Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
22.8.06 14:30

No, tak novým maminkám mooooc gratuluju :wink: a taky děsně závidím…

Holky asi se od vás stěhuju do září - jestli mě nechají přenášet celých 10 dní, tak budu v zářijňátkách frajeřit mezi prvníma… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
22.8.06 14:33

Pidalka - porodu se neboj, když se bojíš tak je to ještě horší.Fakt se to dá vydržet a na tu bolest zapomeneš hrozně rychle jen co toho pidičlovíčka uvidíš.

GRATULUJI MAMINKÁM K MIMÍSKŮM

Teda ta Kacenka rodila ale dlouho co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
22.8.06 14:57

Ahoj holky, nakukuju ze září :wink:

Nejprve moc gratuluji k dalším mimískům :wink:

Koukám, že tady máte pěkně mrtvo, kolik vás má ještě rodit?

A jdu se podívat na čečetku, doufám, že už taky nerodí 8O

Noggii: s tím frajeřením v zářijňátkách si nedělej iluze, pěkně se to rozrodilo a holky v tom dělaj děsnej binec, začíná se předbíhat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.8.06 15:21

Uf tak mám chvilku napsat, ta moje beruška konečně zabrala. :)

Tak nejdřív obr gratulace Janey a Kačence78 ať jim holčičky dělají jen radost.

A asi před deseti minutama psala Xaxkx : Ahoj holky, hlásím se z porodnice. Jsem na pokoji, čekám na pořádný rozjezd,ale už teď to stojí za to!Bojím! Pa maminkám a těhu brzy mimi.

Kdyby byly další zprávy,hned vám napíšu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.8.06 16:02

tak nevim, jestli se brzy nepridam…od obeda mam takove pravidelne poslicky…a vubec je mi tak nejak divne…bolela vas holky pred tim hlava? me boli jako strep…a mam pocit, ze se mi chce porad na velkou, ale pritom nic…
no uvidime, co z toho bude :? mozna dalsi miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.8.06 16:32

Ahoj holky, delsi dobu jsem tu nebyla. Byli jsme na prvnim vylete u babicky a dedy u Baltu a bylo to vazne vcelku v pohode. Cestu autem hezky prospal a vse bylo podobne jako doma. Ja jsem si trochu vice odpocinula a prosla se s Jonaskem v satku po plazi a namacela si nozky v mori :) Tedka jsem sama doma a premyslim, jestli jit na nakup nebo byt radsi o hladu - venku prsi …

Gratuluji vsem novym maminkam k mimiskum !!

Nas prcek jiz bude za 2 dny mesic stary, hrozne rychle to utika :cry: Od vcerejska jiz taky dudame dudlik a je jiz i delsi dobu vzhuru a pozorne posloucha a pozoruje okoli… a jiz jsme pribrali cele 1 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.8.06 17:23

Noggie - drž se ještě pár dní a už to bude, fakt na tebe myslím :! - je to pěkný hnus s tím břichem, když je tu plno mimin, co :evil: . Neboj, já jsem taky hysterka, každý den sprdnu manžela, že něco zprasil :oops: (já vím, jak strašně se snaží, ale už jsem z toho na bednu :? ), mám aspoň jeden záchvat hysterického pláče, když malého už hodiny oba nosíme, zpíváme mu, cvičíme, kojíme a uspáváme a jeho pořád bolí bříško :roll: . Nejsi v tom sama, vydrž :!

Opět skleróza … velká gratulace Janey a Kacence .

Stejně se nějak nemůžu zbavit, dojmu, že se tu teď ani nemáme moc šanci číst, jak má každá co dělat sama se sebou 8O …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.8.06 17:37

GRATULUJI K DALSIM MIMINKAM :D

My jsme byli u vody :D ja se jen tak valela,Gabinu chrnel a dcerka s pritelem radili ve vode :D jsem jim trosku zavidela :oops: takove horko venku a ja se nemuzu koupat :? :( zitra jdem opet…zase budu jenom koukat 8O
Jinak koukam,ze se psalo o vaze :lol: ja mam porad nejakych 8 kilo nahore 8O :oops: ale asi je to vse v prsou :lol: nebo kde :lol: protoze do kalhot uz se normalne vejdu(i kdyz ne do vsech) a pritel mi i dneska rekl,ze moje brisko zacina byt pekne ploche :oops: :D tak me potesil :wink:

Ted Gabinu spinka,dcerka s pritelem sli koupit nejake veci,tak mam cas na emimino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
22.8.06 17:44

OOOObr gratulace Janey a Kačence 78 a jejich princeznám. 

Lentilko, já se taky vždy těším na manžela až přijde z práce a Danýska mi na chvilku pochová on. Nejvíc se mi líbí když mu říká „ty naše Dupenko“. Přece jen je to „ostravak“ jak poleno. Včera když hrál Baník fotbal, tak zrovna měl malého na ruce jak dali vyrovnávací gól a tak zařval, že malý sebou šíleně škubnul, no naštěstí ho nepustil na zem. 8O Manžel tu má mezi klukama přezdívku Baník a když jsem s malým byla u táty v práci, tak jeho kolegové: " Ááá, Baníček je tady." Takže Danýsek už má taky přezdívku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.8.06 18:09
Noggie píše:
No, tak novým maminkám mooooc gratuluju :wink: a taky děsně závidím…Holky asi se od vás stěhuju do září - jestli mě nechají přenášet celých 10 dní, tak budu v zářijňátkách frajeřit mezi prvníma… :roll:

Noggie , neboj, ja tu straším spolu s tebou. Malej sa tiež nechce von. A tiež úplne hnusne závidím všetkým maminám :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.8.06 18:10

A obrovské gratulácie posielam novým maminkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.8.06 18:13

Ahoj holčiny.
Tak jsem zpět z vycházky - prší :twisted: . Dneska už jsme zmokly podruhý :evil: :evil: :evil: ,Já se na to vykašlu! Bříško člověk tahal v těch největších vedrech a teď chodím v bundě a Terku navlíkam jak v zimě!!!!!!! :roll:

Lentilko máš pravdu, já to tady v rychlosti pročtu, mezitím kojíme nebo kadíme nebo prdíme a když Píďalka usne tak už stejně nevím na co jsem chtěla reagovat :? . Že by vykojenej mozek????? :lol:

Cinq závidím ti hezké počasí. Tady to vypadá jak na apríla 8O 8O 8O !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.8.06 18:17

JANEY oooooooobr gratulace k MARJANCE a KAČENCE k Šárince !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.8.06 18:18

Holky vsak se tech miminek dockate :wink: ven prece musi :lol: ja prenasela 7 dni a prezila jsem :D

Millhauska nam tu prsi taky…ale v noci :lol: vubec to nechapu,pres den krane pocasi a v noci dest…co vic si prat :wink:

Holky me porad honi mlsna 8O porad bych se s necim cpala :lol: doufam,ze mi to nezustane uz navzdy 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
22.8.06 18:29

Gratuluju k miminkům Janey a Kačence… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie