daly se ty porody vydrzet ?
Ja se nemuzu dockat, az bude holcicka venku, jsem zvedava, komu bude podobna
Komu jsou ty vase miminka? Miminka mate vazne krasny, ja uz se tak tesim.
Ahoj pidalko .
Taky jsem se nemohla dočkat, úplně chápu tvoje pocity, tak si to užívej a hodně odpočívej, s miminkem se to potom moc nedá. Naše Klárka je podobná mně
Vypadá jako moje zmenšenina, je to sranda, akorát dělá lepší ksichty než já ![]()
Porodu se neboj, může být i hodně pohodový jako ten můj a navíc dneska už bych prohlásila, že to bylo super a ty pocity, když se miminko narodí se popsat nedají, navíc na bolest hrozně rychle zapomeneš.
Už se vám to rychle blíží a já potom budu nakukovat zase k vám, jak budete rodit…
Holky srpňandy, tady je teda šíleně mrtvo, ty naše miminka nás hrozně zaměstnávají. ![]()
Ahoj holky, takže **dvě nový miminka:
Janey - 22.8. v 9.56, Marjánka, 3,38kg, 47cm
Kacenka78 - 20.8. 16.27, Šárka, 48cm, 3kg
Takže oběma veliký gratulace!!!**